Пипа Мидълтън показа плочки 2 месеца след раждането

Сестрите Мидълтън доказаха, че нищо не може да попречи на перфектните им фигури

Обратно в новината

Коментари - Пипа Мидълтън показа плочки 2 месеца след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един път принц Луи, после Луис...

И на кой му дреме за тая никому неизвестна шматка какво показала и какво не ?

Здравичка е трази Пипа. Явно яко пипа...

Не виждам плочки,освен ако искат да кажат че гърдите и са плоски като плочки,тогава може. А и физиономията и много тъпа на тази госпожа.

Нали ... евала, че е влязла обратно във форма и то толкова скоро след раждането, но то ... някак си не е трудно, като има 20 човека да се грижат за бебето ти, вместо теб.

Доста грознички са англичаните.

Ох котъо

Показа плочките в банята или в кухнята? Ако направи вакуум на скъпата керамика в банята, че я прибутаме до евтините пльочки във вестибюла и там че къртим.

"Който има желание намира начин ,който няма желание намира оправдание....." И те така драги ми Смехурко .

показа ли на малчугана природното му меню?

Пишете правилно, моля. "Нищо не може да попречи на добре поддържаните им фигури", защото не са перфектни.

DIR-ниците ли са изтрещели или аз нещо не вдявам , ама какъв плаж във Франция по това време ??? Отварям гугъла, пиша "Марсилия време " и гледам - денем 10 гр, облаци , нощем около 0 ...

Ми...и аз написах коментар в твоя дух, ама скапаният админ веднага ме изтри

Сен Бартелми е отвъдокеанска територия на Франция, не се намира в континенталната й част, а в карибския басейн. Оправете си новината.

Аз показах плочки две седмици след раждането, при това нямам такава бокьорска стойка като на Пипа ;-)

БоКсьорска де

Щях да им го пиша

па ме хвърли...на смет и където искаш, са казали хората и сякаш написано за тази невзрачна и грозновата персона. Нито има хубава фигура, това че не е дебела съвсем не означава, че изглежда добре, нито се приближава до нещо наречено ''хубаво''. Сестра и Кейт поне е симпатична, тази ако не бяха роднинските и стечения на обстоятелствата, щеше да продава праз и чесън на пазара с тази физиономия, не да се жени а милиардери.

Гледам отдолу снимката на Александра Кръстева- момичето което ще замени Мариана Векилска в btv ,а после и тази Пипа Мидълтън- просто няма място за сравнение- толко ми е посна тази англичанка

Фигурата й е перфектна- спор няма! Но това НЕ е новина. Та с какво се занимава тя? Това й е работата един вид- да изглежда безупречно и да се показва, да я снимат папараците и да я публикуват по медиите. Живее си безгрижно и така. Лесно й е да поддържа такава форма. Така че, къде е новината тук.?!?!!