Коментари - Пипа Мидълтън се появи в нежна розова рокля на Уимбълдън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снобари!

Дайте някое бременно коремче!

Защо не може да се коментира под статията за Mr Gay?

Пълен травестит. Жената в бяло пред нея на трибуните е жена

Прекалила е с тренировките, вятъра, слънцето, велосипеда, конете и т.н. вредни за така здравословната за жените подкожна мазнина. Особено с напредването на възрастта.

Цял бански в две части...???!

Кой е тоя пирон с неясен пол, откъде го изровихте и защо ни го показвате?Щото е много красив?вие сте извратени в такъв случай....

Колко ли плаща кралското семейство на дир-а, че всеки ден имат публикации за някого от семейството?! С кви ли не тъпотии ни занимават, само и само да ги турят на челно място! То със смислени неща няма как да ни занимават, щото освен да разхождат шапки и да кръщават отрочета, друго не правят по цял ден. При нашата корупция в страната, не вярвам дира да проявява такова усърдие без пари или облаги!

Точка.

Какви прорези има тази рокля, какви пет лева? На този елемент от дрехата навсякъде му казват "плоха", а това е дълбока плоха. Колко неграмотни могат да бъдат едни журналисти или редактори?

хич не ми изглежда на 35, виж на 45 да....

Днес Кейтито нищо не е свършила, щом ни пробутват сестра й Пипа.Пипа е по-лична мома от Кейти.От Меги така или иначе.Айде, направихме разбора, сега да приключваме.