Катето Евро разпуска на Халкидики

Катето Евро реши да направи късно септемврийско море на гръцкия полуостров Халкиди.

Обратно в новината

Коментари - Катето Евро разпуска на Халкидики | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много ми е интересно с какво толкова е велика с това че изигра 2 3 разголени роли ли и сапруга си презживе не го смяташе за нищо а сега защо да го яли

въпрос към деси-и кое по-точно е велико на великото кате евро??смешница,ревяща за алкохолика дим,а не погледнала мъжа си, с речник,от който би се изчервил и хамалин от площад македония,целия живот си изкара на една случайна роля от преди 30 години-наистина е велика!

Злобата ви уважаеми форумци явно няма край, но истината е,че Катето е велика а вие сте едно голямо НИЩО! Никой нито ви знае, нито се интересува от вас, защото просто сте безинтересни, безлични злобари.

Тази от снимката е безинтересна, безлична злобарка. И никой не се интересува от нейното жити е битие.С какво е известна с един филм и участието в едно унекално просташко риалити, в коено се показа точно такава каквато е. Познавам я лично и не съм колега. Ясно?

Катето няма дори няма средно образование, но цял живот ни я набутват с пиянските й изпълнения, запои и халтура. Липсата на морал и етика в живото на тази жена, не е пример за подражание. Просто престанете с нея, да си живее спокойни старини.

пестеше от закуски...

Абе всичките ни тия "велики" актриси и певачки са такива защото са преспали с който трябва...

нагла и безсрамна,представям си какъв е живота под един покрив с нея?добре,че и дадоха някой лев от брадъра за лифтинги и зъби ,че плашеше хората,а и за ракийка и остана!

Веселата вдовица

Защо, по дяволите, не сте написали каква марка дамски превръзки ползва Катето?Аз нямам пари за хляб, вие ме заглавушквате с ерзац пикантерии...

Ех,аман от тая жена-на всякя манджа мерудия.

Ами ето така се прави,да знаят всички български жени-изгубваш съпруга си и скоро след това в знак на "мъка"отиваш на Халкидики.Наистина живота не е свършил,но от всякъде четем какво е направила,къде е ходила,каква манджа е сготвила.Ами определено не ни интересува това.

през годините се превърна в уникално злобна алкохоличка,сплетньорка и интригантка.по гнусност се равнява само с марта вачкова!!!

Тези двете наистина са ужасни. Злобни интригантки с огромно самочувствие. Нищо, че като се появяват по телевизията се правят на широко скроени, весели и приятни. Много противни женици.

Е стига с това "Кате" де. Години наред я дъвчат къде ходила и какво направила, а аз така и не разбрах коя е тая всъщност? Защо не пускате редовни новини за дългогодишната чистачка в БНТ - кака ви еди-коя-си? Нали пак всички новинари я познават.