Мариана и Мика Стоичкови заедно на плаж

Мариана Стоичкова и дъщеря й Михаела се появиха на плажа в Маями с гаджето на Мика.

Обратно в новината

Коментари - Мариана и Мика Стоичкови заедно на плаж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквито и негативни коментари да се пишат,те си живеят живота по хубави места,правят си плажчета в Маями,веселят си се,а ние бедните тук можем само един негативен коментар да напишем от рода "кво ни занимавате с тия кухите..." или подобно.така че.....няма смисъл да ги коментираме.

има звезди от световна класа, които ме интересуват, не мога да си кривя душата. Щото дали се жени комшийката или продавачката до нас - много важно. Към тази сатегория отнасям и Мика Какво е самата тя -дъщеря на баща си.

Бедния български народ благодари на Дира за новината!Така ни става по-добре !Някак по-спокойно!Сега всички да пожелаем на сем Стоичкови да хванат добър тен!

Същите приказки миналата година говореше Мичка за Иво Аръков. Едно към едно. Сигурно си пази старите изявления и само сменя името. Иначе то бе любов, то бе чудо. Иво, четеш ли, трябва да черпиш, че си се отървал от това недоразумение със съмнително психическо състояние.

А Гуню и Цона отидоха заедно да копаят нивата!

При положение, че мнозинството българи не е ходило на почивка на морето от средно 5 години - какво точно трябва да кажат за тия? Харчат парите на тати и съпруга. И?

От няколко дни ме гони страшен запек и така ме е напънало,дано мислейки си за Мика моя корем да се смили над мен и да позволи на товара да излезе..

с тия грозотии.Аман от комплексарщина.Кой го интересува къде чекнеш кривите се устенца?

Очаквам с нетърпение новини за Рут, Курволетка, Златките и други фльорци

Елементарна психология е да разгадаеш по снимките кой какво и кого. Плюс това щастливите хора не изпитват необходимост да се демонстрират или да доказват своето щастие. Обратното е признак не на щастие. Жал ми е за това момиче, което живее за да убеждава другите в нещо. И колкото повече не успява да ни убеди, толкова повече настървена става в това си желание.

Поздравления за точния коментар!!!

Де са загуби, ма убавицооо! Чекам те, ша знаиш! Наоди се насам навам - после ми доди дома - да ореш нивата, като песък на плаж у Маямито!

DIDA

Някой знае ли какво работят тези жени та целогодишно миткат от курорт на курорт. Това ли е светлия пример за българите, които бачкат?

Ицата има кинти и плаща.

Харчат парите на Стоичков, тва бачкат. Да не мислиш, че са виждали каквато и да е работа през живота си? Особено щерката.

Този е някакъв некрофил,лашка мумията!

Тези мачовци на последната снимка са много подходящи за плажен генгбенг

Въййй,джурналя,аз съм Мика,Михаела е туземското ми име!

Мичке, хич не ти завидях!Язък ти за фукнята!

Не ти завиждаме, Мичке, не ти завиждаме!Но пък как те съжаляваме...

На сн.2 се съмнявам да е Мариана Стоичкова, но щом dir-а казва...и Боговете мълчат..мухаххааа

ако наистина си влюбен и заобиколен от любов, няма да се сетиш за думата завист. За нея се сещаш само ако искаш да правиш демонстрация на нещо - на любов например. Но то не е любов.

Много точно!

Това гадже,което наричат момчето има ли си собствено име???За какво и завидяха Боговете.....и те не знаят кой е.

много богове, много нещо в този форум :D

Ясно, че пичагата е некъв гларус, обаче ми е интерсно дали работи и дъртата.

Няма такова понятие "дъртата" - който е опитал знае за какво става дума.

Ааа, не уе!

Ех, че не съм там, да ги почна всичките поред.

Ти освен с тухли да трепеш невинни хора за нищо не ставаш бе болклук.

Сопри се бе, човеко право говори.

А бе коя беше тази Мика и от кое село беше?

Едно щастливо младо момиче, на което му дреме за дребните злобни душици като вас!

България е пълна с щастливи млади момичета.

Че на нас българите,защо трябва да ни дреме,за една тъпа лигла и поредният и тъпкач?Защото е дъщеря на един цървул,Айн,цу цвай,цу дрън ли?О Боже,докога ще ни занимавате с простотии!?!?

Мика е една от дъщерите на един български футболист, Стоичков. Някой е решил, че ни интересува какво правят дъщерите на футболистите. Резултатът е, че знаем повече за дъщерите отколкото за бащите им.

Щерка на Стоичков. Ако той беше направил един футбалар сега други новини щяхме да четем. А сега лигня - на кой плаж легнала, кой я маже с плажно масло.

Верно ли? В Маями? Ама наистина Мика ли? И гаджето й? Ехаа-а-а-а-а, направо ми оправихте настроението до края на седмицата. Мика и гаджето й са добре, да не ги мисля и тях. :)

Сигурно е имало бой с торти. Като им гледам акъла на с'естрите нищо чудно. Ама и Дир-ниците страдат от поклонничество пред нищите. В една нормална държава тия могат да попаднат най-много на страница на някоя провинциална многотиражка.

че то дира да не е нещо друго??

еи, хора каква е тази злоба ?

"защото всеки ден, в който е до мен аз празнувам любовта ни - чиста, искренa и безгранична! " Колко пъти, колко пъти..един ли сто ли...се влюбваме безгранично... Ехеее, колко пъти всяка любоФ е последна и най истинска и безгранична? Мико, Мико..много си ...фешън с този начин на мислене.

След дълга суша най-после нещо за Мъка Стоичкова!

Добре се харчат парите на татко.

Селянина може да избяга от село, но селото никога от селянина. Няма да се похвали, че организирала благотворително събитие да помогнем на бедните например ами тръгнала да дразни личните си "приятели" а покрай тях и нормалните хора с платени пошли статии.

Точно така за съжаление това е самата истина .

Никой нормален мъж не би издържал дълго на толкова простотии, селянии, цигании и лиготии. Ако не се озапти, Мика пак ще си остане сама, въпреки пачките на баща й.

Две от любимите жени на легендарния футболист Христо Стоичков демонстрираха здравословен тен.ха-ха мотика стоичкова се показа заедно със старата метла и с платения жиголо.:-)

И ЗАВИЖДАЛИ!ПРОСТОТИЯТА В ТОВА СЕМЕЙСТВО СЕ ПРЕДАВА ПО НАСЛЕДСТВО.

На този плаж вече ще му викат "Селския плаж".

Кат глеам, песъкът същият кат нашия бе. Па и нашенки го газат там, се едно сме си по Шопско или Кърджалийско...А що липсва една култова фигура?

Аз днес бях на плаж с един приятел в Шабла. То ще стане на 33 след 2 седмици. Искам си мястото в Лайф-а ! :)

На една снимка пише : "Марияна Стоичкова с приятеля си"!!!! Ицето знае ли или сега ще разбере???

за тоз ли напръстник ти завиждат боговете, ма мико?

Стоичков успя ли да си плати сметките в България или друг път, когато има пари и не му трябват?

че майката и щерката са се снимали със спасителя на плажа. Ама хванали ли са го и за любовник или само ни се хвалят не ни стана ясно!

дир, вие сте още по-зле и от откачената мика!

Божееее! Пак ли с тези копанари ни занимавате?

Нека си много щастлива Мика, но не бъркай БОГОВЕТЕ!!!

Другата щерка, май има повече акъл от останалата женска част на с-во Стоичкови...