Плодово вино - с какво е по-различно?

Научете как се прави и как се сервира плодово вино

Обратно в новината

Коментари - Плодово вино - с какво е по-различно? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

личи си че са превеждали от немски виното не е от череши а от вишни от череши не става. Иначе гроздето не е плод от химическа гледна точка защото вместо плодова захар има гроздова захар

анекдотите. Като онази Мечка, която занесла боровинково вино на горския купон. Не-случайно виното от грозде е символ на Живота. Лозата е Богородица родила Гроздът(Синът). Течащото вино е символ на живота. Затова при смърт гробът се полива с вино. От грозде.

Глюкозата и декстрозата се разпада само до етилов алкохол. Фруктозата от плодовете дава етанол и метанол. Колкото повече глюкоза толкова по-малко метанол. Затова умните пият питиета от грозде или мед. Плодовете стават за шльокавица ако няма друго. Не са за вино. Боли глава и се скапва дроба. Да бяха учили химия в 10ти клас авторите на тези вина. Ама на.

Пектина прави метилов алкохол и от дългите фракции, при ракията се изварява, при плодовото вино се молите за ниска концентрация. Пектин имат ябълки, круши, дюли, гроздето почти няма.

Ябълковият сайдер. Именно заради пектина. Добре фирментиралият сайдер се препоръчва от всички доктори: 1 лъжица разреден в 250 мл. вода. Наздраве :)

Мисля, че бъркате сайдера с оцет.

Некадърно преведено и тъпо изложение...