Плодово вино - с какво е по-различно?

Научете как се прави и как се сервира плодово вино

Обратно в новината

Коментари - Плодово вино - с какво е по-различно? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Некадърно преведено и тъпо изложение...

Пектина прави метилов алкохол и от дългите фракции, при ракията се изварява, при плодовото вино се молите за ниска концентрация. Пектин имат ябълки, круши, дюли, гроздето почти няма.

Глюкозата и декстрозата се разпада само до етилов алкохол. Фруктозата от плодовете дава етанол и метанол. Колкото повече глюкоза толкова по-малко метанол. Затова умните пият питиета от грозде или мед. Плодовете стават за шльокавица ако няма друго. Не са за вино. Боли глава и се скапва дроба. Да бяха учили химия в 10ти клас авторите на тези вина. Ама на.

анекдотите. Като онази Мечка, която занесла боровинково вино на горския купон. Не-случайно виното от грозде е символ на Живота. Лозата е Богородица родила Гроздът(Синът). Течащото вино е символ на живота. Затова при смърт гробът се полива с вино. От грозде.

Ябълковият сайдер. Именно заради пектина. Добре фирментиралият сайдер се препоръчва от всички доктори: 1 лъжица разреден в 250 мл. вода. Наздраве :)

Мисля, че бъркате сайдера с оцет.

личи си че са превеждали от немски виното не е от череши а от вишни от череши не става. Иначе гроздето не е плод от химическа гледна точка защото вместо плодова захар има гроздова захар