17-11-2017 20-11-2018

Коментари

доста увиснали но стават. За кви пари говорим?

Туй нящо не върви на добре.

Тази девойка ще се запомни само с увисналите тити., с нищо друго

За нивото на една нация, просто трябва да се види как изглеждат "звездите" й. Такива неща, като Тита, ма карат да се срамувам.

тая провинциална тояга не беше ли певица преди, че напоследък се говори за нея само като размахва увисналото виме...а е на двайсетина години!

Ето заради такива дами, всички ще мислят, че българките са номер 1 по красота! Аз не знам какво повече може да се иска от една жена! Има си всичко: изящество, красота, финес, интелект, ако щеш... Какво повече? Колко ли мъже искат да са с нея, но знаят, че никога няма да могат? Някои от тях ще ме напсуват под този пост, обяснявайки, че никога не са искали да са с Тита, но ... гроздето е кисело, нали знаете... По-добре си признайте, че ви се иска, но нямате потенциал за това, хайде! Аз за себе си само ще кажа, че реално не искам да съм с Тита, защото имам прекрасна и хубава жена! За вас обаче.... не знам какво да кажа и какво да си мисля...

Между титите!

Поредната силиконова селянка, минала през половината чалга продуценти и мутри у нас, която несретното сайтче се опитва да изкара мадам Помпадур. Жалка работа, другари, по-добре пишете очерци за отглеждането на зайци в Севлиевско, примерно...

Една снимка няма да не е обработена. Мазане, мазане, ама толкова мазане е имало, че се е направила като направена от гума. Или пластмаса. Най-вероятно е платила на някой и той се е престарал. Или по нейно желание, или е ентусиаст. Че и фигурата си е пипнала със софтуерчето. Поне на две от снимките. Жалка работа... Не се харесва, каквато е ли? Иска да е перфектна ли? Не зная... Няма как с този празен поглед обаче да ме привлече. Каквото и да си има, абсурд това да стане.

Време е да си смени името на Цица.

представям си след 15-20 год. на какво ще прилича. природата не прощава!

Кво да напиша под поста ти освен - Я си ЕПМ , смотаняк хахахахахаха

сте ги рекламирали тия #простофутки#! Учите всики млади жени да подражават на тях.

Голям гъз, голямо чудо.

мурви,смело с боските напред!работата е за плоските!

некоя "плоска" ми е набила минус....

Гнусно и отблъскващо... на снимките се изпъва назад, за да не се вижда корема. Циците са със стрии, както и краката ѝ, пъпа е свлечен с гънки около него, къси крачета, къси пръстенца на ръцете... Барем тия на заден план - дебеланата и гърбоносата, са в по-нормални пози и хващат повече окото.

OГИН!

оххххх разсмя ме:)

Стига сте ни занимавали с това курве!!!!

Пуснете си интервю в Тубата как казва, че нямала търпение да й свърши участието да отиде на чалга клуб. А после прочете и за СМЧ-Пенчев, таткото.

Тая ако седне ще отмери 1 декър място. Кое му е горещото? Напомпаните джуки или огромния гъз? То е вярно, че за всеки влак има пътници ама не се излагайте да ни го хвалите влака а?

тита си е сложила ц.иц.а

То бива завист..

Къв пожар бе кат я метнах ми падна либидото за една седмица Я я разкарайте тая силиконова кака...

Коя е тая? От любопитство - как нещо е за пиреден път, като никога не е било ? :-)

Много плюене, ама няма мъж, който да я върне. Питайте мъжете си да видите как ще мрънкат и мажат хахах И аз бих я ударил

Певица е, знам я. Обаче ако ми я покажат без да ме предупредят коя е, не бих я познал никога.

поПРАЛНИК ... ТИТА в ану*а ПРОБИТА и РАЗБИТА ШМАРКАЛНИК

разпрана ЗАДН*ЦА

дали го изпръцква тоя АН*Л, след здраво ГАПЕВА-НЕ

аххх... тая голема ЗАДН*ЦА ще я напълня да ПРЕЛИВА

Я й вижте снимките в нета ПРЕДИ корекциите, хахаха ха

Тита може да предизвика пожар само в сърцата на тези, на които плаща за рекламата! Иначе ,нищо по различно от преди ,само думичките са пренаредени! Ако нямат пари за дрехи, нека да събираме, по добре ще изглежда облечена! Или да смени рекламата да е в списание за възрастни!

Рано или късно ще започне да се пуска на 4-500 лв. та и ние може да се доредим

Труженичка

30хил. гледания на цици, а важните теми събират само по няколко хиляди…

Щом тоя малоумник мма псевдо боеца я е ръгал, що и ние да не можем. Ръгай в големия гъз....

Жалко, Беше страхотна жена. :-(

Щото ако я е бил - всеки батко си има батко. Сигурно има по-голями ММА бойци от него, които не приемат да се посяга на жени? Сигурен съм, че има! Не, че таткто й от Силистра не може да вдигне един телефон, де.

Това някаква зависимост ли е, тия, с напълнените пазви, винаги да са с увиснала мандибула? От тежестта ше да е! И тоя празен поглед...

абе с тоя грамаден задник може да докара само кошмари ..ебати грозотията... не знам какво и се възхищават на това тъпо парче

Обикновената кукла на дъщеря ми излъчва повече сексапил и естественост...

Беше много хубаво момиче преди корекциите. Сега изглежда отблъскващо като всяка втора. Ноктите са й отвратителни. Само като видиш маникюра на една жена може да съдиш за умствения й багаж. Като видя орлови нокти или остри...или всеки нокът в различен цвят.....или разни камъчета и др.простотии Кич та дрънка.. .знам, че е никоя дива селянка и просто парче... бягам надалеч.

Goliama cica

Става за една свирка, но не повече.

Дир, превърнахте се в библията на проститутките с тези статии.

За мен жена с надути джуки и др.части си е лека жена. Да не казвам по-грубата сума. Няма как да си стойностна жена, интелигентна и да си направиш това на лицето . Има много леки жени които не успяват да се пласират на богато. Може би се мислят че като се сдобият с кокошо дупе вместо устни ще хванат някой баровец.

Какъв комплексар трябва да си, за да харесваш такъв типаж……. нямам думи…..

дайте цените като сте почнали