По празниците не наддаваме повече от килограм

Учени доказаха: въпреки че по празниците си похапваме обилно, реално не наддаваме повече от няколко грама

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че защо така не наддаваТЕ? Добре поне, че си признавате и отваряте дума. Аз пък мислех, че говорите не за наддаване, а за напълняване...... Така или иначе, не сте прави. По празниците да не си тоалетна в БГ ! Работиш денонощно и обилно те зареждат, а миазмите се разсейват заедно в аромата на вкиснато зеуе. Въобще - празник. Уааа, гъц, опоганих съ, пардон! Преяждането е кофти работа за разлика от другите пре-....

Не е вярно това. До човек е. Аз качвам по 3-4 килограма за празниците без да се тъпча и после ги свалям половин година в спорт и диети. Да опитам на едната баба сърмичките, на другата баклавичките, на майка баницата и гледай какво става.

Да се снабдите с достатъчно яйца отсега за Великден, че и за другия, щото са на промоция. Може така и с хляб да се запасите. Да внимават само тези с увеличена простата. Трупането е важно, не резултата. А така.Ех, сега какво ви чака! Само мазничко, лютичко, киселко, вкиснато и чесново! Да вземе да ви разцелува човек, така приятно ухаете на свинщини, като намаляха титулярите-носители.

Не е проблем тъпченето между Коледа и Нова година, а между Нова година и Коледа. Едното трае 6 дена - другото 360

Хептен не наддаваме, има си хора, които се грижат за перфектната ни форма. А`пропо, наддават на живо тегло само свинете за угояване, но те сега са малко нещо болни, та сте решили ние да заемем мястото им, а? Благодарско за което! Затова си ходим, друг да ни "яде".

Наддаването не е проблем, както е и опасано в статията. Проблема е тъпченето с излишно количество храна, голяма част от която остава неусвоена и освен това товари излишно почти всички вътрешни органи, което води до различни степени на дискомфорт (болки, киселини, газове). Хората дават купища пари за да угодят на вкусовите си рецептори и после страдат.