Най-добрите дестинации за брачно предложение

Сейшелските острови оглавиха класация с най-предпочитаните места в света за предложение за брак.

Обратно в новината

Коментари - Най-добрите дестинации за брачно предложение | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер дестинации, остава да намеря някой с по-дебеличък портфейл, да ме заведе там да си изкарам кефа и после дим да ме няма.

От личен опит - Малдивите са перфектни,обаче трябва да подбирате добре мацката, че е цифромания.

Ако нямат еднакъв светгоглед, общи цели и еднакво ниво на привлекателност, е без значение къде ще отидат. С моята жена не сме ходили на сватбено пътешествие, но 33 години продължаваме да се обичаме.

Висшист, да те таковам във висшиста. Стига рева като вдовица за х.. ами пиши по темата. Да не си ти само без работа.

Бих се възползвал от любезният и полезен съвет за Сейшелите.За съжаление за мен е късно.Аз съм женен по времето когато разводите бяха почти неприлично изключение.Но понеже много ценя участниците в това място за интиликтуални срещи като Лайфа ще допълня информацията.Познавачи на въпроса пък препоръчат за първа брачна нощ Алеутските остови.Ноща била продължавала 6 месеца.Ега си нещата.

Това братче Дискавърито,Фейбука и интернета много разглезиха жените..Сейшели...Малдиви..пък и кариера искат и не желаят да раждат-коли маски,маникюри тип авто-кит за по 50 лева...много ги разлигавихме мисля:ей навремето са ги водили по нивите да слушат гласът на жътварската стомна по цял ден,пък като прояви характер един по дебел сап или малко здравословен задвратомицин

Грубо Mitko, много грубо... и неграмотно.

Така е в консуматорското общество...а още по-зле става в скотското общество, към което сме се запътили.

Митко, ми то не само ние сме разглезени. Аз като ида на козметик и фризьор от мъже не мога да се вредя. Като вземат да се боядисват на Мики Маус приличат. То и на вас ви прили а повече да копате, но по салоните за красота висите.

Ами жената ако е богата и има възможност да плати да отидем на една екскурзия до Сейшелските острови, ще й предложа там брак. Ама аз пари нямам. Затова си търся богата жена. Търся истинските възможности и ценя стойностните неща, които ще ми осигурят приятно прекарване и необходимото качество на живота.

;-)

А вече знаем и защо е безработен. :-)

Защо? Не ти разбирам подтекста? И какво искаш да кажеш? От къде знаеш? За да не гадаеш ще ти кажа: безработен съм защото няма работа в България...има всеобща младежка безработица. И тия които излизат от университета и нямат никакъв трудов опит е още по-трудно за тях.

Е, гати Мъжа, търси жена да го храни. Чехлю.

Ще намери каквото си търси... Някоя загоряла да го направи да ходи като прилеп сомнамбул... То надарението не позволява да мисли правилната глава...Безплатно е само сиренцето в капана!

Chefo77

И какви "истински възможности" видя в това да те храни и да те облича жена ти? Искаш да бъдеш нейния парцал ли? Да си проститутка на издръжка? Е давай, действай ... Пък като си съгласен на всичко за пари, има и богати мъже с различни наклонности, какво ти пречи.

а кои са дестинациите, за най-много изневери?

гарите, околовръстните шосета, ...