17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Некви другаре ме убеждават как целият Анадол някога бил населен с тракийци, та чак до Месопотамия. И същите тези после сърдят когато турците казват, че сме рода. А сега да ми обяснят кое е вярно?

участва на европейската конференция в Сирмум за обща европейска война срещу Турция, той е представен като император с титула РЕКС ХАЛДЕРОУМ (цар на халдейците), изписан на щит около изправен лъв. РЕКС ХАЛДЕРОУМ е един от титулите българските царе. При това първостепенен, поради древността си. От кои времена тракийските царе носят този титул, еди Бог само знае. Няма друг монарх с права върху Свещенният град на древните времена, УР Халдейски. Останалото са претенции на хибридна пропаганда.

Исус Христос е жив ! аз съм жив защото Той е жив и Той се смили за мене и върна душата ми от вратата на ада, бях умрял . Благодаря Ти Господи Исусе , защото си милостив . Благословен да е Господ Бог Исус Христос Спасителя на света . Библията е Божието Слово , Път Истина Живот . Амин. Хора покайте се !

Няма евреин Исус Христос! Има ИСИУС (Синът) от Божият Син - ДИОонИСИУС. Символът му е Слънцето, което се изобразява чрез СВАСТИКА - Пътят Му(динамичния символ) и РАВНОРАМЕНЕН Кръст - статичните Му символ. Справка артефактите от Караново, Нова Загора от преди 7600 години .....50 см ритуални чинии от седеф с огромни СВАСТИКИ. А твоето е юдейско РАЗПЯТИЕянство. Само БогАРиите имаме Троица от Небесен Бог Отец, Земна Богиня Майка(от народните обичани обичаи) и Божи Син (ДИОонИСИУС). Справка критската антична мозайка ....как ЕРМИ Триждивеликият КРЪЩАВА чрез вода, в бъден, невръстният гол Дионисиус. Там са група "светци" асистиращи на ЕРМИ, както примирно АМБРОЗИЙ, ....но нито 1 не е грък или юдейския. Гърците насила са КРЪСТиянизирани чак през 6-ти век от н.е. от българина Св. имп. Флавий Петър САБАЗИУС Юстиниан-УПРАВДА (21 ноември).

Южноафриканския изследовател ДЪГРАС РИД е авторитета по еврейска история и е доказал кога и къде юдеите са крали и присвоили чужди предания. А българския учен Никола Йонков но не Вапцаров а ВЛАДИКИН, още през 1911г издава ДВА труда по история на Близкия изток....където от неолита живеят МИЗИЙЦИТЕ. МИЗИЙЦИТЕ създават в Делтата държавата Египет, чрез тракийския Вестител ЕРМИ ТРИЖДИВЕЛИКИЯТ, те разработват ДВУРЕЧИЕТО чрез лични многодетни стапанства, те създават Шумер и другите държави. МИЗИЯ със столица Троя е последният форт пред семитските пълчища от юг. След падането на тази последна бяла държава, се "появяват" ХАИ-те ("арменците") в Киликия. Кавказ се напълва с горские евреи. Всички от тъй-наречените "изгубени" 10 племена. Днес кюрдите(вавилонците), въпреки семитизацията, са последните наследници на този Стар Свят. Дълбоко уважаваният, вече в По-добрият Свят, Светослав Рулински издаде уникална книга през 90-те " ШУМЕРСКИ МИТОВЕ В БЪЛГАРСКИЯТ ФОЛКЛОР". 100% съответствие между шумерите и българи на божествени персонажи, имената им, представите за ТРОИЧНОСТ в космологията и СТРОИТЕЛЕН план, представите за Ляв и Десен (Сатурн- Юпитер) също в тези разбирания. Строителството на храмове в Шумер и Тракия(България) е на едни и същи принципи. До днес! Г-н Рулински, чрез неговата книга, ме научи да "чета" българския фолклор, където в песните под уж селски персонажи е КОДИРАНА ДРЕВНАТА ПРЕДСТАВА за божественост и божествени персонажи. Примерно с песента, как Янкул и Янкулица с четирите си сина и невести ядат и пият. Янкул е Юпитер, Бог Отец. Янкулица е Богородица, планетата Зорница/Вечерница. Четирите сина са 4-те сезона. Храната която ядат са даровете според всеки сезон.

ме научи повече да ям и пия. Ама ти си пиши, не ни пречиш.

символ на интелект! Когато нямаш факти си мълчи кротко.

значи "извън храма" и не значи това, което си мислиш. Профан с профанинът! :))) Факти нямаш ти, само свободни съчинения. Те ти виждам изворите(източниците).

ПРОФАНАЦИЯ Съществително нарицателно име, женски род, Непочтително отношение към нещо или към някого, които заслужават уважение; опошляване.

Разбра ме какво ти казвам. В думата "профан" няма нищо обидно. Каква е съвременната конотация не би трябвало да ти пука. "Брат"... Вече, след ковида ви приемат от кол и въже.

да се нагледате на "изгубените градове" от статията. То не е крадено и влачено, а направо цели стени са си отмъкнали. Примерно в "Пергамон". Цели сгради са откраднали! Не колони, сгради! Снимките на Урук, Ур и Гирсу, всиничките, са правено точно в музея в Берлин.

"Пергамон музеум". Трагедията е в това, че на ПЕРГАМСКИЯ ОЛТАР няма нито 1 евреин и грък. Мистика, дори малагистика.

Библията е сбор от митологии. Така както са Гръцката Митология и други. Просто поради по добър маркетинг - така да се каже - е победила други митологии на някои места в света и днес има много последователи. Митовете и религиите са като виното...колкото е по старо, толкова по правдоподобно звучи на някои хора. Мистериите от миналото са невъзможни за разплитане хиляди години по късно, макар да имат логично и често елементарно обяснение, НО добавя към мистиката и правдоподобността на една религия. Библията не е нищо повече от събрани митове на шумери, египтяни и други и представени като нещо повече от сборника на Гръцката Митология. Библията е пълна глупост изпълнена с милион противоречия но глупавият човек който мрази или не умее да мисли никога няма да се спре от това. Просто е така. Има над 1 милион днешно време които още мислят че Земята е плоска!

А щом казваш че Библията е измишльотина как си обясняваш много от нещата които са писани в Библията и се случват в днешно време особено в откровение са писани много интересни неща за бъдещето даже е предречено че ще има и трета световна воина със ядрени оръжия а в момента сме точно на прага на една такава война! Дай обяснение щом всичко писано там е измислица?

си бахти тъпанара!

Ти си изключително умен... :)

Тъкмо ще се разбере, че цивилизацията по българските земи е била мноооого по-рано от шумерската и древна Месопотамия. Най-старото обработено злато и други находки, за които умишлено се мълчи - доказват, че БЪЛГАРИТЕ са първия народ на Планетата и нашите предци българи са основали ПЪРВАТА в света държава през 14 953 г. ! Ама дайте да видим и Древен Ирак - южната му част и Мосул / древна Ниневия! Прочее, САЩ и НАТО със сигурност не са знаели за тази дълбока Библейска древност в Древен Ирак, че яко го бомбиха на два пъти през двайсетина години, включително и с обеднен уран, причиняващ рак и уродства, както е съобщено на медицински СИМПОЗИУМ в Лондон на 1 авгруст 1999 г.

Личи си, че човечеството е тръгнало към реставрацията на Вавилон. Дано се усетят на време, че резултатът ще е същия. Чакаме реставрация на Содом и Гомор в следващата Евроатлант петилетка.

Кюрдския народ, вавилонците мюсюлмани и Асирийците християни останаха без собствена държава заради Турция. Кюрдите, мъже и жени, воюват за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на Кюрдистан- Бабилон!! Бабилон- Баал-он - мястото на Бог Баал(Бал-Бел-Бял).

Не разбрахте ли,че тази библия е писана от мошеници .

Това не е за твоята уста лъжица. Отивай да си играеш

Йона и кита, а не Йоан!

В и около Бояна какви палати реконструираха и въздигнаха-а.....ум да ти зайде! Ниневия и Вавилон са като скромни конюшни в задния двор.

Те са на комунодемократите,дето направиха прехода.