Коментари - Пола Абдул обвинява продуцент на "American Idol" в сексуално посегателство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чак сега?! Парите ли й свършиха или и тя барабар с останалите иска малко популярност...да напомни за себе си като други поостарели и повехнали звезди. Чакат по 20-30 години и хоп! Дело с жалба, малко светлинки върху тях, малко напомняне, че са живи! Хайде стига с тези новини за малтретирани жени и мъже. Станахте много! То май свестни хора не останаха. Всички са свине или Лолитки... И стана мода, което е жалко, да се правиш на жертва след десетки години.

Еее тука и аз вече изпуснах черпака. То ясно , че в тия среди, ако не я мине целия мениджърски и подмениждърски състав преди това , няма как да стане жури на подобна платформа и е вярно , че дъртите нерези масово са се възползвали от млади амбициозни старлетки, къде доброволно, къде чрез натиск и използване на влияние. Обаче, веднъж те нападнал в асансьора , и после отиваш на задушевна работна вечеря в апартамента му сам самичка, без асистенти, или друг работен екип и си мислиш, че ще си говорите за сценарии и рекламодатели?!? Нямате ли офиси, бре, фоайета, конферетнти зали в тия хотели или ресторанти в тоя Лос Анджелис ??.

И тая е давала розичката навремето. Сега кат окапали листата се сетила, че има и други предназначения.

Не ми стана ясно първото "посегателство" срещу г-жа Абдул през коя далечна година е станало :) Не казвам, че си съчинява или измисля, не! Може и да е имало нещо, ама дали е било сериозно, пък и дали е имало доказателства?!? И тези "доказателства" 20 г. по- късно налице ли са? Не я разбирам тази мода напоследък да се изкарват изнасилени преди 20 ++ години. Без доказателства, без свидетели, само на техни твърдения. И все пак за да набират скорост тези случаи явно има някакви резултати или пък т.нар. "насилници" да им плащат, за да не се раздухва случая?

Първо на дивана после на екрана - и при нашенските звезди е така.

В повечето случаи, "на екрана" е от същия този диван.

"Инцидентът станал по време на вечеря в дома на продуцента, на която тя присъствала, мислейки, че това е професионална покана" - Колежке ма, тук на околовръстното работим дори без покана!

Абе, тази не беше ли свързана с делото за импийчмънт на Бил Клинтън, заедно с Моника Левински?

Грешка, сори! То било Пола Джоунс.

Обзалагам се че операционата система на компютъра ти е Линдолс