Братът на Мадона пострада при разпра с полицията

Братът на Мадона е със сцепено чело, като са му направили девет шева, след като е оказал съпротива, когато полицай се е опитал да го арестува в обществена тоалетна в гр. Травърс.

Обратно в новината

Коментари - Братът на Мадона пострада при разпра с полицията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Братът на Мадона пострада при разпра с полицията"-не е ли разправа???

Тия американци за изкукали тотално. От кога се вика полиция за дълъг престой в кенефа?! Имал 0.4 промила алкохол в кръвта докато клечил да свърши някаква работа...лелееее голямо престъпление

те не са на литри а на галони.

дкми

С 0.4 промила и пиян до такава степен? Странно :)

Тази новина направо ме разби. Разбирам поне да се бе случило със самата Мадона, а то с нейния никому неизвестен брат, и то защото не искал да излезе от тоалетната. Сега очаквам да науча какво се случва с някой неин втори или трети братовчед.

диария, брат. а мъдона напоследък почват да вадят статии за нея - 'как се ставало секси като мъдона' и прочие. дир само преписват от една конкретна онлайн точка (говоря за 'външни' новини), така че, по всичко личи, мъдона ще се опита да има турне или албум или някоя и друга гавра с отчетата. жалко, първите 2-3 албума даваха надежди за качествено дриско.

Човек не може да се изсере на спокойствие - все ще се намери някой да му диша във врата.

Ако беше в БГ ,щеше да има : "Ти знаеш ли кой съм аз?Ще те разжалвам ей ,ще има падни-стани"

Денят ще ти бъде някак непълен, ако не се изсереш върху майка си, нали?

Ти май си го правиш редовно,нали ? Очевидно не знаеш каква е реалноста в България. Остани си със здраве (макар да го написах, все пак не се изсирай върху майка си , тя не е виновна)

Какво ли е правил в обществената тоалетна, че да не иска да излезе? Може да е ял...