17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше си тоалетни... Бяха от дясно на главната сцена. Явно не си ги намерил, за това, че водата не се оттичаше... Еми така е. Ама и валя доста. И като почнете да хленчите, че валяло, че не знам какво си... Абе това да не ви е концерт на миле китич : "дъждът ми пречеше на гьобеците."... К'ви метали сте вие бе... Концерта си беше изкъртващ. Макар че звукът не беше най-добрият. А разните разбирачи да си слушат каквото си искат, били поп алабала.

А нищо не казахте за това място, наречено стадион, където локвите бяха дълбоки 50см. и това не беше само от дъжда. А за това ,че на територията на цялото събитие имаше ДВЕ химически тоалетни. Да, ДВЕ!!! И на цялото това безумие кмета на Пловдив най-нахално се беше изправил на един подиум специално за него построен!

Хард рок за широката публика са Disturbed, ни хеви ни леки... и с тия кавъри не оставиха не оакана песен. Така и не успях да ги харесам, въпреки че в youtube си имат сериозна аудитория с милиони последователи. За мен най-свежите банди на това десетилетие са Volbeat, Jinjer.

а уе, дира, вие тези видвеа с телефон ли ги записахте, ма саунада е ужасен, така праите антиреклама на групата

Ква е тая никому неизвестна група?!

Пусни си Миле Китич и не се занимавай с музика за хората. Т.е. остани си прост и не ни губи времето с малоумността си.

Даааа, право казва , че психичните заболявания се увеличават, особено сред младите хора , защото е масово употребяването на дрога , която пържи мозъка и ги съсипва тотално !!!!

Мокроооооооооооооооооо.

Що?

Едни предават на живо по радиото, други - по телевизията, трети - в youtube, четвърти - във facebook ... а дир.бг са в ерата на пощенските гълъби.

към коментаторите до момента - я вървете за коментирате носа на Преслава и музиката й !!!

Откачена музика, дошла от ада! Тъмнина, неяснота и бумтенето и тътненето на адската буря! И дъжд пороен - истински! ОРИГИНАЛНОСТ И ОРИГИНАЛНИЧЕНЕ! АЗ НЕ ВИ КАЗВАМ ,,БРАВО", НО ЩЕ КАЖЕТЕ- За всеки влак си има луди!!

Музиката на DISURBER е музика от ада!Н

Но американският хард-рок и хеви-метъл е доста поп(с изключение на единици групи), за разлика от оригинала във Великобритания. Да, да... Хард-рокът и хеви-метълът са американски, но Велкибритания ги развива и най-добрите банди са английски в съотношение 3/4. Изключение правят алтернативните групи от Сиатъл, които са си явление, макар че, първата алтернативна рок банда си беше Deep Purple. Те въведоха алтернативния рок, не Еди Ведър, Кърт Кобейн и т.н.

Я не сравнявай Deep Purple с тази група на дисонанса!!!

Започнаха алтернава,бе геврек! Човекът не ги сравнява,а ги поставя начело. Мноо си,Саше...

Кои са тия първи американски, бе?

Кой са тези смотаняци?

Влизаш в тубата и слушаш. После казваш - харесват ми, не ми харесват, биват. Толкова ли си прост?

Той не е бил прост ама е ходил на курсове за простаци и сега е прост...има си и сертификат.

Жалко изтървал съм :(

Чшшш, тва преди три дни, ве. Ае по- сериозно