17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чшшш, тва преди три дни, ве. Ае по- сериозно

Жалко изтървал съм :(

Кой са тези смотаняци?

Но американският хард-рок и хеви-метъл е доста поп(с изключение на единици групи), за разлика от оригинала във Великобритания. Да, да... Хард-рокът и хеви-метълът са американски, но Велкибритания ги развива и най-добрите банди са английски в съотношение 3/4. Изключение правят алтернативните групи от Сиатъл, които са си явление, макар че, първата алтернативна рок банда си беше Deep Purple. Те въведоха алтернативния рок, не Еди Ведър, Кърт Кобейн и т.н.

Влизаш в тубата и слушаш. После казваш - харесват ми, не ми харесват, биват. Толкова ли си прост?

Музиката на DISURBER е музика от ада!Н

Откачена музика, дошла от ада! Тъмнина, неяснота и бумтенето и тътненето на адската буря! И дъжд пороен - истински! ОРИГИНАЛНОСТ И ОРИГИНАЛНИЧЕНЕ! АЗ НЕ ВИ КАЗВАМ ,,БРАВО", НО ЩЕ КАЖЕТЕ- За всеки влак си има луди!!

Я не сравнявай Deep Purple с тази група на дисонанса!!!

към коментаторите до момента - я вървете за коментирате носа на Преслава и музиката й !!!

Едни предават на живо по радиото, други - по телевизията, трети - в youtube, четвърти - във facebook ... а дир.бг са в ерата на пощенските гълъби.

Започнаха алтернава,бе геврек! Човекът не ги сравнява,а ги поставя начело. Мноо си,Саше...

Мокроооооооооооооооооо.

Даааа, право казва , че психичните заболявания се увеличават, особено сред младите хора , защото е масово употребяването на дрога , която пържи мозъка и ги съсипва тотално !!!!

Що?

Кои са тия първи американски, бе?

Ква е тая никому неизвестна група?!

а уе, дира, вие тези видвеа с телефон ли ги записахте, ма саунада е ужасен, така праите антиреклама на групата

Той не е бил прост ама е ходил на курсове за простаци и сега е прост...има си и сертификат.

Хард рок за широката публика са Disturbed, ни хеви ни леки... и с тия кавъри не оставиха не оакана песен. Така и не успях да ги харесам, въпреки че в youtube си имат сериозна аудитория с милиони последователи. За мен най-свежите банди на това десетилетие са Volbeat, Jinjer.

Пусни си Миле Китич и не се занимавай с музика за хората. Т.е. остани си прост и не ни губи времето с малоумността си.

А нищо не казахте за това място, наречено стадион, където локвите бяха дълбоки 50см. и това не беше само от дъжда. А за това ,че на територията на цялото събитие имаше ДВЕ химически тоалетни. Да, ДВЕ!!! И на цялото това безумие кмета на Пловдив най-нахално се беше изправил на един подиум специално за него построен!

Имаше си тоалетни... Бяха от дясно на главната сцена. Явно не си ги намерил, за това, че водата не се оттичаше... Еми така е. Ама и валя доста. И като почнете да хленчите, че валяло, че не знам какво си... Абе това да не ви е концерт на миле китич : "дъждът ми пречеше на гьобеците."... К'ви метали сте вие бе... Концерта си беше изкъртващ. Макар че звукът не беше най-добрият. А разните разбирачи да си слушат каквото си искат, били поп алабала.