Популярни дами орисаха бебето на Ивайла Бакалова (снимки)

Носителката на титлата "Мис България" за 2001 г. организира погача за малката Вяра

Обратно в новината

Коментари - Популярни дами орисаха бебето на Ивайла Бакалова (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а баба Галя на Гого папионката жената.... кой я е поискал на времето я е имал! Биба дъщера й е съЩата!!!!! Мъжа й ония гейчето дето е говорител на БФС го е превърнала в елен лопатар!!! та лафа крушата не пада по-далече от дървото си е много точно за тях!!!!! та като избирате булка първо майката вижте каква е...и после щерката!!!!

Тази …… е известна с това че е известна и сега ни я сервират ей тъй на и се очаква всички да сме : Ооооо колко сладко колко мило. Лошо няма ама когато съседката роди и хората нямаха пари дори за памперси Дир-а не направи сладникава статия за нея. Може би защото вместо да е известна с това че е известна ( и някои други неща за които повечето хора ще се сетят) тя беше обикновен работник в шивашки цех и през живота си е виждала оная работа на мъжа си и на гаджето и от училище за разлика от инфлуенсърката която има телефонен каталог с пишки. Пак поне тая е малко по добре от някои други плеймеитки които ги хрупат като солети и после ходят да почиват по топли дестинациики

Ме стя го

Голям кърлеж е тази Мартина Вачкова,първо мадами мулти,сега любовница мулти,голем вип

Гнусна пасмина е този народ. Злоба и пак злоба!

хааа кой точно ...мутресите и рекштьорите ли я баста

Иве ти ли си, мило? Не се коси, не можеш да избягаш. Всички знаят, че проституираш. И то цял живот. Но си доста отпусната и състарена. Не че някога си била красавица де. И тия клявки, дето си събрала са ужасна паплач. Едната да хванеш, другата да ритнеш.

Знае ли някой кой е хирурга на Бакалова? Доста зле се е представил...

Все отбор курви и некадърни, недоебани снобарки.

Аз на снимката виждам три баби, дето трябва да са дошли на погача на внуче а то едната силиконова, макияжена баба била родилката ти заааааааааааеби :)

Тази я уважавам. Една от малкото, които удържаха срещу режима на Борисов/Пеевски

Мумията се завръща!

9999

Сигурно са я орисали да стане проститука като майка и. Да предаде занаята

Грозотии

За някои смисълът на живота е да дигат краката за пари Ето го резултата

С първия поглед прочетох "Популярни дами одрисаха бебето на ... няк'ва си там си там.." и ми стана много интересно. После видях, че ставало дума за безвкусните забавления на някакви безполезни водоплаващи птици :(

а дано четете..Марта Вачкова и другите." дами"снимайте се с някой по подходящ от Дарина Павлова и Бакалова...писна ми честно или и вие сте същите? на мъжа и да си получи заслужено пожелавам а на вас да ви дойде акъла в главата че имате задължения пред обществото

Ей смешници от ДиР.бг, Направете една статия за някое момиче дето Бачка честно! Има поне 3 образования висши,не чака принца на белия кон!! Видяла е 2 и 200!!!! Не да е кисела вип принцеса! Не да са я ебали всички селяндури забогатяли по Бойково време! И да няма интервенции по тялото си!

само не намесвай бойко..щото мутрите да от 90г

На тая мъжа й е измамник не плаща ДДС! Ощетява всички български граждани!!!!! Некъв селски Кръчмар дето станал лихвар и имал чак и банда дето пребива ако не платиш….смешниккккккк!!!! Ощетява всички български деца, а дир.бг прави статия за тая пикня дето няма трети завършен клас и е известна,че търси само богати мъже! Браво!!!!!!!!! Това показвайте на младото поколение!!!!!!! Бравооооооо!!!!!! После що сме последни във всичко и зашо за нищо не ставаме!!!!

зящо непрекънато ни занимявяте с пропаднялш престъпници като мъжа и ..писна ми честно...времето на мутрите отмина дирници..да хозят в ада лихвали изнудвачи..ненавиждам ви

Била преобразена “вътрешността на заведението”. Редакторче, думата интериор не знаеш ли?

Yordan

interior е английска дума

Всеки, който се е разправял с Марта Вачкова, знае каква страшна злобарка е, не знам на какво добро ще го ориса това дете. Типичната изтрещяла незадоволена лелка, която си търси с кого да се счепка, за да придобие смисъл денят ѝ.

Така е , защото вачкова е дебела, грозна и черна.Яд я е и злобее, уви, тия неща няма как да се променят.

Бог да го прости Илия Павлов я направи тая Ивайла известна! Преди това знаем какво правеше във Варна! А тия около нея са дърти недоебани лелки дето само се озъртат за некой уй! Чак статия се прави за таз проститутка! Боже Боже!!! Ква държава евтина сме!!!

Леле, ама това размножило ли се е ? Боже мили ...

Сега това ли е модерно? Децата да бъдат орисвани?! Боже, пази България, т. е. децата и! Не се четат молитви от свещеник, а се орисват! Тц, тц, тц...! Вачкова - самотна майка, Черногорова - вдовица, сега младоженка... Каква свята енергия, каква орис!

Какъв ,,разтвор,, , бе Стеляне.? Товс си е чиста дупка. Разтвор е нещо течно, напр. Разтвор на сол във вода

Реклама на кетъринг, друго не е!

За всяка ман..га ли ще ни информирате ? А златка с богатия Ман го, а блажко, а джи.гани? Толкова много статии още .

...дърти пачи без работа си измислят поводи да ги видят хората...жалка картинка

Майка и като влезе в критическата и съвпадне точно, като е тинейджър, направо не ми се мисли. При мене така се случи и майка ми си го изкарваше за всичко, което е мине през главата.

А, кои са всичките тези дърти кикимори и трябва ли да са ми известни на мен?!?

Ох, боже, Мартина Вачкова популярна дама. По-голяма селяндурка и бездарница от нея май не познавам.

Оф, айде, пътя. Друм. Дърт комундел.

Горкото дете ,жал ми стана ! С дърта майка ,дърти орисници ! Какъв ли живот го чака милото?! Парите не успяват да оправят всичко на тоя свят .

ранно наследство:)

Направо ми потече мас по екрана от позьорщина

Живи и здрави!