17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моя син е 11 г. Иска да бъде момиче. Трябва да му купя хормони . Вече ще купувам женски дрехи и играчки. Ще му давам от мойте дрехи и бельо. Ще говорим с психолог за секса с мъже. Трябва да знае някои женски номера,да не бъде лесна плячка на мъжете.

в ПАРКА ПРЕД НАС ДЕЦА ИГРАЯТ ДО ЕДИНАДЕСЕТ ЧАСА ВЕЧЕРТА БЕЗ НАДЗОР, А ПОСЛЕ ЗАПОЧВА ПИЯНСКИЯ ЗАПОЙ СНОЩИ ДО ТРИ ЧАСА ПИЯНИЦИТЕ СЕ ПРОВИКВАХА СЪЩО РОДИТЕЛИ...

Аааа, недей така. По западен стандарт децата имат права, и могат да си правят каквото си поискват. Дори този цитиран наръчник е много стар. В по-новите пише, че трябва да им се обяснява са мастурбацията още на четири години. Родителя няма право да се меси във възпитанието на детето, защото така можело да му повлияе в грешна насока. Оставете ги децата. Нали искаме да ставаме евроГейци.

Не е само тази година - всяка година е така. До края на август горе-долу се трае, защото някои от компаниите отиват на лагери за някакви периоди от време, но от 1 септември всичката паплач се прибира в града, а контролът от страна на родителите все така липсва - деца в гимназиална възраст пушат, пият била, човъркат по телефоните си и слушат музика до 2- 3 часа призори и на никое от тях родителите не се обаждат, за да го питат къде е! До полунощ вилнеят малките ученици, но повечето от тях ги прибират към 23.30 часа. След това идват по-големите, които са нагли и още по-шумни. Нито някой следи, нито някой си прави труда да глобява родители. Дори полицията вече (към края на август) не идва на такива сигнали - и на тях им е писнало да изпълняват функциите на родителите!

Деца в по-големия си процент са едни малки лигльовци и дебилчета!

Такива са ги възпитали родителите им....

Не пети, а шести, дори втория срок, след ваканцията се връщат в училище съвършено преобразени, пубертет, трябва страхотно търпение да обясняваш и да ги изслушваш, но само това е начинът, да си излеят емоциите, които ги изпълват.