17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Северноатлантически ценности.. без коментар

Просто вижте бившата словашка състезателка по колоездене Лусия Яворчекова и сравнете! Не е нужен повече никакъв коментар.

леле леле почвам да следя колоезденето

Но се очакваше повече с такива родители. Но да не разчита, че плътта бързо вехне без фризер и оросяване.

Тя не е пребита, а ударена. Дори вие го казвате в статията, освен, че се вижда на снимките. Пошла либерастка журналистика.

Ти пък нямаш смелост да се явиш със собственото си име и явно и ти си либераст, щом четеш тоя сайт, та чак и коментираш.

Ковита им е виновен нали искате демокрация, легализация на наркотици, е ви сега яжте си попарата.

Богата кучка.Много важно

В лето Еховаво 2020 бе посегнато на еврейка. Бита, ограбена и ненаебана. На къде отива този свят, боже Ехова?

Става въпрос за бездомна жена. В ЛА тези хора вече спят навсякъде по тротоарите и са отчаяни и няма какво да губят. Богатите трябва са се замислят накъде отива света.

тези брътвежи може да си ги казваш сутрин като изтрезняваш след запоя. Била бездомна, а наблизо са я чакали поне трима яки бабаити с кола, чакали са я да си свърши работата, после са я прибрали и са се покрили. Бездомните не ходят да обират хора на група с коли. Те ходят по кошовете или сметищата да търсят какво могат да намерят. А това за "богатите които трябва да се замислят", може да го казваш на сбирката на младите комунисти.

Имат избор: да загубят съзнателно оковите на МЪРЗЕЛЪТ си.

Не стой в тоалетната или във Форума, спри диа рията, излез навън, вземи "Лопедиум"! Стачкувай с мярка, носи си памперс и простамолче. И остави този пусти Холивуд намира, защото никой те не знае и бръсне за слива дори, а утре пак трябва да ставаш рано и да тичаш за работа да не окъснееш, че няма друг шанс!

Преди 2 дни, точно когато е станал инцидента, излезе интересно описание на Холивуд в DailyMail което описва много нагледно какво става в момента в Холивуд и LA: "Холивуд - Апокалипсис СЕГА: Богати и известни бягат на тълпи като либералната политика и коронавирус превърне градa на мечтите в помийна яма измъчван от наркомани и жестоки престъпници" "Наркоманите и бездомните, много от които са явно психично болни, обикалят улиците, обградени с длани, като зомбита - и всичко това е само на три квартала от многомилионни домове с изглед към Тихия океан. Камари откраднати велосипеди на тротоарите затрупани със счупени спринцовки. Телевизионните бюлетини са изпълнени с ужасни истории от целия град; от жени, които са нападнати по време на сутрешната си джогинг или жители, които се връщат у дома, за да намерят непознати, серящи в предните им градините пред къщите им. Днес Лос Анджелис е град на ръба." https://www.dailymail.co.uk/news/article-8631063/Hollywood-Apocalypse-rich-famous-fleeing-droves.html

Сега да не серат ли хората? То като дойде не пита, зора си е голям зор.

Тука се борим много по-успешно с вируса и е много по-спокойни, с изключение на президента който е руски агент и мъти водата заедно с подгонените червени милионери..

По-лошо ще става. Неграците вече решиха, че всичко им е позволено.

Те не са решили, то им е позволено. Онзи ден на финала на шампионската лига, отбора на Германия майко мила. 80% процента бяха чисти черни арийци и един Мюлер само. Онзи мустакатия се върти като пумпал в гроба сигурно. Но жалко ,че га няма.

Алек Болдуин е известен като страхотен баща и с инцидентите с тъпи папараци, преследващи на улицата неговото семейство - още през октомври 1995 наби и счупи камерата на папарак, правещ снимки на неговото новородено бебе Айрланд на излизане от болницата, както и много други случаи с тъпи папараци преследващи неговото семейство с красивата Хилария. Между другото - Ireland Baldwin е здрава, спортна и висока 1.85м жена, с физиката на баща си, и е доста чудно как така са я изненадали на паркинг и то друга жена.... сигурно са използвали някакво оръжие... Алек Болдуин стана известен и с арестуването си от черна полицайка-расистка от Бронкс, патрулираща улиците на богаташкия Манхатън - полицайката-расистка от гетото Бронкс го арестувала, защото си карал колело по улиците на Манхатън, които нямат алеи за велосипедисти, както и за липсата на документ за самоличност.... полицайката-расистка не могла да го познае, понеже не била гледала филми с бели артисти...

Само да не ми кажете че са били афроамериканци.Те никога не биха посегнали на жена.

Обаче дали има известен особено сериозен социопат, сериен убиец, престъпник срещу човечеството, който да не е от бялата раса?

Има приятелю. Само че тях ги крият за да са политкоректни.

Доста са

Доста били, ами кажи един световно извсестен, аз освен за Шака Зулу, за друг не се сещам. Че има, има - те са като нашите мангали, я изплуват от блатото една шепа - я не, то и затова няма африкански Хитлеровци, примерно. Инак по Африката е страшно, негрото (досъщ по български) трепе, насилва и мъчи своите, щото белите са му висока топка. По времето на Леополд Втори, например, който принуждавал селата да запълват производствени квоти, с рязане на ръцете на тези, които не са произвеждали достатъчно продукция, неграта вместо да се противопоставят на тиранина, по-силните, започнали да режат ръцете на по-слабите си събратя.

Чернокожи ли бяха нападателите?

Много хубаво момиче е!

Ама дамгосано. Жалко!

Страхотно пиче . Бих го повозил на самолета няколко пъти.

Какво общо с новината имат 25-те разголени снимки?

че само са я били а не са я евали - нищо че е убавица - явно нападателите са педали

Ами ако е тая на снимките ,дето питаш... не ми изглежда да е "пребита"...най-много ...прееб@на и да са и задигнали сутиена :)))

Форумци, много бързате да погребвате запада. Един случай на насилие не ги прави по-зле от нас. Днес, в България поне сто жени ще изядат кютека затова че са живи, но никой няма да разбере, защото няма да постнат снимки в Инстаграм профилите си. Насилие има навсякъде, от всички раси, както и разбиране и толерантност.

Димитринке, вашето НПО Анимус си прави статистиките в циганските махали. За това, кажи "100 циганки ще изядят кютека" и ще си прав, може би.

Може да съм Димитринка, но поне имам смелостта да изляза със собственото си име, а ти си се прекръстил на мен. От думите ти прозира, че си се разпознал в моя коментар, като един от тези, дето бият.

НАТРАПЕНАТА ГОЛОТА, В БУКВАЛНИЯТ СМИСЪЛ - НЕ ПРЕВИ ВЕЧЕ НИКАКВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА НИКОГО... МАЙ Е ВРЕМЕ "БРАТЯТА" ДА ЛАШНАТ МАХАЛОТО В ДРУГАТА ПОСОКА, С ОБЛЕЧЕНИ ЖЕНИ, КОЕТО ДА ПОРАЖАДА "ЛЮБОПИТСТВО" ... ИНАЧЕ ТВА СЕГАШНОТО ... ВЕЧЕ "НЕ ЛОВИ ОКОТО" ПО НИКАКЪВ НАЧИН ... ИМА ПРЕСИЩАНЕ ОТ ГОЛОТИЯ...

е то не може и тва в онова и душата в рая - в ЛА сега е пълно с гладни мексиканци

ДА СА ЧАК ТОЛКОВА ГЛАДНИ ...

Хамерикански прелести... И по-зле ще става... в тая държава вече и през деня не си сейф, не само през нощта...

НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КАКА АКО СИ БЕЛ У САЩ - живота ти нема значение.

И кво ирландия още в първия рунд е хвълила кърпата. Да сменя името.

Хубава жена, но защо тези татуировки? А колкото до грабежа, има хора, които търсят лесния начин. Добре че поне не е пострадала.

Никой вече не е в безопасност...

"БОГАТАТА" ТИ ЖЕНИЧКА С ДЕБЕЛИТЕ ДЖУКИ И КИФЛЕНИЯТ ПОГЛЕД...

Курвите са раждат такива.

Аз бих и дал саламче с голям кеф. Само съжалявам, че се е нашарила с тези гнусни татуировки. Явно тази простотия не тресе само родния хайлайф.Едно време с такива татуировки се шареха само циганите, сега са масови.

Не само циганите, но също така затворниците и фриковете от цирка. Тя спада към последната група, но колкото и да се опитва да бъде интересна, не е нито майка си, нито баща си по талант.

Тази сладурана само трябва ме наеме и ще я следвам като сянка. А той колта няма да казва сорри.

а поне ебали ли са я?

имало е яко салам и Спартак!

Ние от движението за расова справедливост решително протестираме срещу тази расистка публикация. Само като я погледнете тази си личи че е расистка. тя е бяла и с руса коса което си е чист расизъм. освен това тя не подкрепя расовата справедливост. Как така тази бяла жена ще има повече пари от едно обикновенна черна жена? Това справедливо ли е? Не, разбира се. Всеки бял трябва да разбере че когато един чернокож се приближи до него, то белия е длъжен да коленичи, да моли за прошка и да даде всичко което е поискано от чернокожия без никакви противоречия. Това е расова справедливост. А тази жена сега се жалва за това че е споделила парите си с друг. Е, изяла е няколко кютека, ама това си е възстановяване на расовата справедливост. Знаете ли какви душевни терзания е имало в душата на чернокожата жена която е поискала парите? Тези 100 века робство на нейните пра-пра-пра братя които са били поробени в Африка не и дават миг спокойствие. затова тази да не се оплаква, а да приготвя парите и друг път да не се опъва като друг път някоя чернокожа сестра или брат я спрат некъде и и кажат да дава парите. И да си благодари че не са я опънали онези в колата. Така де, черните имат значение. Другото е бошлаф работа.

Ако проследиш дарителските сметките на Black Lives Matter, о изненада! Че те паричките отиват за финансиране на предизборните кампании на бели демократи! Кофти!

Може да са демократи, но реват на умряло против накакъв антиСЕМИТИЗЪМ!

Абе прави ми странно впечатление, че при нас при корона вирус изолацията престъпността намаля, катастрофите намаляха, смъртността намаля. Как успяха американците така да озвереят заради тази криза при условие, че уж са страната на неограничените възможности и едва ли не на сбъднатите мечти, ако ги слушаш?

Много просто, ние тука сме си с корона или по-зле от 30 години, ония там тепърва започват да се учат.

Много ядат! Ако един китаец консумира единица топливо за единица време, за същото време швабата кльопа 4 единици (ние трябва да сме някъде между 1 и 4), а средният янки за същото време хаби 20 единици енергия. Много са напред с материала янките, имам само един проблем - нямат уран за електроцентралите си, а и петролът започва да свършва.

да свалят маската на лицемерието - и са готови!

Maika i beshe mnogo po-krasiva na neinata vazrast. Magicheska. Pri neq lipsva tova. No pak e mlada i bogata.

И са били негери, нали?

Епа най-вероятно

....може и Джъстин Бибър да са се казвали, знае ли човек :-))))

братовчедка ѝ, не за нея

негроси, латиноси, много по-вероятно е да са такива, щото те са кат нашите цингоси-епа немам затва ше ида да си набЕра бате.....

Не е искала да си палти наркотиците и е платила в натура, но е било малко по-грубо.

Някой се е погнусил от грозните татуировки на пишман еврейката.

Блек лайвс метър. Защо се оплаквате? Всяко нещо си има полза и вреда.

Миличка, по един или друг начин вие ограбвате животите на тези хора и живеете в охолство, докато те са нещастни. Рано или късно, те ще дойдат и ще ви вземат всичко.

Комунистически Глупости. Как точно е ограбила една манекенка или актриса тази мързелива наркоманка???? Да родена е красива и в богато семейство. Това е късмет.

Рано или късно ще има стадиони и разходки с хеликоптери , че много гласовити станахте червените боклуци

Абе прави впечатление, че най-ревностните антикомунисти най-много напират за ползване на комунистически методи! Това пребоядисани комунисти ли са, или дори няма нужда да се пребоядисват?

Ще ви разходят, ама не с хеликопер, а еднопосочно към Белене. Защото си забравихте урока и пак се разпищолихте кафеви боклуци.

Помияр червен нема я вече Червената армия да ви подари властта , така , че Белне си го заври от зад . За червени боклуци това са методите , другите са неефективни

А какъв цвят са имали нападателите и? Със сигурност не са снежнобели като нея!

Много е важно ако те оберат - да качиш снимки в инсташит. И не, изобщо не е опит за самореклама. До ден днешен не знаех за съществуването на това нещо от снимките...

Запада се разпада. Чакай да видиш при една по-сериозна пандемия каква гражданска война ще настане.

Да, запада и САЩ са пред разруха, много си права! И аз гледах прогнозите по ОРТ и отсаналите руски канали. Предлагам да заминаваме за Москви, там ще сме на сигурно място! Вива Путин, наш генерале и Радьо Резилски с него!

Раша и США са дупе и гащи. США има нужда от руския уран, а Раша от американските пари.

на теб ти се е разпаднал мозъка. балкански смешник дава мнение за запада, хахаха

Ами светът се изврати. Ценностите се промениха. Парите, новите неща, които са с цена, но без стойност преобладават! Пари, пари и пак пари. Новата дрога - колкото повече - толкова повече! И все не стигат. А любовта, а грижата за другия - кучета ги яли! Това е събаряло империи, ще продължава и занапред!

дИРЕ, тАЯ НЕ Е "ДОВЕДЕНА " ДЪЩЕРЯ НА ХИЛАРКАТА, а "заварена". като искате да пишете в тоя стил. поне пишете правилно

#blacklivesmatter

Убаву пиче ма що се е нашарело кат циганка тип индианка?

Ми Хамерикански прелести, и по-зле ще става...

да, не става само с показване на ц@ци всички да са във възторг от теб.

Интересно каво са писали тези, когато един черен застреля бяло момченце в главата, защото навлязло с колело в двора му?

Нищо. Щот не е политкоректно.