17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно каво са писали тези, когато един черен застреля бяло момченце в главата, защото навлязло с колело в двора му?

да, не става само с показване на ц@ци всички да са във възторг от теб.

Ми Хамерикански прелести, и по-зле ще става...

Убаву пиче ма що се е нашарело кат циганка тип индианка?

#blacklivesmatter

дИРЕ, тАЯ НЕ Е "ДОВЕДЕНА " ДЪЩЕРЯ НА ХИЛАРКАТА, а "заварена". като искате да пишете в тоя стил. поне пишете правилно

Ами светът се изврати. Ценностите се промениха. Парите, новите неща, които са с цена, но без стойност преобладават! Пари, пари и пак пари. Новата дрога - колкото повече - толкова повече! И все не стигат. А любовта, а грижата за другия - кучета ги яли! Това е събаряло империи, ще продължава и занапред!

Запада се разпада. Чакай да видиш при една по-сериозна пандемия каква гражданска война ще настане.

Много е важно ако те оберат - да качиш снимки в инсташит. И не, изобщо не е опит за самореклама. До ден днешен не знаех за съществуването на това нещо от снимките...

А какъв цвят са имали нападателите и? Със сигурност не са снежнобели като нея!

Миличка, по един или друг начин вие ограбвате животите на тези хора и живеете в охолство, докато те са нещастни. Рано или късно, те ще дойдат и ще ви вземат всичко.

Блек лайвс метър. Защо се оплаквате? Всяко нещо си има полза и вреда.

Комунистически Глупости. Как точно е ограбила една манекенка или актриса тази мързелива наркоманка???? Да родена е красива и в богато семейство. Това е късмет.

Някой се е погнусил от грозните татуировки на пишман еврейката.

Не е искала да си палти наркотиците и е платила в натура, но е било малко по-грубо.

И са били негери, нали?

Рано или късно ще има стадиони и разходки с хеликоптери , че много гласовити станахте червените боклуци

Епа най-вероятно

Да, запада и САЩ са пред разруха, много си права! И аз гледах прогнозите по ОРТ и отсаналите руски канали. Предлагам да заминаваме за Москви, там ще сме на сигурно място! Вива Путин, наш генерале и Радьо Резилски с него!

Нищо. Щот не е политкоректно.

....може и Джъстин Бибър да са се казвали, знае ли човек :-))))

негроси, латиноси, много по-вероятно е да са такива, щото те са кат нашите цингоси-епа немам затва ше ида да си набЕра бате.....

на теб ти се е разпаднал мозъка. балкански смешник дава мнение за запада, хахаха

Абе прави впечатление, че най-ревностните антикомунисти най-много напират за ползване на комунистически методи! Това пребоядисани комунисти ли са, или дори няма нужда да се пребоядисват?

Maika i beshe mnogo po-krasiva na neinata vazrast. Magicheska. Pri neq lipsva tova. No pak e mlada i bogata.

Абе прави ми странно впечатление, че при нас при корона вирус изолацията престъпността намаля, катастрофите намаляха, смъртността намаля. Как успяха американците така да озвереят заради тази криза при условие, че уж са страната на неограничените възможности и едва ли не на сбъднатите мечти, ако ги слушаш?

Ще ви разходят, ама не с хеликопер, а еднопосочно към Белене. Защото си забравихте урока и пак се разпищолихте кафеви боклуци.

Ние от движението за расова справедливост решително протестираме срещу тази расистка публикация. Само като я погледнете тази си личи че е расистка. тя е бяла и с руса коса което си е чист расизъм. освен това тя не подкрепя расовата справедливост. Как така тази бяла жена ще има повече пари от едно обикновенна черна жена? Това справедливо ли е? Не, разбира се. Всеки бял трябва да разбере че когато един чернокож се приближи до него, то белия е длъжен да коленичи, да моли за прошка и да даде всичко което е поискано от чернокожия без никакви противоречия. Това е расова справедливост. А тази жена сега се жалва за това че е споделила парите си с друг. Е, изяла е няколко кютека, ама това си е възстановяване на расовата справедливост. Знаете ли какви душевни терзания е имало в душата на чернокожата жена която е поискала парите? Тези 100 века робство на нейните пра-пра-пра братя които са били поробени в Африка не и дават миг спокойствие. затова тази да не се оплаква, а да приготвя парите и друг път да не се опъва като друг път някоя чернокожа сестра или брат я спрат некъде и и кажат да дава парите. И да си благодари че не са я опънали онези в колата. Така де, черните имат значение. Другото е бошлаф работа.

братовчедка ѝ, не за нея

а поне ебали ли са я?

Тази сладурана само трябва ме наеме и ще я следвам като сянка. А той колта няма да казва сорри.

Аз бих и дал саламче с голям кеф. Само съжалявам, че се е нашарила с тези гнусни татуировки. Явно тази простотия не тресе само родния хайлайф.Едно време с такива татуировки се шареха само циганите, сега са масови.

имало е яко салам и Спартак!

Помияр червен нема я вече Червената армия да ви подари властта , така , че Белне си го заври от зад . За червени боклуци това са методите , другите са неефективни

Курвите са раждат такива.

Никой вече не е в безопасност...

Много просто, ние тука сме си с корона или по-зле от 30 години, ония там тепърва започват да се учат.

да свалят маската на лицемерието - и са готови!

Хубава жена, но защо тези татуировки? А колкото до грабежа, има хора, които търсят лесния начин. Добре че поне не е пострадала.

И кво ирландия още в първия рунд е хвълила кърпата. Да сменя името.

НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КАКА АКО СИ БЕЛ У САЩ - живота ти нема значение.

Хамерикански прелести... И по-зле ще става... в тая държава вече и през деня не си сейф, не само през нощта...

е то не може и тва в онова и душата в рая - в ЛА сега е пълно с гладни мексиканци

НАТРАПЕНАТА ГОЛОТА, В БУКВАЛНИЯТ СМИСЪЛ - НЕ ПРЕВИ ВЕЧЕ НИКАКВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА НИКОГО... МАЙ Е ВРЕМЕ "БРАТЯТА" ДА ЛАШНАТ МАХАЛОТО В ДРУГАТА ПОСОКА, С ОБЛЕЧЕНИ ЖЕНИ, КОЕТО ДА ПОРАЖАДА "ЛЮБОПИТСТВО" ... ИНАЧЕ ТВА СЕГАШНОТО ... ВЕЧЕ "НЕ ЛОВИ ОКОТО" ПО НИКАКЪВ НАЧИН ... ИМА ПРЕСИЩАНЕ ОТ ГОЛОТИЯ...

ДА СА ЧАК ТОЛКОВА ГЛАДНИ ...

"БОГАТАТА" ТИ ЖЕНИЧКА С ДЕБЕЛИТЕ ДЖУКИ И КИФЛЕНИЯТ ПОГЛЕД...

Форумци, много бързате да погребвате запада. Един случай на насилие не ги прави по-зле от нас. Днес, в България поне сто жени ще изядат кютека затова че са живи, но никой няма да разбере, защото няма да постнат снимки в Инстаграм профилите си. Насилие има навсякъде, от всички раси, както и разбиране и толерантност.

Не само циганите, но също така затворниците и фриковете от цирка. Тя спада към последната група, но колкото и да се опитва да бъде интересна, не е нито майка си, нито баща си по талант.

Какво общо с новината имат 25-те разголени снимки?

Страхотно пиче . Бих го повозил на самолета няколко пъти.