17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PACHA

Нова оеднаквяваща мненията тема. Трябва да направите партия.

ми то патАлогично грозно бе ! Гущер без грим !! Евтина, грозновата кукла-играчка маде ин чайна и живот порнография !!

Без грим,ама друг път.Прекроявано лице,гумени гърди.И майка и не я рапознава дори.

тази кукла барби как са я закрепили да стои права

То по нея няма нищо естествено, тя тръгнала да се показва без грим. То бива да си дебелокож, мо понякога трябва да си малко по смирен и да не натрапваш простотията си. Доказа колко е тъпа. А отделно - по нея няма нищо нейно, че да показва естествен вид. Смешна си

Без грим е доста по добре.

Грозотия

Това предизвикателство не работи при жени с корекций.

Ужас!!!!! Такива снимки преди да ги показват,трябва да предупреждават хората !!! Момиче по - добре си ходи гримирана и недей повече да плашиш !!!!

кой го опъва този пекенез?

Как кой? Д-р Енчев им опъва шарпейските гуши, докато не им се изцъклят дзъркелите. После им увесва по две боксови круши за да държат хармониката опъната надолу. Като стигнат до пъпа - смяна на матр'яла и така докато Гущера не набара някоя нова Мара да го чешка под шкембето, а той да я тунингова по негов си вкус. Въобще, да не си на негово място - освен пръчките дето трябва да се ръси да ги разкрасява, утре и децата си ще трябва да ремонтира, щото от два урунгела, няма как красоти да се пръкнат.

Красива като момиче изведено от село, набързо гримирана и поставена. Изглежда посредствена, без стил и излъчване, елементарна, жалка и гротеска.

Смея се с глас Тва с устните вече ме разсмя искрено. Като ужилена, и дето само ужиленият е мъжът й. Хем пари си дал, а е като карикатура.

Смех на тръкалета! Даже и мислите й са изкуствени,освен любовта и вида й.НИкол Станкулова също има уголемени устни.И децата знаят,че няма нужда от грим,то филтрите и фотошопа вършат още по-добра работа.А случайно Светлана Василева да е рекламно лице на Люи Вюитон или просто се фука ,че има техни скъпи артикули?!

Без грим е грозна, с грим е смешна

И тая си нарисувала лице върху главата.

Ама как яде, пие, говори с тая уста?Толкова грозно и противно същество!

Изрод!!! (До Дир-моля не ми трийте отново кимемтара)

Трият те от завист, защото си прекалено умен

По-добре да покаже снимките си преди козметичните операции. Тогава ще се види истинското и лице. Погледнете в нета какво плашило е била преди.

ама тя е плашило и сега

Аз мисля, че Светлана се е разхубавила много.

Този боклук на снимките заедно с гнусната дебела свиня “мъжа” ѝ са лицата на тоталния упадък - кичозност, позьорщина, наглост, демонстрация на фалшив живот с крадени пари. Направо ми се гади като ѝ гледам изкривената мутра. Облякла се е отгоре до долу с Луи Витон, но селската ѝ визия прозира и изглежда евтино. Класата не се купува и евтиния парцал си остава парцал.

Много ме разсмиват подобни "новинки" и най-вече коментарлите хахахахаххаха

За нея поетът е възкликнал:,,Господи, колко си хубава! Господи, колко си истинска!"

Толкова се харесва, че си е направила носа в стил Майкъл Джексън, устата е толкова напомнана, че ще гръмне, веждите са с перманентен грим, май и скули има оформени. Дали майка и може да я познае?

А, представете си тя да роди дете ?! Ами, то горкото ще реве от ужас денонощно !

Парцал!

Това силиконово нещо освен, че е отвратително грозно е и несравнимо просто. Няма ли да проумее, че с това позьорство само си вреди?! Да си живее живота и да не се показва много пред хората!

Верно няма грим, но има 2 часа работа с фотошоп

Сега вече можем да спим спокойно

OMG

Ако се събудя до това същество, повече няма да мога да спя... ужас.....

По-добре да покаже снимките си преди козметичните операции. Тогава ще се види истинското и лице. Погледнете в нета какво плашило е била преди.

Да, много са смешни. Изцяло преработени. Уви обаче наследствените черти остават и се предават на поколенията. Така, че ако дечицата им не са хубавки сигурно ще започнат с операциите и ботоска от съвсем млада възраст.

Каквито и кръстоски да правих с Y хромозомите....от силикон не се зачева поколение.

бахти травестита...

Аз ли съм сбъркан или тези, които харесват този тип жени? Истински Франкенщайн. Надути устни като на жаба. Изкуствени вежди, мигли и коси. Силиконови цици, гъз и мозък... По-добре да си купят кукла от сексшопа щом харесват такова, същото изглежда. На всичко отгоре такива ми ги пробутват като модел. Ай, сиктир! Има безброй наистина красиви жени в България.

И да триете коментари пак си е ботоксирана мумия!!!

Пак ли татуирания силиконов гущер с оня дебелия с крадените пари

Да вместо със слаб и безработенили работещ за 500 600 лв с тоя

С грим и без все същата кикимора. От толкова пластики е заприличала на анимационен герой. Преди си беше поне естествена грозница.

Кое е това чучело? Не зная как е с грим. Виждам едно нещо, по което няма нищо естествено. Грозна силиконова кукла, натъпкана с хиалурони, бонбони, свински пръжки и лук. Отврат!

да изтребим червената мафия дето тъпче народа 30 години

Това е предизвикателство за нея или за нас, които ще я видим в естествен вид?

Къде е без грим?!? С тунингованите си вежди, ухилена, с кривогледия си поглед. Добре че има балъци да прибират парцаланите... Да си живеят там, какво само се навират да ги гледаме ?

Черепа като я видял и избягал от България.

Смехория! Сравнете силиконовата маска на тази кифла със сиянието и естественото излъчване на Кейт Мидълтън (малко по-горе на страницата) и не ни я показвайте повече (кифлата)! И тая тръгнала да ни обяснява за усмивката - аз усмивка не видях! Видях една подпухнала зурла, издута от много силикон и ботокс!

Ако не е фотошоп ще изплаши някой

Е, кого лъже?!

Може ли и аз да отправя едно предизвикателство към младите момичета? Ще може ли да се въздържите да се обезобразявате с уж страховите разкрасителни процедури само защото сте намерили кой да ги плати, пудрете се колкото си искате иначе!!! Не ставате по-красиви, колкото и да ви се иска- но пък изглеждате всичките еднакви и жалки в комплексите си.

От маалата. Толкова да и личи направо....прекрасна

първо и на тази снимка е с грим..и фото шоп..а да ве говорим че сГалена,Преслава и тн са ползвали един и същ хирург..трагично е че традиционната красота на българката се заченя от тези кукли от секс шоп и дир да не ме изтриене .защото мидията има и възпитателен ефект и да ве ви се нрави

Жената на бизнесмен ходи на езда.Приятелят му го пита: -Жена ти може ли да изправя коня на задни крака? -Може, като си свали грима.

Ама не само без грим...и без фотошоп също :-)

Може ли и аз, момичета , да се включа? Направо съм си красавица до Светлето...