17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тогава дъщерята на Бекъм който е симпатяга е толкова грозна?

Как защо?

По равно - друг път! Повечето гени наследяваме от майките си.

Явно, така ти се иска, защото си жена, но както е видно не е... Ти си като Бай Ганьо, който по време на посещение в зоопарка, видял жираф и възкликнал: Те такова животно нЕма! ...Желанията и въжделенията ти, не променят фактите, колкото и да ти се иска... Свиквай!

Ми, фактите май са силно разлини. И то май от хилядолетия.

Моите наблюдения са други-ОБИКНОВЕНО момичетата приличчат на бащите си,момчетата -на майките си.

Препоръчвам го на всички "татковци". Иначе ще инвестирате в чужда фирма.

Да, това е едното, и другото е да следят дали някоя от любовниците не е родила, за да не се вкарват неволно в кръвосмешение децата. Светът е малък.

да не стават любовници на женени мъже, че и да не раждат от тях. Кой им е виновен?

Няма да го гледа мъжът ти!:))) И никой не може да го накара да даде материал за проба. Какво ти пука? Виж, твоята, е друга... Страшна работа, а?

:) С ДНК тест не може да докажете на кого прилича детето повече. Но със сигурност може да докажете кой е баща му или дали не е разменено в родилния дом. И няма такъв тест в България, който да се продава за 150 лв. Това не е PCR тест за COVID-19 :) Лек ден!

В съда всеки татко ще изкара бая пари, че е гледал кукувиче. Тежко и горко на майката. Регресивен иск към нея и истинския татко... Плюс лихвите.:))))

Малко грешите. Друг е инвестирал във фирмата, а канадският лос плаща лихвите.

Защо така? :)))

Самият факт, че има 27 минуса... Тактовци... Трябва да ви забие камбаната. Да светне алармата. :-) Проверете си нещата. Ака съпругата ви е честна няма защо да се притеснява... пп: И да ДНК тест срува 150,00(сто и петдесет лева).

Много.

виц:Две стари приятелки,се случило,засекли се,да влизат заедно да раждат.Пратили ги на различни етажи.След няколко седмици се срещнали с количките в парка и започнали да се питат,кое бебе на кого прилича.Първата казала:-По всичко прилича на мъжа ми.А твоето?Моето е момче;-По носа,устата,ушите прилича на мъжа ми,а по очите прилича на баща си.

То вече много деца са объркани и не знаят, кой, колко са техните татковци

И приличате все по малко на хора

пълни глупости!

Момичетата приличат на бащите, а момчетата на майките.

Хаха, и тук се напълни с женомразци и комплексари! Що не си основете една партия, в България може и да влезете в парламента

Защо му е на някой да ти отделя чак пък толкова внимание, че да с хаби да те мрази. Те жените са по добри в мразенето.

дир-. бг си е за тъпаци. Тук открниха топлата вода, свързана с хикс и игрек хромозомите при определяне половете.

Всеки ден ни губите от живота за грозните и некадърни му деца и грозната му злобна жена с вид на умряла в злобата си скумрия...единия от групата дните му синове стана известен с това че напуснал колежа да ставал манИкен

се чете в неграмотния ти коментар. Иначе времето никой не ти го губи, сам си си виновен

Ние НЕ сме ви колония, ни бивша, ни настояща.....недоразвити идиоти

На мен кво ми направи впечатление. Учел съм български до 4ти клас (преди 30г) и после напуснах България и не съм учел повече български. НО, смея да твърдя, че дори аз имам по добри познания по български от много български журналисти. Например, обзалагам се, че в българският няма дума като "ментално". Психика, психолигия..но не и ментално.

умствено

Прочетете тълковен речник на българския език или синонимен речник и ще разберете. Българската дума е душевно. Умствено е когнитивно.

Пълна глупост. По тази логика жените след толкова много поколения трябваше вече да приличат на мъже.

Luna0102

Явно мъжете стават все по-женствени

Има такава тенденция в интерес на истината. Колко е генетична бе мога да преценя

хахахахах...логика

А не приличат ли все повече?

Това е от типа научни "открития" дето са източник за вицове.

Глупавиня