17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупавиня

Това е от типа научни "открития" дето са източник за вицове.

Пълна глупост. По тази логика жените след толкова много поколения трябваше вече да приличат на мъже.

Все пак се оказва възможно лабораторен отпадък като теб да оцелее след престой в малфункциониращ инкубатор. Но уви, пораженията върху когнитивното развитие са необратими.

На мен кво ми направи впечатление. Учел съм български до 4ти клас (преди 30г) и после напуснах България и не съм учел повече български. НО, смея да твърдя, че дори аз имам по добри познания по български от много български журналисти. Например, обзалагам се, че в българският няма дума като "ментално". Психика, психолигия..но не и ментално.

Простак

Всеки ден ни губите от живота за грозните и некадърни му деца и грозната му злобна жена с вид на умряла в злобата си скумрия...единия от групата дните му синове стана известен с това че напуснал колежа да ставал манИкен

дир-. бг си е за тъпаци. Тук открниха топлата вода, свързана с хикс и игрек хромозомите при определяне половете.

Хаха, и тук се напълни с женомразци и комплексари! Що не си основете една партия, в България може и да влезете в парламента

Момичетата приличат на бащите, а момчетата на майките.

се чете в неграмотния ти коментар. Иначе времето никой не ти го губи, сам си си виновен

Ние НЕ сме ви колония, ни бивша, ни настояща.....недоразвити идиоти

пълни глупости!

И приличате все по малко на хора

То вече много деца са объркани и не знаят, кой, колко са техните татковци

Защо му е на някой да ти отделя чак пък толкова внимание, че да с хаби да те мрази. Те жените са по добри в мразенето.

виц:Две стари приятелки,се случило,засекли се,да влизат заедно да раждат.Пратили ги на различни етажи.След няколко седмици се срещнали с количките в парка и започнали да се питат,кое бебе на кого прилича.Първата казала:-По всичко прилича на мъжа ми.А твоето?Моето е момче;-По носа,устата,ушите прилича на мъжа ми,а по очите прилича на баща си.

Много.

Препоръчвам го на всички "татковци". Иначе ще инвестирате в чужда фирма.

Luna0102

Явно мъжете стават все по-женствени

умствено

Да, това е едното, и другото е да следят дали някоя от любовниците не е родила, за да не се вкарват неволно в кръвосмешение децата. Светът е малък.

Моите наблюдения са други-ОБИКНОВЕНО момичетата приличчат на бащите си,момчетата -на майките си.

Има такава тенденция в интерес на истината. Колко е генетична бе мога да преценя

хахахахах...логика

А не приличат ли все повече?

да не стават любовници на женени мъже, че и да не раждат от тях. Кой им е виновен?

:) С ДНК тест не може да докажете на кого прилича детето повече. Но със сигурност може да докажете кой е баща му или дали не е разменено в родилния дом. И няма такъв тест в България, който да се продава за 150 лв. Това не е PCR тест за COVID-19 :) Лек ден!

Малко грешите. Друг е инвестирал във фирмата, а канадският лос плаща лихвите.

Прочетете тълковен речник на българския език или синонимен речник и ще разберете. Българската дума е душевно. Умствено е когнитивно.

По равно - друг път! Повечето гени наследяваме от майките си.

Явно, така ти се иска, защото си жена, но както е видно не е... Ти си като Бай Ганьо, който по време на посещение в зоопарка, видял жираф и възкликнал: Те такова животно нЕма! ...Желанията и въжделенията ти, не променят фактите, колкото и да ти се иска... Свиквай!

Ми, фактите май са силно разлини. И то май от хилядолетия.

тогава дъщерята на Бекъм който е симпатяга е толкова грозна?

Защо така? :)))

Как защо?

Самият факт, че има 27 минуса... Тактовци... Трябва да ви забие камбаната. Да светне алармата. :-) Проверете си нещата. Ака съпругата ви е честна няма защо да се притеснява... пп: И да ДНК тест срува 150,00(сто и петдесет лева).

В съда всеки татко ще изкара бая пари, че е гледал кукувиче. Тежко и горко на майката. Регресивен иск към нея и истинския татко... Плюс лихвите.:))))

Няма да го гледа мъжът ти!:))) И никой не може да го накара да даде материал за проба. Какво ти пука? Виж, твоята, е друга... Страшна работа, а?