Принц Чарлз чака ред за ваксина срещу Covid-19

Засега той не може да получи ваксината, защото в Обединеното кралство още не е завършил етапът от ваксинацията на хората над 80-годишна възраст

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не му е крив на принцот. Да беше дал некой лев рушвет да го направат общински съветник немаше да чека.

Аз чакам да стана принц

ПРОПАГАНДА!!!

Па да дойде у Сандански,тука ред няма....

Кой в тази бедна и наводнена държава го интеррсува това?! Хайде стига с тези агитации, кой щял и кой не щял! Некадърниците наводниха хората, вие ми пишете за ваксини!

Този чака ред да стане Крал. Дано не загуби търпение...

Не го вярвам Този рептил е един от идеолозите на зануляването, рестарта на света и нюеидж. По-скоро ще му бият витаминчета. На грозната му Камила също.

Той го изкарал вируса, пък ще се имунизира и отново да се разболее. Луди...

Че да не е от Симитли

Бидейки младеж, е принуден да си чака реда. Пак добре, че не е наш съветник де. А иначе той си е свикнал с чакането - чака и изчака какво ли не, и нова стара жена, и снахи, и внуци, и ред за трона /там е по-особено и май ще си остане с чакането/. Представям си го в чакалнята на пейката пред кабинета на нашто ДжиПи, дето не можеш да му видиш с години очите, да си чака кротко с Телеграф в ръце и да обработва забавните страници......

Той корона няма да види, така че е безсмислено да се ваксинира

Може и да дочака. В техния род са дълголетници - баша му около 95, майка му на 94. И са на собствен ход.

Коронапаразити се ваксинират срещу коронавирус :)))

Тоя цял живот все чака нещо...и все не дочаква

Чакал бил за ваксина.. Горкият, чак ме разчуствахте с тази новина...

Този плашип-тарник така е ваксиниран от двугърба инжекция, че нищо не го лови. Чояек без мозък, няма къде да го удари вириса. Той си е болен по природа. Лек ден!

Тоя пък луд ли е да се реди на опашка и да чака с дни? Няма ли връзки? Ако имаше познат някакъв голям началник, цар или царица например, можеше да се уреди

Е, у нас е достатъчно да си близо до кмета /на Сандански/. ха-ха.

Тая еврейско-сатанинска секта не се умори да беснее и льже.Нали преболедува ковид.Каква ваксина,какви льжи и измишльотини.Аман от импостери и манипулатори...

Шест-седем месеца след преболедувнето нивото на антителата намалява и е възможно да се ваксинира човек. Това го знам от лекари,които са прекарали Ковид преди година и вече нивото на антителата им едоста ниско. Също така изглежда при ваксиниране след около година нивото на зашита оада и вероятно ще бъде препоръан реимунизация.

Организмът изработва антитела, само когато е необходимо. След слагането на "ваксините" пак ще имаш антитела само за определено време. И после пак. Куче.., пардон, хора-касички.

да не вземе да ритне камбаната докато чака ?

Изглежда британското посолство е добър спонсор. Всеки ден новини за "аристократите". Британският престолонаследник, чиято фамилия с векове е поробвала и обирала народи, един от най богатите хора на света.....си чакал реда за ваксинация. Това звучи толкова идиотски абсурдно, че чак избива на смях. То хубаво им правите реклама, но поне я правете както трябва.

Да идва в Сандански ще го уредим.

Принца на бяла камила