17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трудно може да е по-неграмотно това заглавие.

сам, но с кралица !!! колко да е сам ? кралицата е суверена на около 25 държави, към момента. може ли да си сам ??? когато до теб е въплъщението на 25 ДЪРЖАВИ ???? сам бил... хахахаха

не ги лови нито вирус, нито умирачка, а колко други читави хора измряха!

егати мумията

Вампири...като безсмъртие, и съществуване.

Само си сменят от време на кожата, иначе са едни и същи рептили

Живи да ги ожалиш дъртите вампири...

Търтеи.

Кротък обяд? Интересно ...

Решително премина към изпитанието да не прави нищо.

Читави и полезни, например хиляди лекари.

Е СУПЕР ПРОСТО А КРОТКИЯТ ОБЯД ИЗБИВА РИБАТА

кротък обяд - аз милсех, че традицията е да празнува с диво парти имомичета от корицата на плейбой

да е жив и здрав още дълги години

Нямаше как да си измислиш по-добро име

Както той така и Кралицата са родени с късмет.Нищо повече ,нищо по различно

Специално той е имал доста по-труден живот от Кралицата преди да се оженят. Цялото му семейство е било изгонено от Гърция, баща му ги изоставя и живее с любовницата си в Монако, майка ми е била психично болна, една от сестрите му умира бременна в самолетна катастрофа докато той е бил изпратен в пансион в Шотландия. Заради семейството си, не е бил желан кандидат за Кралицата и отношението към него е било много пренебрежително.

тея не умират

Да живее Негово Величество Краля на Англия!

Защото както забелязвате максимата,че труда краси човека е тотално опровергана.Всъщност труда иазпраща човекът по-бързо на другия свят,а спокойното и безделно живеене с пълноценна храна и ненарушено спокойстовие за чуждите проблеми носи дълголетие.,тези,които живеят дълго не са от най-работливите или емоционалните.

Тоя дето прилича на Дракула лично е "поръчал" убийството на Даяна! Жалко за нея и за децата й, защото беше решила да ги възпита в любов и уважение към другите, а тези чучула й ги откраднаха!

Пропуснахте да отбележите,че сестрите му са били омъжени за нацистки офицери с висш офицерски ранг и благороднически титли.Както и че за ад се омъжи за кралицата е бил осиновен от Лорд Маунтбатън(чичо на Принц Чарлз,убит в Слайго,Англия от Ирландците с взривяване на лодката,в която са били и други семейни членове) Майка му е била обявена за 'психично болна' по-скоро защото не е покривала критериите на рептилите за бездушие.Тя е била монахиня в Гръцки манастир и е продала всичките си бижута ,за да подпомогне манастира.Последните си две години изкарва в двореца Бъкингам,където и умира.

СЕ УСЕЩА МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ , НЯКАКВО "ПРЕКЛОНЕНИЕ" ПРЕД ТЕЗИ РЕПТИЛИ, ДЪЛГОЛЕТИЕТО НА КОИТО Е СТЪПАЛО ВЪРХУ КРЪВТА И ПОТТА НА МИЛИОНИТЕ ЕКСПЛОАТИРАНИ НАРОДИ ...

Да НЕ живее!

ИЛИ ТЯ ... ХОРАТА ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЗНАЯТ, ЧЕ СА ТЕ ...

"Шефът ми каза, че тя трябва да умре. Той получил заповедта директно от принц Филип, поръчал да изглежда като инцидент", разказва Хопкинс.

Ако си общувал с англичани ще знаеч че не са експлоатиран народ. И последното, което са са роби. Англичаните са войнстваш и прогресивен народ, да не говорим за ирланците. Немската индустрия през 19 век е равита от ирландец, не от немец. Това което е в момента Германия е дело на ирландец - чети история на немската индустрия. Хората (англичани) просто имат усет към традиция и я ценят. Ганьо оплува и унищожава сичко направено то груг било добро или лошо. Това е типична БГ национална черта. Пише ти Българин - не турчин, не циганин. И познавам манталитета ви по-добре от който и да е друг. Затова и България е бедна страна.

99 годишен о 94 годишната му жена са в рисковата група ! Досега са били безсмъртни ...

Не ги знам хора ли са, рептили ли са, но определено не са доживели тези години с възможностите на нормалните хора...

Неграмотници! Четете ли си заглавията?

вече ги водят баби и дядовци и су чудят ако не са починали. Хахаха

Тия рептили що малки рептилчета са изяли не е истина.

за Филип, той не е крал. Филип се води консорт на кралицата и херцог на Единбург ;-)