17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравление за всичко това, което правят Деси и Принц Кирил! Нека за България да се говори и в положителен аспект, защото едни млади и талантливи хора ще участват на събитие на толкова високо ниво и то в центъра на Лондон!

Кой е този Гамбарев, та има фондация на негово име, чалгаджия, готвач, мутра, архонт или пожарникар?

Има интернет. Напиши- Стоян Камбарев и ще разбереш..А ти си егати дебилния анонимен нещастник, честно! Затова сме се докарали до тук..

Деси Тенекеджиева, Левон Хампарцумян, Нели Беширова, Емил Кайкамджозов, Драгомир Трухчев, - ташаци на рояци от фондация "Стоян Гъзарев"

принц кирил как да е, но тая жена

Деси Тенекеджиева прави чудеса, за да помага и развива тези млади таланти. Вие нямате и представа за какво става въпрос и как от години отделя огромни лични средства и време за тази Фондацията, която носи името на рано починалия й съпруг Стоян Камбарев. Познавах добре Стоян- той беше гениален режисьор. Много жалко, че си отиде от този свят толкова млад. Запознах се след години и с Деси. И това, което прави е изключително. Самата тя като актриса и продуцент има сериозна международна кино кариера и това, че успява да помага на толкова много деца е удивително. Искрено се възхищавам!

Цялата таз работа звучи като едно голяяямо напудрено НИЩО.

А в България умират млади хора от липса на средства за трансплантации. Аве, Ицето Стоичков още ли джитка със синя лампа върху колата си? Или лампата е вече на търга....

добре, че се разкара това тенекЕ от България, че беше станало нетърпимо натрапчивото й присъствие в медиите. То толкова талант на едно място не може да вирее в тази малка държава. Там да се вихри, да пее, да скача, да се чекне....

/дано да не греша/ грешката е в написването н имената- Щом Тенекиджиева е председател, то тогава тя трябваше да е на първо място а другият слиед нея. Кой плаща бала?

хора и кючеци? Чак пък в Лондон фондации, прославяме се

Предвид кой е баща му, то този би трябвало да е принц на мошениците и комарджиите, нали?

Не позна ! Големия комарджия е принц Кирил Преславски - чичото на баща му, брат на Борис III.