Коментари - Принцеса Шарлот е най-богатото дете на планетата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното нещастно дете .......

се учи от най-добрата - майка си. Катя знае как да извлече максималното от положението си, и като имидж за себе си и като полза за короната и за ОК. За разлика от няки други кралски снахи.

Точно както един приятел вярва , че всички сме били с равен старт и шанс в живота . Хахахахахаххахахахахаххахахаха Дали ?

На снимка 5/19, защо Шарлот е с рокля изобразяваща само английския флаг? Шотландия къде я забравиха? Или това е намек за предстоящият референдум за независимостта на Шотландия.

Щоото, там има цял взвод хора дето им плащат за да решават що:)) може такъв да е бил поводът. Снимката няма контекст, може да е било на няква дата , важна за англичаните, и омразна за част от шотландците . Щоо, щооо там има цял взвод хора дето им плащат да решават що:)) На теб да не би да ти плащат , за да задаваш безсмислени въпроси?

Лоти е прекрасна! Тя е тарторът и командори двамата си братя - носи доста от Пипи Дългото чорапче в себе си. Физически много прилича на младата Елизабет и дано е наследила и положителните ѝ качества. Последните й изяви я показват като много израснала и осъзната в това, какво се иска от нея. А за икономическия "ефект Шарлот" се знае отдавна. Последно се случи със слънчевите й очила, с които беше на Уимбълдън - производство на малка английска компания, около 20 лири като цена и изчерпани за минути след появата на принцесата с тях. Да сте чули известен българин да промотира по такъв начин родно производство? Катрин го прави от момента, в който се появи в публичното пространство, а вече го прави и чрез Шарлот. Затова монархията е икономически изгодна за британците - туризъм и международна реклама на всичко британско.

Ами супер, няма да се чуди откъде пари.

Как от такава хубава майка се ражда такова грозно дете

Бащата на детето прилича на кон. Затова.

Горкото дете, също и братята й. Какъв малшанс да се родиш с предопределена съдба и да си под микроскоп. Това е насилие над личността и британските парламентаристи трябва да гласуват необходимите закони тази ненужна институция да остане в историята. Със сигурност е единствено въпрос на време, но не е ясно кога ще стане.

Слагачество от страна на списващия

за тях най-важното е дали могат да станат крале или кралици, а Шарлот е резервен вариант, както и Хари нарича сам себе си "резервния"

Хари 35 години не само че не е наричал себе си резервния, а с Уилям бяха неразделни. Докато се появи една ненаситна за международна слава и пари пиявица, злобна и завистлива, че не "хванала" престолонаследника", и нищо не можеща, и изведнъж магически Хариту реши, че бил резерва. Шарлот най-вероятно ще бъде като кралската принцеса Ан - подкрепяща брат си. А ако реши пък, може да се оттегли като работещ член на кралското семейство, няма да е голяма драма.

Може и кралица да стане, не се знае.

Да е живо и здраво детето, но какво ни интересува снобската фамилия, та ни занимавате с тях? Да не сме поданици на ушатия крал и кралицата - пустинен кораб? Ако искате да списвате за тях, бегайте я в Сън, я в Дейли мейл, я в Дъ Таймс.

lu4ka

Памукоберачката ще се пукне от яд.

Прилича най-много на баща си и баба си. Не виждам много прилика с Катрин или още по-малко с Даяна както пишат.

lu4ka

Даяна е баба ѝ. Прилича на прабаба си.

Прилича на баща си. Аз това виждам.

Страхотно момиченце енергично с умен поглед ....може и да е бъдещата кралица

Лично ли я познаваш?

"Принцеса Шарлот" няма! Има принцеса Чарлет! Хора, учете езици!

lu4ka

Кажи го на англичаните! Абе я направо отиди и ги научи, как се изговарят техните имена!

Тва Чарлет на английския на някой карибски емигрант току що , стъпил на Хийтроу ли е?

Умнико хихихихи! "Charles III, Prince of Wales" да не би да е "Шарлс" (малката принцеса носи неговото име)? А Charlie Sheen да не би да е "Шарли" Шийн? А чувал ли си за "Шарли" Шаплин (Charlie Chaplin)? Аз не! Умник!

До “Чарлет” Може и да си прав, но англичаните произнасят името Шарлот! Може пък те да са в грешка или просто the English language makes absolutely no sense sometimes…

Не бе Чарлет-ко, не съм толкова умен, просто Charlotte e име с френски произход и си е е запазило френската транскрипция на произношение CH - Ш . Я сега в тази връзка опитай да познаеш как един native американец произнася Chicago, Illinois - "Чикаго, Илинойс", или "Шикагоу Илиной" ? :)) Ето ти и жокер от публиката https://www.youtube.com/watch?v=DrEpaSaQgN8

Ти направо смени караула на Бъкингам с това изказване. Шарлот била Чарлет. Оу май год!

А вероятно и най-грозното.

Егати злобата!

Човекът ти казва истината бе тапир

А, не, тук се обърка.

Точно обрантото, много е красиво детето! Даже прелестно. И като принцеса, и да не е принцеса. Дали не гледаш много чалга и да ти се е извратил вкусът? Чалгарките ли са ти еталонът?

спестява детето

Да си намери един шаман като оная норвежската.

А малката тесла e=mc² ли как му беше името? Той май чупи всички състезания по имане.

Щото ще трябва да дели с още 11 братя и сестри, поне 11 са знайни за медии и биографи :))

Богатсвото не е това което имаш зад гърба си, а познанието за светта който те заобикаля и целите които ще постигнеш. Всичко е илюзия , обичайте ,помагайте и бъдете добри с околните