Приянка Чопра и Ник Джонас се ожениха в Индия (снимки)

Двойката си каза "да", като уважи традициите и културите и на двете семейства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път се обеждавам, че в БГ не само политиците са криви ами самият народ! Толкова прос и ограничен народ!!! И никой не разбира, че тази елементарност не води до нищо освен мизерия!

Толкова са смешни повечето тук. Елементарни типове. Индия (особенно в тези среди) са по напред от половината милионери от София. Вие за цигани говорите. Смех от всякъде де. Ограничени маймуни !!!

Че нашите сънародници роми не са от първите три, дедовецо. В най-добрия случай са долни вайши, по-вероятно шудри.

Сигурно вечер си устройват и лоюбовни игри... Нормално. Добре, бе момче? Как може орално да я задоволяваш тая? Това е тъмна Индия!

Тая е идеална за новио клип на окрестър "Кристали". Язе предлагам на индийскио посланик да си ги вземат обратно, защото ромите ПРОИЗЛИЗАТ от северна Индия, пък ние ще им даваме безплатно розово масло и арпаджик. Сега сериозно. Преди османлиите да тръгнат да завземат Европа, те вече са стигнали до Индия. Оттам взимат и ятагана, който всъщност е индийско оръжие с ново име. Оттам взимат и ромите, които се грижат за конете на османлиите, свирят пред войската, за да повдигат бойния дух, както и поправят метални изделия. Оттам се счита, че ромите са отлични коневъди, музиканти, бургуджии и калайджии. Когато армията на османските турци е разбита пред Виена, циганите остават без ръководство, държава и т.н. и се заселват трайно в Европа. И у нас съответно. Заради това са номади и децентрализирани, в Индия са си стояли кротко на едно място. Те идват с османските турци от Индия. А като се говори за расизъм - самите роми са големи расисти. Имат си отделна дума за всички, които не са роми - гаджЕ. От друга страна са легендарни случаите, в които се твърди, че крадат бели и руси деца, за да си изсветлят гена и така по-лесно да смесят с европейското население. Както и на пазарите за булки, също наследство от Индия (за справка ИНДИЙСКИЯТ сериал "Малката булка") най-скъпо струват по-светлите ромки. И да, хубаво е да сме политически коректни. Ама като напишеш в гугъл "роми" и ти излиза статия за "циганите"... Интересното е, че това название идва от гръцки и значи "недосегаеми". Съвпадение е вероятно, но е интересно.

'земи тая д'рта циганка :)

Четейки коментарите, човек прекрасно разбира защо бяха нарекли 80% от населението дебили! Население съставено от изключително расистки настроени дебили! И после защо хората емигрирали... Ами ето за това - за да са далеч от вас расистки дебилчета!

Четейки коментарите, човек прекрасно разбира защо бяха нарекли 80% от населението дебили! Население съставено от изключително расистки настроени дебили! И после защо хората емигрирали... Ами ето за това - за да са далеч от вас расистки дебилчета!

Luna0102

Проверих откъде ми е познато името на бившият ерген- срещал се е с Деми Мур. Тя е била на 55, а той на 25. Деми Мур- бяла, 30 години разлика П. Чопра- 10 години разлика, мангалка Както е тръгнало след някоя година ще си вземе наборка, но недоеволюирала човекоподобна маймуна.

Този е тъп и наивен. След 4-5 години ще се чуди как да се отърве.

Хубаво е да си хванеш кака, но чак пък да се жениш за нея.

На третата среща казал на майка си, че ще се ожени за Айшето, а баба му хвърлила 50 000 долара през терасата за здраве и берекет. Поне Гришо се оттърва от Николинка.

На снимка 6 липсва само Наско Ментата.

Абе, тия са бетер от някоя махала, бе момче младо. Малко са лакирани, ама са си същите. Днес християнската церемония, утре хиндуиската, я в други ден за по-сигурно и една мюсюлманска изпраскайте. Да има, така. За всеки случай.

Хората куче не си взимат от най-мизерната държава в света, а тоя циганка...

Тоя има ли идея какво е това циганка?

Само че, тази "циганка" е милионерка, а ти най вероятно разчиташ на помощи ...

Киииииич

И негнуслив льольо е младоженецът.

друго нямам да добавя.

Както винаги ако тоя беше безработен българин или на заплата тая нямаше и да го погледне или ако тая беше някоя даскалица или продавачка тоя нямаше да я погледне същия е и брат му Джо с оная актрисата всичките известени са едни и същи

Точно така, всеки да си знае мястото и възможностите!

И аз не бих погледнала безработен българин. За какво ми е?

Явно не ги е гнус....

Баси гнусотията

Може Приянка Чопра да е най- извесната индиика, но е с 10 години по голяма от Ник, от различна религия от неговата християнска- както се вижда се е наложила сватбата да бъде според хиндуиските им традиции, също така в Америка силно се съмняват за “обичта и” към него и се говори, че той и е нещо като трамплин към Холивуд, с което би натрила носовете на индииските си колеги- тъй като поради фриволното си поведение, / хвърли се на женените Шарук Хан и Хритик Рошан/нямат много добри мнение за нея, въпреки че произхожда от лекарско семейство Що се касае до Ник Джонас- той е наивен милия, показала му е малко Кама Сутра техники и той се е запленил- как беше онази приказка за Каката

Да се ожениш за ромка ми се вижда малко странно. Все едно например Графа да се ожени за Софи Маринова.

А ти си един прост галош, щом за теб индиец и циганин е едно и също. Много индийци са в пъти с по-развити мозъци от Ганьовци като теб.

Този е пълен малоумник или е прекалил с гъби.

Що ми изтрийте коментара бре

Още една черна се ожени за бял

Глупец е този...

Тази,като е при Янка,защо се жени за тоя!?

Оня ден писахте за пиян индийски лекар, сега пишете за някакви световно неизвестни Пиянка и незнамсикой, които се оженили в Индия ... да не ви е купил индиец бе, дир-ник-бе-ге?

Неизвестен си ти...Тя е мис Свят,актриса и певица,той също певец.Харесвам ги много поотделно,но при 10години разлика в нейна полза.... Нееееее

Неизвестни са. Знаете ги само една група дебили. Аман от атъорчета,певци, миски и други подобни.

Абе тия с кво са толкоз известни тани ги натрисате Новините ли се свършиха

За съжаление - ниската обща култура е повсеместна в БеГе! Прианка е може би най-известната индийка към този момент... Ще продължават тв-предавания в които ще има Сашка Сивова...