Актрисата Приянка Чопра и певецът Ник Джонас сключиха брак с романтична церемония в двореца Умаид Бхаван в индийския град Джодпур.

Вижте снимки >>

Християнската церемония водеше бащата на младоженеца Пол Кевин Джоунс. Всички присъстващи бяха облечени в тоалети на Ралф Лорън.

Свидетели на Ник бяха братът на Приянка - Сидхарт, и неговите трима братя Джо, Кевин и Франки, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Младоженците си размениха пръстени "Шопар". Христианската церемония ще бъде последвана утре от хиндуистка.

Приянка и Ник публикуваха снимки в профилите си в Инстаграм oт ритуала Мехенди, който се изпълнява точно преди сключването на брак, към които написаха:

"Едно от най-специалните неща, които връзката ни ни даде, е сливането на семейства, които обичат и уважават вярванията и културите си. Планирането на сватбата ни, която обедини и двете, беше невероятно. Важна част в индийската сватба за момичето е Мехенди. Още веднъж го направихме по нашия начин и това беше един следобед, който откри тържествата по начин, по който и двамата мечтаехме."

Дворецът Умаид Бхаван принадлежи на махараджата на Джодпур. Смята се, че това е шестата по големина частна резиденция в света. Част от нея е превърната в хотел. Градините на двореца са 105 декара. Нощувка в големия президентски апартамент може да струва над 500 000 рупии (7168 щатски долара).

Приянка Чопра, която изпълни главната роля в сериала "Куантико", е една от най-големите боливудски звезди. Ник Джонас стана известен първо в група с братята си през 2005 г., но от 2013 г. се изявява самостоятелно. Той е на 26 години, а Приянка Чопра - на 36.

Звездите се сгодиха в началото на лятото, след като се запознаха на парти за наградите "Оскар". Ник Джонас разказа пред сп. "Вог" как още след третата среща е казал на майка си, че ще се ожени за Приянка.