Противозачатъчните намаляват риска от рак

Противно на широко разпространеното схващане за обратен ефект, противозачатъчните таблетки осигуряват дългосрочна защита срещу рак на матката.

Обратно в новината

Коментари - Противозачатъчните намаляват риска от рак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои ваксини си вършат работата, но повечето само донякъде. Освен това Merck са си признали вече, че повечето от тях са пълни с ракови вируси, уж предадени от тестовите маймуни. Отгоре на всичко след разследване се е оказало, че лабораториите си надписват резултатите, за да влязът в норма от 95% и да се позволи приемането и произвеждането им. Нищо чудно, че през последните деситилетия хората се скапаха от ракови заболявания... Всеки да си прецени сам.

Намаляват и риска от брак...

Уф, ще престанете ли да намирате кусур на всеки медикамент. То пък много хубаво да забременееш, без да искаш, да не говорим за ужаса, да се жениш по принуда или да принуждаваш някого да се жени за теб, щото си бременна. Както всички знаем, действителността изобилства от подобни примери!

Ваксина трябва,ама дали е читава?Толкова много сме лъгани,че вече във нищо не вярвам.Ефекта е потресаващ.

Дали е читава се разбира чак след 1-2 поколения, а до тогава, какво? Нали трябва да се изпита някъде?

А да не говорим за безплодието до което водят при дългогодиша употреба!!!!!!!

Ако жената не възнамерява да има повече деца защо пък да не ги ползва? По принцип знам, че за нераждали жени освен презервативите други контрацептиви не са желателни.

Противозачатъчните имат и друго свое отрицателно действие-при по-продължителна употреба организмът задържа вода и се наблюдава повишение на кръвното налягане. Така че си е вярна тезата за хпчетата- Колкото помагат, толкова и вредят.

Но увеличават риска от рак на гърдата, и обратно тамоксифена, който се приема за лечение на рак на гърдата и за профилактика на жени с висок риск, повишава риска от рак на матката и на яйчниците.

Това не е някаква страхотна новина. От години се знае, че противозачатъчните намаляват риска от рак на матката и яйчниците. За сметка на това обаче се наблюдава повишаване на риска от рак на гърдата.

Ама не е 100% сигурно, трябва си и ваксина.