Катрин Зита-Джоунс влезе в психиатрия

Актрисата е потърсила отново помощта на психиатър заради биполярното си разстройство.

Обратно в новината

Коментари - Катрин Зита-Джоунс влезе в психиатрия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гяволито е това Катрин-Зита! Казват, че ще гушне поне 300 милиона долара от Майкъл Дъглас за развода, който му спретна! Те, за какво става дума, когато една убавица се женила за дрът и богат маж!

това маниакално-депресивна психоза ли е?

Това прилича на вид шизофрения, раздвоение на личността следствие на ненормален емоционален живот. Актьорство-реалност+застаряващ съпруг. Рецептата е живот на село с яка лопата и гледане на добитък, за да няма време за друг мисли. Никаква телевизия и модни щуротии. Сутрин и вечер студен душ е едно от най-ефикасните средства за подобни "заболявания".

така се получава след дългогодишна злоупотреба с кока

Но в случая май става въпрос за нещо друго. Това семейство едва ли би стигало до помощта на коката , а и по принцип наркотици. Една жена, която постоянно е "зависима" от огледалото, в един момент започва да губи почва под краката си и да изпада в невротични състояния.

Българските мъже мислят,че всичко се лекува с бой и секс ,комплексари такива

Българските мъже имат чувство за хумор, но някои българки са тъпи за да го разберът

Неуместната проява на чувство за хумор е симптом на шизофрения.

павеле, я кажи от 50 български мъже, които познаваш колко от тях не са удряли жена си поне веднъж.

Ей,Павка,веднъж да съм съгласен с коментара ти...иначе в политиката ме ...НЕРВИШ да знаЙш :))

Това с разстройството не е страшно - цял народ си ходи и живее така, я. По-лошото е, че е бисек.., пардон, биполярно. И как не при този изгорел бушон до нея . даже може да се разстрои и трипъл и куатро, жената. Напълно я разбирам и ако не ме изтрият, ще й помогна абсолютно с всичко, което мога от сърце! Сеансите ще са безплатни, разбира се - ще ни остане само удоволствието от самото лечение, така да се каже. Защото го правя за хората, безкористно и за изкуството, демек.

Отдавна си в миналото , чожум! Тук става дума за други неща. Иди и поживей малко живота на това семейство (както и повечето заможни ам. семейства) и ще започнеш да чувстваш нуждата от сем. психоаналитик (шринк по тяхному)!

е дай я насам тая жена, дето искала 24 часа секс!!! аз откога търся такава жена, ама досега най-много са ми издържали 18 часа...

в труда му е маиката...като се хванете, че много се замислате върху всичко....еуфорични ли сте, или депресиран, само в работата му е спасението...работата наистина е наи-доброто лекарство....работа, добри приятели и много смях...ако катрин можеше да влиза у дирто, щеше да се орпави жената ....дирту е голямо люкарство...аз бях силно притеснена на времето, че съм скедена и ша прихващам параноя, ма то се оказа, че наистина съм била следена, та щях да си разцелувам преследвача, ама и пън скапан, не знае как да следи като хората....да ми увреди психичното равновесие...

Rosemary

Както е казал анонимен психиатър, "това, че съм параноик, не означава, че не ме преследват." :-). Или май беше Уди Алън.

жалко за мацката но тва са симптоми на злоупотреба с бело

Депресиите, биполярно разстройство, хранителните разстройства, както и много други психични проблеми са подигравани в България. Липсва човечност към хора с такъв вид разстройства. Потребителите, който по-долу са изказали мнение, че тези неща се лекуват със секс или бой са само за съжаление. Защото не ти избираш от какво да си болен, защото депресията или друго разстройство си е болест. Такива хора имат нужда от подкрепа и лечение, но в България, ако ходиш на психиатър си "дефектен" или "повреден". С такова отношение към хора, на които им е трудно да потърсят помощ, заради отношението, което ще получат нищо чудно самоубийствата да зачестят. Преди да пишете глупости замислете се дали бихте говорили така, ако ставаше въпрос за ваш приятел или роднина.

Като гледам коментарите стигам до извода, че за българския мъж всичко се лекува или със секс, или със бой, или с комбинация от двете. Сега ми стана ясно защо лекарското обслужване в България е на такова ниво.

Всъщност какво точно ти е станало ясно - обясни, моля те!

Поредната разочарована от живота, тегли всички под една черта. Сякаш има някаква разлика между нея и селяндурите, за които всички жени са еднакви. Ма те и тях майки са ги раждали, клонирането още не е за простосмъртни.

много весели коментари:) ако катринчето межеше да ги причете, щеше да и олекне. и иначе--звездите са звезди само под прожекторите, иначе в кащи е сащото, дори и в луксозна обстановка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Понеже съм имал възможноста да гледам неща които българските зрители не са гледали ще кажа нещо и за Уйтни Хюстън.И тя е поразителна красавица и певица..Няма човек който да не я харесва и обича.Гледах реалити шоу със семейството и.Отвратителна и ирационална атмосфера.Мотаеха се по цял ден и не знаеха какво да правят и си говорят.Тя поне е чаровна и и се прощана някак си.Но децата и Боби Браун буха много неприятни и на вид и по поведение.Съвсем не се изненадах как завърши при такъв живот.А Майкъл Джексън.Такова общество като американското със своите фалшиви идеали и ценности създава фалшиви герои и след това ги унищожава.За съжаление и ние вървим по тоя път.

добре, че има такива самаряни като теб да ни открехнат как всъщност стоят нещата....ние тука не знаем, прости сме и току що пристигаме от марс.....Я СИ ЛЯГАЙ Г-Н ВСЕЗНАЕЩ

прав, а ти като искаш лягаи си, и по- добре не коментираи

Аз казвам само факти които не всеки е имал възможност да знае.Изводите нека си прави всеки за себе си.А те зависят само от неговото интелектуално ниво.

Не става ясно какУв ти е проблемът , момко!

И да знаеш има и буква Е в българският език вярно, че в някои краища на родината изчезва , пипируда ,тилифон, сирини и др. Сеньор сеньор е думата и не е българска!!!

В грешка си, човече, като не знаеш езици, не критикувай, че се излагаш. СИньор е на италиански, а СЕньор на испански. Амичи е италианска дума, така че човекът много добре си е написал псевдонима, а на теб препоръчвам да погледнеш малко по-далеч от носа си :)

Ей, тоя дир пълен с компетентни секс специалисти, я бягайте да лекувате американските известни булки, явно имат нужда точно от ганьовци като вас!

Катрин е една поразителна красавица и обаятелна жена.Тя обаче попадна в собствената си клопка женейки се за известен актьор но напълно неподходящ за нея съпруг.Преди сватбата живота и беше пълен с авантюри с най привлекателни и сексуални мъже което е опияняващо.След сватбата нещата се обърнаха -скучен семеен живот със застаряващ мъж и деца.А отгоре на всичко Майкъл се разболя и ни жив ни умрял. Няма и как да се разведе.Обществото ще я осъди.Няма и как да си поскита.Вечно е на обектива на папараците.Че коя жена би могла да издържи подобен срив.Мисля че е правилно да посоча примера с друга подобна красавица-Деми Мур.И тя уж намери временно лекарство в лицето на едно комплексирано като нея келешче.Имаше ли някой който да не знаеше колко лошо ще завърши това лечение.По старите си спомнят женитбите на Елизабет Тейлър.Няма лек срещу това.Секса има само временен ефект.

Абсолютно вярно Синьор!

Тези науки - за женските проблеми, се отдават на малцина. Дори ам. шринкове издишат. Тази женичка страда от болестта на всички известни жени от този бранш. А и като цяло на пола си. Заставайки пред огледалот всеки ден тя много добре вижда , че времето не прощава. Това е фундаменталният проблем на нежнио пол. Матрицата на жена те да се харесва и съблазнява мъжа. Но това е до време (при мъжът този проблем стои на заден план). Т.е., със всеки измина тден женат вижда как губи влияние и интереса към себе си. Тя започва да се чувства излишна. И тя не е виновна за това. Такава е природата й. Затова от подобни проблеми са "имунизирани" жените, които са се отдали на семейството и възпитанието на децата. Те са намерили и имат смисъл в живота си. А когато този смисъл е само външният вид и огледалото, обикновено се завършва при психиатъра!...Но тези неща не се обясняват в рекламите, които ни заливат с красиви женски личица и козметика и поредния вид дамски превръзки.

За всяко разстройство се иска застройване! :))))))))))

... с две яйца ..

Лелелеле, като чета повечето постове разбирам, че в България наистина е останал лошият мат'рял. УжасТ! Дим да ме няма!

Дошло е друсането в повече, ако не беше ги вземала наркотиците сега щеше да е друго май...

Така е с въздрастен мъж! Пари и слава бол ама живееш недоклатена

Да не забравяме, че мъжът й се е лекувал от сексуално пристрастяване, а може да не се е излекувал :)

Има нужда от един ...здрав български..........разбраФте мА.Давам гаранция за лечението и.Като я лепнааааа ,малееее и ако Майкъл гледа ще рече моля те остави нея почни мене

Ха-ха-ха-ха-ха-ха. Паднах от смях. :)))))))))))))

Не си паднал по този повод. Там си отдавна

Вие днес сте в серия, не спирам да се смея от коментарите в дира.

Хахааа, ще умра от смях. Българите са толкова жалки в секса, че няма накъде повече. Никакво въображение, скука, комплекси и обремененост. Ама се мислят за половите атлети на света... Добре, че много жени вече го разбрахме и се ориентирахме към други индивиди извън пределите на Родината.

Българските мъже за нищо не стават - ни за крЕват ни за маса.

Това го кажи на баща ти

Но не съвсем! Жените - днешните - възприемате мъжа като нещо създадено за густото на жената. А филмът е точно обратният. Но тъй като и бълг. мъж, както и бълг. жена са ударени у главата, и двамата ходят недооправени и сърдити. Тези ,при които ходите навън, или са мургави, или за по веднъж, докато ви усетят. Женат трябва да си го заработи - така повелява природата. докато имате само претенции, внушени ви от телешоута, ала Венета Райкова, Гала и подобни тям, неща няма да се получават, сладурчета. Търсете първо вината във вас самите. Макар че всичко се обърка... Един фен на жените

Напълно ми е ясно всичко. 2,5 години живея в АД с двете ми деца. Най-лошото е че не получавам никаква подкрепа от родителите и, само моето семейство помага. Благодаря за съвета, но за съжаление нищо вече не е същото, от нервите и стреса през който преминах, вече ми е безразлично, тъжно , но факт. Ужас без край или ужасен край......избирам второто за съжаление

Извинявай, Ицо, но като си я взимал тази жена си я взел и в добро и в зло. И деца дори ти е дарила. Ако ти беше болният, дали тя щеше да се оплаква от тебе по форумите? Или на жените априори им се полага да се жертват за вас. Айде стига самосъжаления. Тя е точно толкова човек, колкото си и ти.

Никой не се оплаква. Споделям. Именно тя в момент на еуфория (или "мания" както наричат фазата обратна на депресията), реши да ни напусне, мен и децата. Именно в това си състояние тя извърши ДЕСЕТКИ полови актове, някои от които с мои познати (още един страничен ефект от болестта, безразборни сексуални контакти) , така, че моля не ме съдете, изврвете поне 3 метра в моите обувки, тогава давайте заключения. В момента се грижа сам за двете ни деца и ми е достатъчно трудно за да се впечатлявам от мнението на хора които гледат отстрани. През изминалите 2,5 години всички средства които имах заминаха по доктори, но когато дойде "еуфорията", болния ти кзва в очите: "Кой те е карал", и ти плюе в лицето. Факт изпитан от мен 3 пъти, 3 пъти в които тя е изпадала в това състояние, дошло след 3 пъти в депресия през която за да стоя до нея и да я обгрижвам изгубих приятелите си. Това е моята история, макар и да е тъжна...

Ицко, не се шашкай, тя като се оправи, ти ще влезнеш в критическата или кой знае какво ще стане!:) Намери си подходяща какичка или някакъв друг компенсаторен механизъм и ще удържиш, пък времената се менят...! Освен това, покажи ясно, че няма да търпиш анормално поведение и си гледай децата, и себе си! Хич да не ти пука кой какво ти говори и не плащай данък обществено мнение! И знай - най-лесно е да се разведеш, но на брака трябва да се гледа като на работа, но даже е и по-гадно, че не можеш да го напуснеш ей така - поне заради децата! Стискай зъби и не и обръщай внимание - ще видиш как сама ще се уравновеси! Казвам ти от опит, че си имам едно такова същество в къщи, което си лекуваше депресията с алкохол, на всичкото отгоре! Но на кака ти не и минават такива неща...

:) Не сме женени, .... за щастие. Точно това правя в момента, гледам децата и правя само и единствено това което е добре за тях и мен ;)

Ами то с такъв чичка ...

нарича се\" критическа\" вазраст *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дедо Майкъл се е натопорчил и е преследва през цялото време - щом го лекуват от сексуално пристрастряване, каква да е връзката между психическите им заболявания ???

Лекуваха го за алкохол. Самият той го призна по късно. Това за сексуалната зависикост е било само реклама.

тоя явно не са го излекували от сексуалното му пристрастяване,та е отвретил жената със старческия си ненасите секс.а коментарите сочет,че той не е сам - пълно е с такива напиняци и тук.

Епа Бойко влезе 2 пъти в болницата от напрежение и депресия....

Или пък депресиран престъпник гей? Не нали, виж Станишев колко добре се чувства.

тя поне е отишла да се лекува....а колко много ганювци са готови за лудницата пък не се лекуват.....?

На жената чисто и просто и е омръзнал семейния живот. Трябва и нов мъж, нова връзка и ново щастие. Всички жени над 40 търсят точно това и не ги интересува вече нито семейство, нито деца, нито друго...

Руиз

Колко жалко! Зита Джонс ми е любима от години. Мисля, че бих могъл да я направа щастлива. Правилно забеляза един, че те страдат от липса на секс и сами са си виновни за това. Уви, жените мислят за пари и къщи и този Майкъл Дъглас е допринесал за депресията на Зита.

Друго си е да си я вземеш у панелката, да я качиш на тролея, да си хапва сирене с растителни мазнини и пиле со вОда. Ех щастиииееее, ех Зита защо изпусна този шанс :P

ха ха..умрех.....

Eй, все секса ви е виновен за всичко на вас. :))) Ами на жената може да й е станало скучно. Като нямаш никакви проблеми гледаш да си ги създадеш.

Ама аз не държа определена дама точно на мене да ми пуска, просто да не отказва и на другите, за да не се стига до това крайно състояние.

И тя ли??? Всеки ден пращате някого в психиятрията.

И аз съм болен от тая болест - 1 седмица след заплата съм в еуфория, другите 3 - в силна депресия... :-)))

Рамбо,не си сам , да знаеш , ако от това ти става по-добре ;))

Грешиш, дядо. Това е сериозно психично заболяване и от него не страдат само хората на изкуството, нито само богатите и разглезените. Не пожелавам на никого да разбере какво е!

Жена ми е болна от същата болест от 2,5г. Ужасно е. Да се живее покрай такъв човек е АД. Ту е в депресия и иска да се самоубива, ту е в еуфория и прави куп глупости и необмислени постъпки, и тогава е най-страшно, мисли си че света се върти около нея. Семейството ни се разби заради това. И най-тъжното е че в България лекарите не са способни да се справят, да не говорим за социалния аспект.

Това е тъжната истина, и покрай болния често още поне 1 живот страда доста, една забележка само, не лекарите в БГ, в цял свят лекарите НЕ могат да се справят ... като се "счупи" човешката душа става много тъжно ... Имахме човек в семейството с подобен проблем, ужасно е. Много сила и търпение пожелавам!

За съжаление подобен род заболявания се лекуват след много опити с лекарства, докато се уцели най-подходящото.Едва тогава нещата си идват на мястото.В противен случай АД-а е най-хубавото място. :(

Какво ли не е пила и сме обиколили всички лекари в София

Бог да е с вас и да ви помага!

Климакс.

Господ е създал жената, но господар й е дяволът. А тъй като жената е слабото звено във веригата, във времена като това в което живеем ,проблемите първо се проявяват при жените- и горко им на мъжета!... Не помага ни секс, ни бой! А лекарите са голяма работа, колкото две без едната. Само хирурзите имат нещо насреща като специалност. Единственото решение е грижи и разходки сред природата ...и екскурзии по екзотични дестинации. Но това изисква пари и време, каквито средностатистическият българин няма. Впрочем жената тепърва ще стават все по-нетърпима и ще създава проблеми.; тя чувства, че че нещата скоростно се променят и трябва да намери себе си но не знае как да постъпи. Времената ще стават все по-интересни, а педалите (за ужас на жените) ще се увеличават. Това също е естествена тенденция. Така че ако откриете, че близка вам жена се е залюбила с друга жена , и се чувства добре от тази връзка, нищо те можете да направите, а само да се радвате на щастието им.

Всички страдат от биполярното разстройство.

Жените изпадат в такива състояния от липса на секс, обаче за това те сами са си виновни защото категорично отказват такъв.

Ама чакайте сега тези минуси защо са? Заради връзката на заболяването със секса или, че сами са си виновни?

Сигурно имат причина да ти отказват и всички, освен теб, я знаят.

Ми аз не държа една определена дама точно на мене да ми пуска, обаче е добре да не отказва на всички, за да не се стига до такива тежки резултати. Секса е ката яденето може да се сменят ресторантите. Важно е да се хапва.

Аз да му подскажа - защото е много прост и му личи отдалеко. А може и да понамирисва...

един здрав пердах и тряяя

Нищо не измислям. Прочетете малко специализирана литература. Биологически и физиологически още от средновековието е доказано, че липсата на нормален секс и сексуални отношения предизвикват у жените почва на хистерични и депресивни състояния. И съответно още от тези времена е използван еротичния масаж за облекчаване на състоянията.

Някой е гледал "Hysteria", а? ;))

Или пък е чел "Анатомът" на Федерико Андахази... Май...

Аз знам как ще се оправи от депресията - нека да дойде в България, ще и дам 350 лв. да я видя как ще изкара месеца - ядене, ток, вода, телефон, бензин...че и деца да гледа отгоре на това! Да и имам проблемите аз на нея!

Денем нощем все ментета пия, тайната си аз от вас не крия........

Бай Митьо, точно това щях да кажа и аз, но проверих дали вече някой не мисли като мен :) Абсолютно това е лечението!Дори ще се подмлади и освежи,kato Наред с оцеляването в ежедневието бих препорачала и да се грижи и за себе си -тъкмо фитнеса ще е пълен и време за такива тежки мисли няма да има. Изпадат в депресии, защото не следват покани за участия, а е много болезнено след славата прожекторите да угаснат...

Говорите глупости всички. Не знаете нищо за психичните заболявания, а се изказвате. Да не би българите, които се самозапалиха у нас, да са го направили от глезотия! Вземете се ограмотете малко, пък тогава ръсете мнения! Дано не се налага на никого да изпитва какво е това биполярно разстройство!

Ако не вземаха дрога дали щяха да са това дередже, как мислиш??

Вчера една, днес друга... Омъжени за дядовците си хубави млади жени, как да не са в депресии? Тя природата не се интересува единствено от пари! Трябва си и съответствия!

А за жените, които го имат, а са женени за набори какво ще измислиш?

в депpесия са, защото набоpите им имат pанни стаpчески симптоми от кpъста надолу ;)

За набори-пияници ли говориш? Да си намерят по един жребец и да се отдадат на ласки.

При млада със стар преди "това" еуфория, след - депресия ... И пак, и пак ... Биполярно. При набори тя с този, с онзи - еуфория, у дома - депресия ... Как е, бива ли? Щях да напиша "става ли", ама ...

много пари имат и си измиcлят болести.

Това е сериозно заболяване, което без достъп до читави лекари много трудно се лекува и поддържа!

Логиката ти е потресаващо безмозъчна. Все дено богатите не мога да боледуват.

Напротив! Те дори също плачат ...

Психичните разтройства не са шега работа и са доста често срещани.. Лошото е, че тук в България, като теб, повечето хора ги считат за лиготия или за нещо срамно.. трябва винаги да се търси помощ при поява на симптоми, за да не се задълбочава състоянието.. същото е като да отидеш на зъболекар, когато те боли зъб, или на лекар когато имаш грип.. хората трябва да погледнат по-сериозно на психическото здраве, защото то е по-важно дори от физическото!

Проблемът е, че най често лекарите лекуват с камари лекарства, които колкото помагат за момента, толкова вредят. Не помня преди толкова хора да са се оплаквали от неспокойство, проблеми със съня, депресии...Започвам да си мисля, че тия радио, микро и какви ли не вълни, с които се опаса цивилизцията, съвсем ще побъркат хората....