Рачков се връща в Капките, ще води заедно с Геро

Първите обявени звезди в шоуто са Руслан Мъйнов и Моню Монев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Seaseal

Значи, очаква ни яка лигня от недораслия %страхотен комик"...Дупе да ни е яко...

Щеше да е толкова без него...

Димитре, събуди се!! Рачков иска ИЦИТО да си е тука. Тъпа реклама. Много тъпа.

Това е реклама, еталон за тъпотия, подмазвачество , слагачество , постилане и превъзнасяне на стоичков ( от какъв зор, обаче и в каква връзка с рекламираното?) А от тъпите полуусмивки ( бих ги нарекъл другияче, ама съм възпитан човек) на ицито и митито ми се повдига

Не гледам предавания в които участват цигани и мюсюлмани.

lu4ka

Защо?

Масовото производство на халва нуга и тахан до багдайтясване.

Какво казвате? Рачков бил "страхотният комик"?! А дали не се връща защото никой не гледа невероятното му "шоу"?

Баш

Прованс Просто момче

Тоя палячо Рачков е тотален халтурист.

Парадоксалното е че тези хора все още си мислят че шоу с 10 сезон е интересно. Толкова сезона има "Приятели" или "Двама мъже и половина", но да имаш едни и същи водещи и едни и същи участници и да казваш че си неповторим е арогантно и нахално. Звучи като нелепа арменска шега:)) Всъщност целта е с помоща на едни агенции които мерят рейтинг да бъдат излъгани едни клиенти които да плащат милиони пари за да миже продуцентите да си купуват къщи и да харчат пари за глупости докато прости и бедни българи гледат прости и безвкусни артисти които се правят на палячовци. Ако наистина хората харесват такива неща значи наистина, ама наистина са прости:))

Тва предаване му мина времето отдавна, все същите стари муцуни

Изключително дразнешо бездарно джудже! Има някакво извратено чувство за хумор като тъпите мя шеги по-скоро целят да нарат този към който са отправени! Много умело обаче се снишава като усети жега!

Са противни,,крачун и малчо,,хубаво предаване ,но водещите неееее.Ееее толкова и други има подходящи и талантливи заводещи.Арменчето що си се ,,влюбил,,в тия Алекс Сърчаджиева екласи над тия и многодруги има,дори и Милица е добра

Ти си пълен идиот, след като гледаш тази повърня и знаеш всички подробности.

Моню Монев?!

Хитър си Маги-)) Уж това шоу ще се връща на екран някога си- но всъщност НА бОлШНСТВОТО ОТ ХОрАТА Им Е ЯСНО, чЕ ПОВЕЧЕ няма да го видим-???.))) Надценитхе го тоя бургаски комик, а предаването е пълен ПРОВАЛ!!!

...да се поправя-) А сега е време Ани Халваджиян (ПР на продукциите на Магърдич) да ме залее с купища безсмислени многословни оправдателности, с откровен нападателен характер , които всъщност никого няма да заинтригуват! Но пък ............нали трябва да си защити заплатата-))))))

Магърдич Бедрос Халваджиян, Джуди Халваджиян, Асен Чанков( продуценти на предаването). Как толкова години не разбрахте, че хората които постоянно въртите във всичките си предавания отдавна омръзнаха на всички! ИЗЧЕРАНИ СА!!!! Толкова ли е трудно да го осъзнаете или сте късогледи!

Просто ще отбележа, че не ги гледам и двете предавания - стари до болка лафове, стари до болка участници ( стари -= едни исъщи по много други предавания и не знам там какви си предавани)

Лошо, чалгата отново превзе Капките. Защото Рачков е точно това - чалга.

Ами ще се връща, защото никой не гледа селското му шоу.

Ей, няма отърваване от този, бе! А е толкова скучен и еднообразен, та чак неприятен. Като ще правят боза, въпреки че и с най-добрите водещи, предаването пак е боза, да махнат Геро и да сложат Къци Вапцаров. Направо ще ни сКъцкат от смях.

Ако Къцамун ще ни скъса от вицове, не благодаря! Неговия хумор и англичаните не го възприемат. Обаче като артист и дзверски талант. Ревах на неговата Майли Сайръс :))))