17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, останете вкъщи с малките деца, а набожните да ближат от една лъжица и да се бутат на Великден.

Колко плащат да е през ден тук и то поради малоумни причини???

Azzzzzzz

боже с какви глупсти ни занимвате.. няма ли по-важно от това ? прост народ..

Докога, 2 години ли докато е готова ваксина, докато останем на улицата и никой няма работа. Подобрение по този начин вижда ли се.

Уж сина й плакал а сте с ложили снимка с дъщеря й. И какво, детето реве, тя реве и не могат да се приберат, така ли?

Каква човешка трагедия... бошкеее... Тъй се разчувствах... направо са разревах...

Заради такива избягах от ЦЕНТЪРА и живея на село.По цял ден съм навън и ми дреме,че Кърджила била затворена.Айде чао.Отивам за риба до близката рекичка.

Айде стига представления. Ако и на сцената бяхте толкова добри...цена нямаше да имате!

лиготии

Плачете, плачете!

Да поплачат за медицинските работници, които работят в КОВИД отделенията. Като влязат рам - не иЛизат по 20 дни. След това ако са им отрицателни пробите ги пускат 3-4 дни да почиват и после пак ги затварят на работата им. Тези хора си поплакват, че не могат да си отидат у дома, при близките. Населението тук не спря да реве за парковете - като повечето имат нужда от парка, за да поркат бири там след като затвориха барчетата

няма и какво да се каже!

...какви екзистенциални страдания и лишения, Боже!

Ако е използван точен цитат от поста, то госпожата има проблеми с членуването.

момче или момиче?

ГЛУПАЧКА! МАЛКО ТИ БЕШЕ БОЯ ДЕТО ИЗЯДЕ ОТ ЛЮБИМИЯ ОБРАЗ! ВМЕСТО ДА РЕВЕШ, СИ ИЗВЕЖДАЙ ДЕТЕТО!

Момчече.

Това вече се превръща в тенденция по улиците - майките с маски, детето не. Кое от двете?

Те селендурите превзеха ценъра на София и сега разходката им е от шпионката до балкона от който броят тролейте

Радой Ралин казваше : " По е страшна ПРОСТОТИЯТА, и от лошотията ...! " !! Много ГЛЕЗОТИЯ от едни посредствени , до вчера никому НЕизвестни префърцунени " VIP" - чета !!!

Бе, я стига лиготиии, беее! Плакали, молА ви се, що не можели да останат навън! ма като ви зема ена пръчка, та по хърбавите гърбини с нея! Питаш ли болни хора, които по шест месеца, по година НЕ НАВЪН, ОТ ЛЕГЛОТО не мърдат! Седнали тука да ми хленчат за това, че малко ги били поограничили... ай...

Да им подарим машинка за подстригване и бръснене ?!

Добре де като не може да излиза как е стигнала от центъра до Бояна ? С балон ли ? КОга е ревала, преди или след като си е ъпдейтнала инстаграма с дневаната порция идиотщина ? Не е добре с акъла и това се вижда.

Има ли значение?

Поредната арт-гъска, бореща се за минута обществено внимание. Дайте нещо и за лилия Мълрявиля-отдавна не сме чели колко е велико да си женен за ЧУЖДЕНЕЦ. Апропо, Тоца и Минетка Райковска също днес липсват.

Колко мъка има по тоя свят, Божеее!

Може заради заповедта за маските да са взели друго дете към къщи- то с тия коси всички момичета- явно и модерни момчета-си приличат :)

Аз пет пари за тия не давам!

Следваща новина - "Синът на Радина Кърджилова се изака в гърне"!

Не, няма значение- стига да е модерно.

Много точно и по-директно няма как да се каже! Апропо, отвратителна беше гледката на майки, момичета, мъже с бутилки бира по парковете и децата им край тях...

си и страха си, може да си докараш големи проблеми. Страхът погубва душевното... "Вярата! Тя е бронирана здраво в гърдите и за нея бронебойни патрони няма открити"

Вие от ДИР сте решили всички простотии на Радинчето да побликувате. Да каже кога рева преди тупаника от любимия или след това.

И аз отдавна забелязвам, че притежателите на ВИШУ от НАТФИЗ са масово полу-грамотни.

А дали плачат роднините на починалите от пандемия та?! Айде стига лиготии! И престанете да ни я натрапвате всеки ден, едва ли ще направим кампания за пари за зъболекар!

И на мен ми направи впечатление

"Плака"??? А Вие/вие там ли бяхте, като "плака"? Или може би авторът на статията е същият този от "ЛюксеНбург"...

Са звИзди....и то големи. Едно време се е изисквало правоговор, интелект, граматика....но нали през комунизма са излезли най-качествените неща

Разчувствах се и аз пуснах една сълза за тях.

Кой ви пречи? Ко ще реве

Изглежда дира е пълен със същества от осемнайстия пол нататък, които нямат представа от нуждите на едно малко дете. Двегодишните, тригодишните реват и не можеш да им обясниш защо не могат да поиграят навън - нещо, което за тях е жизнено важно. И за по-големите е трудно да не излизат с месеци, но някак стискат зъби, но на малките какво да им обясниш?!?!

Само не разбрах, и ние ли трябва да ревем заедно с нея????????

Пламнала е пандемия от простаци експерти по пандемии

Млада жена е, а прилича на лелка.

То не си е работа да гледаш дори котка или куче в панделка, а за деца да не говорим! Мизерията има много лица! Но духовната мизерия е зловеща и по правило води и до материална мизерия.

Тез псевдо звезди като започнат да се правят на инфлуенсъри че ми се повръща. 'Той плакал и аз плаках' - боли ме картофа. Аре стига с тези приятелски статии че бахтисахме вече.

Лиглата, така ще възпита и детето си...

Война , война трябва в световен мащаб...глад, болести, и бомби и куршуми да гърмят ..това трябва на това разпасано, разлигавено, егоистично и алчно човешко племе....и рестарт за оцелелите които със сигутност ще бъдат други променени и със сигурност повече хора стъпили здраво на краката си... ХАУ аз казах...

Кандидат ли си за Отвъдното ? - може още сега да го направиш

Няма нужда от много обяснения