За всички нас става все по-трудно да спазваме строгите мерки, наложени заради пандемията от коронавирус и да си стоим вкъщи, особено когато времето навън е толкова хубаво. Пролетта най-сетне е тук. Още по-трудно е и за малките деца, които кипят от енергия, а не могат да излязат да потичат на въздух и слънце. И още по-трудно е на техните родители да им обяснят защо е така и да ги накарат да останат затворени у дома.

С тези неприятни моменти се сблъскват много семейства по света и в България през последните месеци. Това се е случило и с актрисата Радина Кърджилова и малкия ѝ син Христо, с когото излезли за малко през неделния празничен ден, когато беше Цветница и трябвало бързо да се приберат обратно вкъщи.

Актрисата, която живее заедно с половинката си в живота Деян Донков и техния 3-годишен син Христо, сподели снимка в своя Инстаграм профил от тази кратка неделна разходка.

Вижте кадъра >>

 А посланието до нея гласи:

"Тази снимка е направена, когато със сина ми и Деян отидохме за вода до Бояна. Той ме молеше да останем "Още малко... моля те, мамо!" Казах му, каквото трябва... той плака и аз плаках. В тези светли празници нека останем СВЕТЛИ в домовете си. Живея в центъра на София и виждам много хора,които някак си не им пука. И оттам идват моите терзания.....МОЛЯ ВИ! Знаете за какво! Толкова ми липсва духа на София. Хора, пазете се и се молете от уютните си къщички! "Моят Бог е в моят дом, където е детето ми, мъжът ми, а родителите ми ще ги пазя и ми липсват...ужасно много!" Пазете се, приятели и си останете вкъщи!"