Стелла Ангелова: Скоро се връщам на сцената

Каскадьорката Стелла Ангелова обеща на фенове си, че съвсем скоро ще се завърне на сцената на "Dancing Star".

Обратно в новината

Коментари - Стелла Ангелова: Скоро се връщам на сцената | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинете, сбъркали сте заглавието.Трябва да е: Стелла Ангелоуфф:Скороу сте се back in to the сцената.

РАЙНА ТАНЦУВА ДОБРЕ - САМО ТРЯБВА ДА СИ СМЕНИ ГЛАВАТА- С ТЕЗИ ДЖУКИ Е ОТВРАТ

Стела махай се, и си върви в Америка, не ти е тука мястото моме, искаш да си вдигаш самочувствието май, а ние не искаме да те гледаме!!!!Бъди човек и си стой контузена!!!!!

Ако Стела чете коментарите, трябва сама да се откаже от участието си и да даде път на един перфектен танцьор (непрофесионалист), каквато е Райна!!!

Супер тъпо е, при положение, че е професионален танцьор да се прави на аматьор и да обира овациите, че е много добра.Плацика собственото си его и прибира обещания хонорар, пък зрителя-овца да цъка Ес Ем Ес - и - щото видиш ли колко е добра.

И Стела и Райна танцуват прекрасно. Гледам ги с удоволствие. Но въпреки всичко за съжаление Райна си чалгарее. Наско е съвършен и с двете партньорки.

Браво НА РАЙНА !ПЕРФЕКТНА

Русото си е русо - простее. Не че съм фен на чалгата, но брюнетката Райна изглеждаше интелигентно, а и беше много нежна в изпълнението си.

Прочетете малко за Стела в нета. Дамата е професионален танцьор и е участвала в много турнета, включително и на Мадона и на Рики Мартин. Питам се защо лъже и какво прави на състезание за аматьори? Защо се мъчат другите, когато контузена, неконтузена ще й дадат титлата? Не е честно да се състезава с аматьори.

В цял свят правилата за състезания са следните - като се контузиш отпадаш. Тук и Капка Георгиева танцува контузена, за да не отпадне. Само за Стела ли са измислени правилата някой да я замества, а тя да се върне, когато реши? Грозно впечатление ми направи, когато публиката аплодираше Райна, а Стела отиде да целува собственически Наско и да приема овациите. Явно не беше чак толкова контузена, щом кръстосваше напред-назад с чаша вино в ръка.

choko73

Стеленце, Райна не те замести достойно, а ти показа какво само можеш да си мечтаеш да постигнеш! Ако трябваше ти да изиграеш този танц, сега щяхте да сте на елиминации! А, вярно нямаше, защото си бивша гимнастичка и само за това, онова недоразумение Ви подкрепя!

Стела, по-кротко ! Райна без демонстрации, само с 3 дни тренировки показа изключителна класа и с танца си вдигна залата и журито на крака ! На нея - победителката в миналото танцувално шоу , се полага високо вдигната глава и самочувствие .

раина е страхотна,голяма сладурана,никои не може да танцува като нея!браво! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Райна сложи в малкият си джоб Стелла! Тя е много артистична, пластична, нежна, прекрасна жена и танцьорка, а Стелла е груба!

Наско е винаги готов- нали бяха влюбени с Марковска, сега със Стела. И Райна ще я отвее.

Мда- стига да са мъже!

Няма защо да се връщаш - това е денсинг, а не гимнастика. Много си груба, недодялана за танци! Занимавай се с това, което можеш, а не с това, което не можеш! Дай път на тези, които умеят да танцуват! В журито има само двама души, които разбират от танци!

Оздравявай, Стела, и бъди отново на сцената! Двамата с Наско сте най-добрите, най-артистичните и най-добре предавате на публиката духа и емоцията на танца. Танцувате чудесно!

Оздравявай , но не се връщай

В Райна видях повече женственост,а в Стела техничност,но и двете ми харесват.Пожелавам на Стела бързо оздравяване

Много ми харесва как танцува Райна.Нежно,ефирно и изящно, а Стела е някак по-агресивна и технична на сцената.

Просто е болезнено амбициозна.

Талантът си е талант.Само с амбиция не става(пример Андреа).

Съжалявам, но Райни ми харесва по-вече, защо не само,че е танцувална, но и пож-нежна и романтична. Това и помага да е по-близо до женската природа.На Стелла и липсва елегантното женско движение. На тримата желая здраве и успех.Нека бъдат победители.

Райна си има вроден сексапил, точно и прецизно поставен в танца. Стелла има сексапил на питон- нямам повече какво да кажа.

Водещите на Dancing Star защо не пуснат един бели денс по нашему " кючек " на тоя кубинец Афредо да види ХАНШШ и да спре да бръщолеви нагоооореее , на дооолууу:)))

Алфредо много се лигави с оценките, все да е опозиция на останалите от журито. 3мата казват: "супер танц", той: "ми не ми хареса", нарочно го прави това.

Все пак е шоу- не забравяй, дори съдиите си имат сценарий. Който го разбира- честито, другите да побързат да пуснат СМС!

Много важно, и да не те видя на сцената повече, ще го преживея.

Представянето на Райно снощи беше феноменално (да не говорим, че е постигнато само с три дни репетиции)! Не прави чест поведението и коментарите на журито, особено на Алфредо (изключвам Сърменов)! Алфредо още не може да понесе загубата си от Райна на финала на ВИП денс.......

хаха, поредната глупост, за да може лапнишараните да пускат смси и да се карат по форумите - много ясно, че и няма нищо (и по-добре да е жива и здрава момата), просто трябваше някакси да вкарат "любимката" Многострадална Геновева - санданското пиуе Ла.на. Наистина не знам какво и харесвате на тази истеричка, но сега очкаваме любовната "драма" с онзи селски убавец Светльо и още кинтички от смсчета, и още, и още. Лапнишараните никога няма да свършат...

Дааа, има за какво да завиждате на Стелла. Райна не може и на малкия и пръст да и стъпи. Ами дано по-скоро се завърне на сцената. Класата си е класа

Райна беше страхотна снощи, превъзхожда Стела с по меки движения, финес изящност, а Стела е по грубовата, дано Райна остане по-дълго, предпочитам нея да гледам.

Моме дръж Наско че тая Райне ще ти го отнеме а и добре се представиха снощи.