Гответе си вкъщи, по-полезно е!

Проучване разкри връзката между промишлено приготвените храни и риска от рак.

Обратно в новината

Коментари - Гответе си вкъщи, по-полезно е! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ГОТОВИ ХРАНИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ТОГАВА ??? ТАМ ПЕЧАЛБАТА Е 1 КЪМ 5 !!! ДАА НЕ ГОВОРИМ , ЧЕ ГОТВЯТ С НАЙ-НЕКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ , А НЯКОЙ ОТ СГОТВЕНИТЕ ЯСТИЯ ПРЕСТОЯВАТ ПО 5-6 ДНИ ДОКАТО СЕ ПРОДАДАТ !!!!!!!!!! А ТИ СЕ ЧУДИШ ЗАЩО ТЕ БОЛИ КОРЕМА !!!???

Но за да си готвя там, първо, трябва да си имам къща. Второ, трябва да не работя, за д си стоя у дома. Трето, трябва, неработейки, да разполагам все пак с пари, за да пазарувам. Четвърто, обездвижването е вредно за здравето и в частност за сърцето и килограмите. Пето, ще трябват много нови и специфични уреди. Шесто....Седмо..... Абе я стига, че отивам да си купя една мазна баничка и толкова за деня!

Някои нито могат да готвят, нито имат желание .

По-полезно е, ама няма кой... Нали всички гоним ГОЛЕМИТЕ кухи пари... За здравето се сещаме чак когато го загубим. А жената под равноправие на половете разбира аз да готвя (тя все имала някаква работа). Ма аз ѝ казах, че не съм джендър...

Luna0102

Ами в къщи, къде иначе да готвя?! Ако отида при комшиите и почна да готвя там, не знам дали ще е по-полезно, но ще е по-здравословно за мен да не го правя.