17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Черния брат явно е "поматросил и бросил", както казват братушките. Сега младата дидайнерка ще изкара едни пари. Явно да вади пари с работа е по-трудно и изисква умения.

ЕЖК и айде върви доказвай, че ти е изневерявала и тъпкача я е набил или са правили по-сложни акробатики за клипчетата. Ама тъпкача няма толкоз пари като официалния приятел.

Брат му.Рапъра Тундра

Да бе излязла с мен.Аз само ги...

"не мислех, че можеш да ми причиниш това на мен" гласи последното изречение в скрийншота. И там е проблемът - искала "лошо момче" ама с патешкия си мозък очаквала с нея да е добър. Аз лично виня романтичните комедии.

Ги прехвърлих в другият крачол..

Малко и е боя. След като е тръгнала с тоя...., значи няма грам акъл в патешкия си мозък. Дано след пердаха поне малко се вразуми

ПИПО

Реклама е, не се връзвайте чак толкова много. Току що повечето от нас за първи път чуха за "рапъра Тайга"

Да бе. Те всички са все пребити, и все са невинни.... и той просто така я е нашамаросал.

Излиза някаква, казва - той ме удари…. И направо го арестуват. Само на базата на едно твърдение?

Да се благодаря, че не е казала, че я е изнасилил.

Един съсед полежа 4 годинки заради такава.... Нещо се скарали, оная излиза навън както е по гащи, и тръгва по улицата, някакви хора я видели, и айде полиция, после - ми той ме изнасили. И така.... на 23 вкараха напълно невинен човек в затвора, после излезе на 27 и сега е завършен престъпник, побойник и алкохолик. А беше изключително свестен и работлив преди да му се случи това.

Такъва изроди като теб заслужават бавна и мъчителна смърт.

Ясно е колко ри е акъла след като оправдаваш физическо насилие над жени. “Нашамаросал” е много идиотски термин, при положение че много гени биват убивани от партньприте си. Явно и ти си същия долен боклук.

А на теб колко бой ти трябва? Да изчислим на един задник като теб колко тояги му трябват за да му дойде “акъла”. Искаш ли?

Аз съм постоянно на "ръчна" пред порнохъб. Досега не са ме привиквали в полицията.