Ръсел Бранд посегнал и на ученичка

Няколко жени обвиниха водещият в сексуално, физическо и емоционално насилие, тече разследване

Обратно в новината

Коментари - Ръсел Бранд посегнал и на ученичка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъкмо се чудех откъде ми е позната тая голяма уста на устатник, а той озвучавал Омагьосания император много любим филм на Дисни. Не знам как го е изтърпяла Кейти Пери цели 2 години, сигурно в повечето случаи по задачи.

Горкият човечец! Толкова ли беше трудно да проумее че хората които държат ваксините са същите които държат медиите, и сегашната атака срещу него просто нямаше как да му се размине! Сега ще видим 6-те милиона абонирани за ютюб канала му почитатели дали са готови да посрещнат тази брутална атака!

Понеже не могат да го уволнят както направиха с Тъкър Карлсън от Fox News, му създават други проблеми. И той е от тези, които са критични към правителство, ковид, войната в Укрйна и властите и статуквото не могат да го дишат. Но, ако Youtube го блокира, ще стане прекалено явно, отъкъде идва удара и затова го нападат по фланга.

Мик Джагър е бил с поне хиляда мацки, никоя досега не се е оплакала.

Явно като няма причина да се оплакват не се оплакват

По същият начин евреите съсипаха еврея Страсбург Кан, който бе на крачка да стъпи като шеф на МВФ. Просто му подхвърлиха черна камериерка в хотела. При големите пари няма прошка. Независимо колко си "избран".

Прибират го за лечение, че му е много блеснал погледа. После ще го пуснат пак, в политиката, когато истината вземе властта.

само да напомня, че се опитаха да разкажат играта на Тил Линдеман но не им се получи. Всъщност тая шелби в момента я разследват в Литва (от концерта там и нейното пияно поведение тръгна всичко) за лъжесвидетелстване. Атаката срещу Бранд е яасна откъде идва. Иначе не съм му фен въобще

Ръсел, за разлика от Тил, е загазил доста по-яко, ще трябва доста да се ръсне за да се отърве, но на мейнстрийм кариерата му е надянат един голям капут. Щото за разлика от при Тил,разследването има извлечения от текстови съобщения и медицински досиета, материалите са събирани в продължение на няколко години, тоест внимателно и методично е готвен на бавен огън, а не само спорадични приказки от 1001 нощ по голи спомени на фенки в туитър и реддит.

"че е била сексуално насилвана от Бранд по време на тримесечна връзка с него, когато е била на 16 години и все още ходела на училище" значи 16 годишната девойка е имала ВРЪЗКА с Бранд, но го обвинява, че я е опипвал, целувал и правил секс с нея? Че след като не е искала никое от тези неща как е издържала 3 месеца и защо не се е оплакала като непълнолетна? Аман бе!!!!

включително една, която твърди, че е била сексуално насилвана от Бранд по време на тримесечна връзка с него, когато е била на 16 години и все още ходела на училище. В свят в който се опитват да легализират педофилията с малки деца, да обвиниш някой че е правил секс с теб докато имате връзка е обида за наистина изнасилените, лицемерие, злоупотреба с надеждата да забогатее, а и не пише той на колко е бил. Да не излезе, че той е бил на 15. Иначе този ми е много противен. Не бих го пипнала с ръкавици, ако ще по вода да ходи.

Бил е на 30 тя на 16 , тя казва , че връзката е била доброволна, освен това и легална според законите в ОК. Оплакванията са й че я е малтретирал и е бил контролираш куку , който я е принуждавал насилствено към доста гадни и унижаващи практики при положение ,че тя му е казвала не . И оке нещо това, че някой е в доброволна връзка ,не изключва варианта за наличието на сексуално насилие, също както физическо и психическо. Не казвам дали обвиненията са истина или не в конкретния случай, само ти обръщам внимание ,че не си длъжна да правиш всичко когато, с когото и както му се прииска на мъжа ти или приятеля ти само щото сте в, кво беше,тимина връка" . От разсъжденията ти излиза , че не си много наясно с този факт

А ти нали знаеш, че при една връзка при която даже не живеете заедно биха те насилили най-много веднъж и след това не се срещаш с този, който те е насилил. Ако се срещнеш пак излиза, че да те насилват ти харесва. Не ме разбирай погрешно, този ми е много неприятен, не се и опитвам да го защитавам, просто ми се струва , че това е за пари. Освен това този ми прилича на обратен. Ако наистина е изнасилвал да си лежи в затвора.

Да зная за това, което ме питаш. В случая въпросната "връзка" е продължила , точно до момента в който Ръсел е откачил и е започнал да си показва рогата, според обяснения на въпросната бивша ученичка, щот са се намесили и родителите й

"Напоследък той се превърна в политически коментатор и инфлуенсър, като публикува видеоклипове в YouTube на теми като личната свобода и пандемията от КОВИД-19." Ето това е ключовото изречение. Има 6.5 милиона последователи в Тубата. Нарежда мейнстриййм медиите наред с факти и направо им бърка в здравето.

Андрю Тейт има още повече кибика.

Той играе двойна игра. Голям приятел е на Харари

Ееее , тоя ме изненадА оти я па , когит съм го чувал да говори, и когит съм го гледал я на предавания, интервюте, съм останал с впечатлението, че ако е изнасилвал некой нема да са било жени ми момченца...Глей начи как външниьот вид и доминиор може да излажат чиляк, скрита лимонка тоз Ръсел, верно малко на психопат бие ама ..чак път четри жени да пропищят от него плюс една оченичка, фана ме неподготвен:))

На тоя свободния само едно по-джиджано дайре му липсва. И кой му попречи да се ожени в брачен съюз?

Когато беше "неизвестен" изведнъж почнаха да го лансират по американските телевизии като гост на нощното шоу.Ужасен британски акцент, вод на самозванец и хумор който почти никой не разбира.Още тогава си казах- има нещо не както трябва тука.

Тоя го играе уж неудобен на елита и глобалистите, обаче се гушка точно с тях. Голяма хиена е и добре манипулира. Имаше снимки със синовете на десетки педофили от политиката, включително хора от кръга на Сорос. Честно казано ми е супер противен, лъха ми на пълен измамник.

Точно. Има доста видеота с които си "гука" с Харари и му казва колко го харесва

всеки който тръгне срещу глобалистите и deep stste веднага му спретват някоя партенка, и излиза някоя "изнасилена" преди 30 години жена

Има 6 милиона последователи в Ютуб, говори по неудобни теми, нормално е сега да го принудят да мълчи

Няма начин, човек, който е против Ковид, да е направил нещо лошо през живота си, нали? :))))))))))))

Както каза Веждичката, всяка ковра се сети след 20 години, че е изнасилена.

Веждичката да се сети че е скулптор след 20 години.

Веждичката има интересно мнение по тези въпроси !

Но е правилното отношение. Напълно споделям и подкрепям.

Да му дават мотиката и да ходи да копа. Как все мъжете ги топят, все онеправдани щото много говорели истината. Лаладжии. Едно семейство не е направил. Дайте му мотиката и ще видите как ще му мине.

да обвинят него и Такър в нещо подобно. И естесвено използват клишираните лъжи с изнасилени жени.

И някакви кубинци седят и ги слушат. Хващайте мотиките, стига ревахте.

Откога чакаш, много ми е любопитно?

Погнаха един от малкото говорители на истината за случващото се по света и действията на глобалистическите фашисти!!!

Жените обясняват, че са се почувствали готови да разкажат историите си едва след като са били потърсени от репортери. Срещу какви суми? Ясно беше, че е въпросът на време да му запушат устата. А хватката е толкова прозрачна... ама всеки път работи.

Глобализмът и фашизмът заемат противоположни ъгли в човешката история.

Те преглътнаха евреи нацисти, ти сега за дреболии се "заяждаш". :)))

Шо да са в различни ъгли?!? Той фашизма има много лица, не е само расовата теория. Като лява идеология е много близък до марксисзма и комунизма.

И моето сефте беше с ученичка. По-конкретно съученичка.

Тоя много взе да му знае плювалника и сега ще го кацелираме по познатата схема.

Нарочно го тричат, защото прави предавания в тубата срешу климатичния алармизъм, трансджендъризма и др. популярни наративи на новия световен ред.