Ръсел Бранд посегнал и на ученичка

Няколко жени обвиниха водещият в сексуално, физическо и емоционално насилие, тече разследване

Обратно в новината

Коментари - Ръсел Бранд посегнал и на ученичка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нарочно го тричат, защото прави предавания в тубата срешу климатичния алармизъм, трансджендъризма и др. популярни наративи на новия световен ред.

Тоя много взе да му знае плювалника и сега ще го кацелираме по познатата схема.

И моето сефте беше с ученичка. По-конкретно съученичка.

Погнаха един от малкото говорители на истината за случващото се по света и действията на глобалистическите фашисти!!!

да обвинят него и Такър в нещо подобно. И естесвено използват клишираните лъжи с изнасилени жени.

Жените обясняват, че са се почувствали готови да разкажат историите си едва след като са били потърсени от репортери. Срещу какви суми? Ясно беше, че е въпросът на време да му запушат устата. А хватката е толкова прозрачна... ама всеки път работи.

Глобализмът и фашизмът заемат противоположни ъгли в човешката история.

Да му дават мотиката и да ходи да копа. Как все мъжете ги топят, все онеправдани щото много говорели истината. Лаладжии. Едно семейство не е направил. Дайте му мотиката и ще видите как ще му мине.

И някакви кубинци седят и ги слушат. Хващайте мотиките, стига ревахте.

Откога чакаш, много ми е любопитно?

Веждичката има интересно мнение по тези въпроси !

Но е правилното отношение. Напълно споделям и подкрепям.

Както каза Веждичката, всяка ковра се сети след 20 години, че е изнасилена.

Няма начин, човек, който е против Ковид, да е направил нещо лошо през живота си, нали? :))))))))))))

Те преглътнаха евреи нацисти, ти сега за дреболии се "заяждаш". :)))

Има 6 милиона последователи в Ютуб, говори по неудобни теми, нормално е сега да го принудят да мълчи

всеки който тръгне срещу глобалистите и deep stste веднага му спретват някоя партенка, и излиза някоя "изнасилена" преди 30 години жена

Веждичката да се сети че е скулптор след 20 години.

Тоя го играе уж неудобен на елита и глобалистите, обаче се гушка точно с тях. Голяма хиена е и добре манипулира. Имаше снимки със синовете на десетки педофили от политиката, включително хора от кръга на Сорос. Честно казано ми е супер противен, лъха ми на пълен измамник.

Когато беше "неизвестен" изведнъж почнаха да го лансират по американските телевизии като гост на нощното шоу.Ужасен британски акцент, вод на самозванец и хумор който почти никой не разбира.Още тогава си казах- има нещо не както трябва тука.

На тоя свободния само едно по-джиджано дайре му липсва. И кой му попречи да се ожени в брачен съюз?

Ееее , тоя ме изненадА оти я па , когит съм го чувал да говори, и когит съм го гледал я на предавания, интервюте, съм останал с впечатлението, че ако е изнасилвал некой нема да са било жени ми момченца...Глей начи как външниьот вид и доминиор може да излажат чиляк, скрита лимонка тоз Ръсел, верно малко на психопат бие ама ..чак път четри жени да пропищят от него плюс една оченичка, фана ме неподготвен:))

"Напоследък той се превърна в политически коментатор и инфлуенсър, като публикува видеоклипове в YouTube на теми като личната свобода и пандемията от КОВИД-19." Ето това е ключовото изречение. Има 6.5 милиона последователи в Тубата. Нарежда мейнстриййм медиите наред с факти и направо им бърка в здравето.

Шо да са в различни ъгли?!? Той фашизма има много лица, не е само расовата теория. Като лява идеология е много близък до марксисзма и комунизма.

Андрю Тейт има още повече кибика.

включително една, която твърди, че е била сексуално насилвана от Бранд по време на тримесечна връзка с него, когато е била на 16 години и все още ходела на училище. В свят в който се опитват да легализират педофилията с малки деца, да обвиниш някой че е правил секс с теб докато имате връзка е обида за наистина изнасилените, лицемерие, злоупотреба с надеждата да забогатее, а и не пише той на колко е бил. Да не излезе, че той е бил на 15. Иначе този ми е много противен. Не бих го пипнала с ръкавици, ако ще по вода да ходи.

Той играе двойна игра. Голям приятел е на Харари

Точно. Има доста видеота с които си "гука" с Харари и му казва колко го харесва

"че е била сексуално насилвана от Бранд по време на тримесечна връзка с него, когато е била на 16 години и все още ходела на училище" значи 16 годишната девойка е имала ВРЪЗКА с Бранд, но го обвинява, че я е опипвал, целувал и правил секс с нея? Че след като не е искала никое от тези неща как е издържала 3 месеца и защо не се е оплакала като непълнолетна? Аман бе!!!!

само да напомня, че се опитаха да разкажат играта на Тил Линдеман но не им се получи. Всъщност тая шелби в момента я разследват в Литва (от концерта там и нейното пияно поведение тръгна всичко) за лъжесвидетелстване. Атаката срещу Бранд е яасна откъде идва. Иначе не съм му фен въобще

Ръсел, за разлика от Тил, е загазил доста по-яко, ще трябва доста да се ръсне за да се отърве, но на мейнстрийм кариерата му е надянат един голям капут. Щото за разлика от при Тил,разследването има извлечения от текстови съобщения и медицински досиета, материалите са събирани в продължение на няколко години, тоест внимателно и методично е готвен на бавен огън, а не само спорадични приказки от 1001 нощ по голи спомени на фенки в туитър и реддит.

Прибират го за лечение, че му е много блеснал погледа. После ще го пуснат пак, в политиката, когато истината вземе властта.

Бил е на 30 тя на 16 , тя казва , че връзката е била доброволна, освен това и легална според законите в ОК. Оплакванията са й че я е малтретирал и е бил контролираш куку , който я е принуждавал насилствено към доста гадни и унижаващи практики при положение ,че тя му е казвала не . И оке нещо това, че някой е в доброволна връзка ,не изключва варианта за наличието на сексуално насилие, също както физическо и психическо. Не казвам дали обвиненията са истина или не в конкретния случай, само ти обръщам внимание ,че не си длъжна да правиш всичко когато, с когото и както му се прииска на мъжа ти или приятеля ти само щото сте в, кво беше,тимина връка" . От разсъжденията ти излиза , че не си много наясно с този факт

А ти нали знаеш, че при една връзка при която даже не живеете заедно биха те насилили най-много веднъж и след това не се срещаш с този, който те е насилил. Ако се срещнеш пак излиза, че да те насилват ти харесва. Не ме разбирай погрешно, този ми е много неприятен, не се и опитвам да го защитавам, просто ми се струва , че това е за пари. Освен това този ми прилича на обратен. Ако наистина е изнасилвал да си лежи в затвора.

По същият начин евреите съсипаха еврея Страсбург Кан, който бе на крачка да стъпи като шеф на МВФ. Просто му подхвърлиха черна камериерка в хотела. При големите пари няма прошка. Независимо колко си "избран".

Мик Джагър е бил с поне хиляда мацки, никоя досега не се е оплакала.

Понеже не могат да го уволнят както направиха с Тъкър Карлсън от Fox News, му създават други проблеми. И той е от тези, които са критични към правителство, ковид, войната в Укрйна и властите и статуквото не могат да го дишат. Но, ако Youtube го блокира, ще стане прекалено явно, отъкъде идва удара и затова го нападат по фланга.

Да зная за това, което ме питаш. В случая въпросната "връзка" е продължила , точно до момента в който Ръсел е откачил и е започнал да си показва рогата, според обяснения на въпросната бивша ученичка, щот са се намесили и родителите й

Явно като няма причина да се оплакват не се оплакват

Горкият човечец! Толкова ли беше трудно да проумее че хората които държат ваксините са същите които държат медиите, и сегашната атака срещу него просто нямаше как да му се размине! Сега ще видим 6-те милиона абонирани за ютюб канала му почитатели дали са готови да посрещнат тази брутална атака!

Тъкмо се чудех откъде ми е позната тая голяма уста на устатник, а той озвучавал Омагьосания император много любим филм на Дисни. Не знам как го е изтърпяла Кейти Пери цели 2 години, сигурно в повечето случаи по задачи.