Коментари - Рая Пеева: Време е с Явор да си имаме детенце | Лайф.dir.bg
назад

Рая Пеева: Време е с Явор да си имаме детенце

Актрисата иска да се види като булка, но любимият й се дърпа за сватба

Обратно в новината

Коментари - Рая Пеева: Време е с Явор да си имаме детенце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кво ви е?

на кой му пука за вас бе

Казва се: “Искам да имаме детенце, ако е рекъл Господ!” Това си е Божа работа!

може и аллах, щото бахарчо е турчин!

мъжът мечта на тази го хванаха да шоиа друсан на Банско. защо така упорито триете този факт. защо се опитвате да ни рекламирате такива типажи?

хубаво че неиска дете! някой индивиди наистина не трябва да се размножават!

Не е до това, дали си му простила и дали го обичаш, а дали е спрял. Щото ако продължава да се друса, си намери донор и си го гледай детето, ама няма смисъл от наркоман наоколо.

Едно малко наркомаче може би ?!?

Ще го кръстим "малката с@чм@.

Много грозно изказване направи, че било срамота касиерките да взимат повече от доаените в театъра, извинявам се, но да работиш 12 часа с пари е много по отговорно от театъра! Който мисли, че да си касиерка е по лесно да отиде касиерка! Утре някой чиновник ще е сърдит, че на строежа взимат повече от него, ами взимат и изобщо това сравнение, че все едно едните извършват по долна работа от другите е много грозно!

То едно, че е отговорно, второ само си представете с колко идиоти и простотии на ден се сблъскват. В мойта била в квартала съм се нагледал на уникални случая. Бесни лелки и бабички псуват като каруцарки млади момичета, които просто маркират стоката.

Детето само ли ще се отглежда или ще го хвърлите на бабите докато си купоунясвате?!

Яворчо да не го кара на гардина, че е опасно.

Аз пък ще си взема папагалче. Много ми е хубаво в малкото апартаментче на Иван Асен. Уютно ми е. Кучката ми е под ръка. Викам си млади третополови за парти. Кви деца кви пет песни? Чуйте поредната ми бозичка с безсмислен многострадален текст. Скоро и на следващият гей парад ще я мъцам. А и да не забравя ще правя сонграйтинг бооткамп скоро. На морето. Елате ми повечко.

Мъже, които не са пораснали и не са сигурни, че това е жената на живота им приказват такива глупости.

Да пораснат. Те определят кириза. Проблема е, че 90 процента имат деди ишус, както му казват по модерно. Реално имат бащи потки подчинили се на майките им. Резултата: 35 годишни разхождат кученца и тренират за майки. Уж.

Ако имате трудности във връзката си, просто сменете партньора. От крива раота убави деца не стават.

Време е да спра да чета такива абсолютно безмислени статии и теми. Било и време за детенце.... еми ок, ама на никой не му дреме сещаш ли се? То беше време, когато и Яворчо треаше да лежи в затвора, ама се измъкна.

явно е някаква нова мода всяка пача, дето иска да я онодат или вече е заплодена, да го афишира публичн, все едно е някакво тайнство, а не напълно нрмален биологичен процес