Елен Колева: Ревността на Александър унищожи връзката ни

Елен Колева даде ексклузивно интервю за новия брой на списание LOVE style, в което проговори за първи и последен път за раздялата с бившия си приятел – бизнесмена Александър Найденов.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева: Ревността на Александър унищожи връзката ни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амиии...знаеш ли-май не си само ти!

За какво са тия сълзи и сополи? Ясно сте се разбрали - той плаща, ти "свириш". Безплатен обяд няма. Спира да плаща - тръгваш си. Добавя "услуги" в претенциите си - увеличава ти надницата. Това, вашето, си е баш търговия. Айде без драми. Той ти знае ценоразписа, ти му знаеш възможностите. Точка.

Абсолютно точно.Но нали трябва малко драма, тук - там някое интервю , снимчица.Айде и ние сме от село , но доматите не ги ядем с колчетата.

Нова драма след Тадаръковата! Не мога повече! Как да понесеш толкова мъка за седмица-две.

В действителност тая новина за раздялата им не е никаква новина.Защото още когато започна тая във всяко едно отношение неравностойна връзка за всеки нормално мислещ човек остана да гадае до кога може да продължи това съвместно съществуване.До преди това съм считал и двамата за нормално мислещи хора но тази излагация която направиха просто ги направи смешни за цял живот.Защото първата мисъл която идва на разумните хора когато решат да правят нещо е да си зададат въпроса - ами после.А те дори и това не направиха.На какво бъдеще разчитаха при тая разлика в годините.И как Александър ще гледа сега децата си в очите а Елена ще гледа баща си.И най-лошото е че те се взеха на сериозно и започнаха да парадирас една връзка която ги правеше жалки в очите на обикновенните хора.Човек е най-голямият враг сам на себе си защото каквото може да си направи лошо и цял свят не може да му го направи.

Вместо да се разнасяш по медиите и да си търсиш реклама, извини се на съпругата и децата му и върви да поработиш малко.

Защо тя да се извинява на семейството на този? Този нещастник да се оправя.Това не е нейна работа. Значи тя е виновна защото този нещастник е безмозъчен, така ли?

Не си подхождаха. Той е отвратителен! Излъгал я е някак ама добре , че всичко приключи

Или платил?

както се казва нета е безпардонен , нищо не се спестява на никого и много истини се казват... гледах го при гала -беше мъка и за нея и за зрителите-едиен злобен балкански субект да не говорим за визията-олицетворение на съвременния бай ганьо балкански пък и заплахи раздава наляво и надясно кого ще обезглавява кого ще наказва ...-"българин да се наричам първа радост не е за мене "

Eлен, не че съм ти фен, но вземи се в ръце! Какво се обясняваш на тази костенурка. Какво си е мислел той в началото на връзката ви? Твоя си работа как си се влюбила в този стар грубиян макар и с пари . Защо си търпяла толкова години издевателствата му? Погледни напред, огледай се за млад, здрав и красив мъж, какъвто заслужаваш и не се сещай за миналото по никакъв повод. Добронамерен съвет.

Човекът си е купил жена. Плаща си и си иска услугата. Какво значение има какво мислела услугата???

СТАРОСТ-НЕРАДОСТ,КАКВО ДА СЕ ПРАВИ?! ВАЖНОТО Е ЧОВЕК ДОСТОЙНО ДА ОСТАРЯВА И ДА НЕ СЕ ИЗЛАГА КАТО ТЕБ,ДРАГИ ГОДПОДИНЕ! А МОМАТА СИ Я БИВА И ТЯ ЩЕ СИ РЕШАВА КАК ДА СИ ГО ИЗЖИВЕЕ ЖИВОТА И НЯМАМЕ ПРАВО ДА Я СЪДИМ - ЧЕ КОИ СМЕ НИЕ? А ТИ ДРАГИ - МНООГО СЕ ИЗЛОЖИ

Направо да ти се "скъса сърцето"... Да и имам драмата на тая... Ма, то си е драма, като и секнало кранчето. "Миличка", безплатен обяд няма и всеки си плаща накрая за дяволъка или простотията.:) При теб е второто и хайде стига рива, щот га' яде кифтетата ни рива...

Ленче , да не ти пука ! Гледах Александър в на кафе с Гала и стигнах до извода , че главата не го слуша ...

Как да не ми пука, скъпа!? Сега от къде парички?

Браво Елен! Много достойно излизаш от една грозна и болезнена ситуация!Определено имаш сто пъти повече класа от Александър, който заслужава да спи с простовати манекенки, а не с интелигентно и красиво момиче като теб. И аз като всички имам само един съвет за теб - намери си млад и свестен мъж. Бягай от ревниви комплексари, не си струва да правиш тази грешка отново. Много си красива, но наивността ти изигра лоша шега. Стискам ти палци, защото в теб има класа!

монтана,монтана александра сърчаджиева те разкри в едно интервю и каза,че винаги си в ролята на ...жертва-на теб всички ти завиждат и все си неразбрана и недооценена,ако ти е останало капка провинциално достойнство в това ексклузивно интервю трябваше да започнеш с извинение към съпругата и синовете на този заблуден човечец.

И защо тя трябва да се извинява на неговата жена?! Тоя дядка да не би да не може да мисли и преценява действията си? И Александра Сърчаджиева надали е тази, която да има очи да я упреква, и тя не е пример за подражание.

Някой спешно трябва да пусне обява във вестниците "Трета възраст" и "Над 55" - Внимание, пенсионери и всички над 55, Елен Колева е свободна, пазате си джобовете

жени,пазете мъжете си-елен колева е свободна....

Защо бе дете му се даде на този дедко, да те амортизира и сега не си нито мома с момите нито семейна със семейните. Цената ти падна, то мандръсането не е за хвалба. Тия дето се ... за пари нали знаеш как им викат? Язък за ти хубоста...

С този чепат характер и с тази не лицеприятна физиономия никоя жена няма да остане от любов при милионера Найденов и той го знае това отлично и затова заприличва все повече на Квазимодо

Гледай си живота и кариерата ,Елен. Времето лекува всичко. Красиво момече като теб,че и талантливо, трябва да сияе от щастие.Забрави за чичко Сашо...Не говори повече по въпроса,забрави обидите.Животът започва!..

и кой ще я маже сега по дупето с майонеза ??

Чудя се, на тези хора пари ли им дават, за да дрънкат за личния си живот насам и натам???

"Миличка", в живота безплатен обяд наистина няма.:):):) Как ли щяхме да разберем за съществуването ти, ако не беше "връзката" ти с дядката по-възрастен от дядо ти? Както се казва, "га яде кифтетата не рива, сега що ривьеш..."?

не ги знам кои са тея,но от снкимките,които видях на google, грозна двоика са били! тя като красавицата,а тои като звяра до нея. много грозно!

Каква ти ревност, да те хванат с тоя-оня ревност ли е?! Стига глупости, момето е решено да напредне докъдето може както може...

Тая за красива ли трябва да минава?

АЗ СЕ ЧУДЯ ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ОТДЕЛЯТЕ ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ НА ТАКИВА ХОРА. ТОВА Е НАЙ-ОБИКНОВЕН СЛУЧАЙ В ЖИВОТА. ЖИВЯЛИ НЯКОЛКО ГОДИНИ НЕ СЕ РАЗБРАЛИ И СЕ РАЗДЕЛИЛИ. ГОЛЯМА РАБОТА. НИТО СА ПЪРВИТЕ НИТО ЩЕ СА ПОСЛЕДНИТЕ. КАКВИ СА ТЕЗИ ИНТЕРВЮТА ПО СП ИСАНИЯ ПО ТЕЛЕВИЗИИ КАТО ЧЕ СА ПЪРВАТА ЗВЕЗДНА ДВОЙКА-ЕДИН ТЪРТАК И ЕДНА МОМА КОЯТО Е РЕШИЛА ДА СИ ПОЖИВЕЕ НЯКОЯ ГОДИНА ДОБРЕ.

Еми продала се е на дъртофелник....Каквото и да прави оттук нататък с живота си, това никога няма да може да го изтрие...А си мисля, че и с това основно ще остане в съзнанието на хората...НЕПОПРАВИМО:)!

Много симпатично младо момиче и един самовлюбен, самозабравил се, прост и вече грозен мъж! Гледах го при Гала и наистина не ми е ясно какво може да накара едно момиче да е с него! Аз имам дъщеря и ако я видя с такъв - як бой и на двамата а на него ще му избода очите (не да не пипа, а и да не гледа)!!!

Разликата между двамата е 40 години!!!!

странно. мислех, че любов и страх са две взаимноизключващи се понятия...

Е и ти си разбрала накрая, че младостта си иска своето. Младостта е по-важна от парите на един дъртак, ама го разбирате като Ви минат по няколко пъти тия дъртуфели.

Ето какво разбрах от статията: Продължавала да ходи с него от страх, понеже й казал, че няма безплатен обяд. Иначе били различни като две вселени. Еми момичето си е признало всичко - била е с него от глад :) Демек - секс за парички..:) Браво Елен - признат грях не е грях....Не си първата, която си е продавала тялото:)Поплачи си малко и да ти олекне...А след това - смело към бюрото по труда:)

Хубаво е да си прочетеш написаното за "любимия" преди година!!! Тогава не беше ревнив?! Тогава всичко беше цветя и рози?! И ти си решила, че може хем да си поддържаш старите връзки, хем да си с "баща си"...да, ама не!!!Хубаво ти е повтарял, че няма безплатен обяд, но откъде толкова акъл, че да го разбереш...умните не говорят истини наляво и надясно - те говорят това, което трябва да кажат, за да не изложат мъжа си!!! Но има време, ще се научиш!!!

не ми стана ясно тази коя е всъщност,какви са тези термини като есклузивно интервю,какво е това свръхчетено списание и за чий ... ни занимават с тази глупост.

Nina

ами много правилно ти го е казал човекът: няма безплатен обяд! или кагато разрушаваше семеиството му, ти беше интересен, кагато пренебрегваше жена си и децата си заради теб - беше любовта на живота ти. дано поне да си извлякла някаква поука от всичко това!

Дъртаците са неприятни, изкукват, тероризират, преживяла съм го. Пожелавам ти да си намериш нов добър пич, но опасността дебне и при младите.

Шики, *урвите никой мъж не ги харасва, няма значение дали е млад или стар.Ако не го разбереш, проблема остава твой !

Не става!Нито е секси,нито е умна,дори не е хубава!Щом и дядо не я уважава,какво да кажем за младите.

ти па да не си брад пит ахахахаха

Абе, не го възприемала като чичко-паричко - мъж, по-възрастен от нея с около 25-26 години!!! Как пък не! Но!... Не мога да отрека, че е ослепително красива - при това напълно естествена. А тоя дъртофелник остави ужасно неприятно впечатление с медийните си изяви - тя била "трофей", натвърдите към нея, че нямало безплатен обяд... Да духа супата дядката и да се надява законната му радост да му прости и да си го прибере с подвита опашка.

та за кого пишеш,че е красива .

"Напълно естествена"? А силикона в циците?

не поглеждаи на зад! това е било ад, а не лябов! нека живее , ако може без трофеи. трофеи е това че си се отарвала. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Истинска актриса е тази!Въпроса ти (ако въобще може да се нарече така) е неуместен!

Гледах интервю на Александър Найденов и само бих го определила като застаряващ, самовлюбен, егоистичен, ревнив пуяк, който дори и да се облича в небрежно-елегантен стил и младежки цветове, все пак си остава един възрастен господин, който би стоял по-добре до жена, близка до неговата възраст, вместо да си вярва, че има право да обсеби живота на млада и симпатична жена, налагайки й да живее според разбиранията му за отношенията " мъж-жена ", сформирали се в едно жестоко обременено от предразсъдъци съзнание, като неговото. Каквато и да е / или е била/ Елен Колева, то мисля, че просто се е отървала от един властен и ревнив / поради комплекси / мъж и дано поне да е успяла да осребри връзката им, иначе съвсем не виждам каква е била причината й да е с този чичо.

Този Александър е олицетворение на българския мъж. Позната картинка на ориенталското грубо, мързеливо и агресивно прасе наречено български мъж. Тежки думи, които за съжаление са истина.

Много ми е интересно баща ти турчин ли е или китаец? Или може би не го познаваш? Тоя може да е олицетворение на дърт пръч. Хванал посредствена жена и взел да се вживява. Може би имат >30г разлика и затова толкова се раздухва.

Той е елементарен и първичен,колкото и да се пъчи, вижда се, че интелект липсва-две смислени изречения не може да сглоби. Естествено, че ще е ревнив- бледнее пред Елен. Не става въпрос само за визия, макар че и там е нула.

тая па пияндурница кво се показва още??? беслична, простичка и бездарна актриса