Актрисата казва, че е научила причината за раздялата им от вестниците. Тя е категорична, че никога не му е изневерявала, противно на неговите твърдения. „За какви изневери се пише? Та аз трябваше да внимавам и да се съобразявам как се обличам, с кого общувам, къде ходя. Често ми казваше: „Моето момиче, в живота няма безплатен обяд”.

Като основна причина за раздялата тя изтъква факта, че с Александър са били като две различни вселени. Тя не смята, че голямата разлика във възрастта им е била причината. И разкрива, че за нея той никога не е бил чичко паричко. Споделя, че бизнесменът е бил болезнено ревнив. „В една връзка, в която мъжът е болезнено ревнив, възприема те като „трофей”, липсва доверие и уважение и тя рано или късно се разпада. Заради тази ревност изгубих работа и възможности.. И признава, че е продължавала да бъде с него през всичките четири години от страх и от любов.

Актрисата е огорчена от неговите интервюта по медиите, но се обръща назад с любов. “Моите чувства към него си остават хубави и няма по никакъв начин да опетнявам или да плюя нито него, нито връзката ни. Александър се отрече от любовта ни и заплювайки ме, унищожи всички пътища назад.

Новата фотосесия на Елен >>
Вижте снимки на Елен и Александър >>