Силвестър и Мария се разделиха

Актьорът Силвестър Силвестров и ТВ водещата Мария Силвестър се разделиха тихо и без скандали, подобно на други популярни двойки.

Обратно в новината

Коментари - Силвестър и Мария се разделиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E как няма друга жена намесена, пък се споменава Ангелина. За мен Мария е в светлинни години по-хубава и по-добра от това момиче. Или и Силвестър го тресна критическата, та заради младо гадже си разби семейството?

98 коментара, пък уж никой не го било интересувало.Странно...

Искаш на майка си дирника..

ИСКАМАМАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Демостене, искаш, ама вместо Мария ,Софокъл кокъл ша ти забие!

Мария Силвестър не може да върже едно изречение като водеща - пълен провал е и смях чак жал да ти стане колко си е повярвала. Въобще защо трябва да ни занимавате с подобни псевдо известни индивиди ?аре чупка !!

И аз се разделих с моя Грую.Он спи на единия одър,а язека на другия..Па оти не пишете за нас ??

Живееха преди няколко години в кооперацията, в която живея аз. Изключително мило семейство, сплотено, нормално и земно. Лъчезарни, контактни и възпитани хора. Всичко на екрана, което виждате е роля, игра, все пак са актьори. За това се изумих от новината, защото според мен бяха идеалната двойка, наблюдавайки и контактувайки с тях и виждайки с каква любов отглеждат детето си.

жaлко за симпатичното семеиство и за детенцето - дано се съберат отново и да живеят в хармония

Кои са тези и с какво трябва да ги знаем?!

Тези специално има с какво, за разлика от много телевизионни плазмодии.

Нищо лично, но много станаха шантавите, спрете земята да сляза.

...проблем! Но ако обичаш, задръж вратата, че аз съм с багаж!...

хм ? И особено много ме интересува кой с кой се е разделил и защо.. от публичните личности. Има разлика между реалност и шега и го запомни.

}:) добре ще го имам предвид. good night

изпитвам болка от подобна новина"Мигът създава с майсторска ръка вълшебен празник за очите. Но миг по-късно нещо пак така, в това вълшебство разрушава дните."

Харесвах ги като двойка. Много си подхождаха и съжалявам за раздялата им.

"...Засега никой от двамата не е разкрил истинската причина за раздялата..." АМИ ДА ВИ Я КАЖА - ОЛЕТЕЛИ СА, КАКТО СЕ КАpВА НА ВАТЕНКА И СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СЕ ВДИГНЕ МАЛКО ШУМ ОКОЛО ТЯХ, ТА БЕЛКИМ ДОБИЯТ НЕКОЙ ЛЕВ!

на мен тоалетното казанче протече. Сега , като приближа към него , шляпам във вода. Но ние си оставаме биз-бизе, щото с него съм бил в най-интимните си моменти и не мога да го заменя с друго. Страст на кристали....

Дреме ми, че две откачалки, особено женската са се разделили

Е как може да ни сервирате такива апокалиптични новини! Сега как ще заспя от притеснение?

Защо всички се разделят???

Мъжът е бушон в семейството. Той сменя изгорелите крушки и контакти, та ако тока ще убива някого, той да е. Явно Силвестър е спрял да сменя крушките у дома. И с право - тази работа трябва да се остави на професионалистите. Мария, звънни.

Мъжът сменя крушки и бушони! И не оставя мастиката да се стопли! Децата на такива МЪЖЕ викат "тате" на комшията....

Тука някви селяни по-дору коментират, че БГ звезвните двойки много се развеждали - само да ви светна - не са само известните - всички са така. И още нещо - това че едно време са живели цял живот заедно не означава, че са били по-щастливи. Така че не плюйте толкова по хората

...да чета по-долу. Само твоя коментар ми е достатъчен. Като не искат да ги коментират - да не се изживяват като "звездни". Тогава коментарите ще са в кръга "роднини и приятели". "С Мария си оставаме брат и сестра!", написа във facebook страницата си Силвестър. За да си останат "брат и сестра", трябва и преди това да са си били такива. Което е показателно за бившите им отношения, или за това, колко е интелигентен в изказа си ЗВЕЗДАТА Силвестър ( кой беше тоя? И не ми отговаряйте - Сталоун ;) :Р ).

Ха, ха, някакъв неграмотник чел някакви коментари и решил, че са писани от селяни. И аз ги четох, но не разбрах, че са от селяни, Обаче като чета коментара на 411 виждам, че той е доста неграмотен. Затова се питам дали неграмотният писач 411 е гражданин, или не е. Но и в двата случаи си остава неграмотен.

А защо се развеждат и не известните? Я ни светни и по този въпрос?

мария е жена с много красиво славянско лице , а той не и подхожда въобще нито по излъчване нито по визия , предполагам че го е осъзнала , пък и всички мъже в българия и не само кръшкат така че не знам защо се чудите на тия разводи, женените жени затова са женени защото се правят на тъпи и се правят че не забелязват изневерите, но в един момент балона се пука и хоп изненада..., а освен това мария е и много добър човек

Да бе! Щото омъжените жени въобще не изневеряват. Те са "света вода ненапита" :))))

Искам да те попитам, скъпа умнице, с кого изневеряват тези мъже, за които пишеш? Все си мисля, че го правят с жени, по-голямата част от които са омъжени. Затова се питам дали си се замисляла по този въпрос, или мисленето не ти е силна страна?

до охлювите. Кое не разбархте бря.Секса--вие на ръчна ли карате,бизнеса--цървули с кредити ли са мечтите ви,или децата с характер и вид на някой от семейството.Вие тука или сте под 17г или сте ужасно прости.Любовта е химична реакция в мозъка определена от мириса,тембъра на гласа и осанката на обекта.Тъпичките ми.Майчината любов е това,за което се пинете.Няма ли страст да подпалите ,няма ли общи духовни виждания,работа която да е интересна и на двама ви или общи деца и цели ,защо сте заедно.Охльови.

Любовта е сляпа, любовта е лудост, любовта не си задава въпроси и не си прави сметки.

Кви сметки бре.Значи пример банкер си пада по "Ко,-Не"Там няма мозък,значи ще е секс.Ако не е секс е някаква духовна нужда да помогнеш на някого.Любовта не е сляпа.Човека пратен ни да ни побърка в преносния и буквален смисъл ,ни обогатява духовно и кармично.Тук независимо от това как изглеждат нещата случайности няма.Защото както е казано--колко години сближаваха двата маршрута.Любовта е най-хубавото нещо на този свят.Но кой и колко обичат...........

Мноооооооооого лъха на труски сериал бря.

Всичко, от което се нуждаем е любов. Нека се обичаме.

Що рече?

и 9999 кво се случва кат вече не си ми толкоз интересен....? айде ххААААА или мислиш ч е има незаменими хора.... чао... амиго

Жалко. Много са готини и двамата.

ПОЛУДЯХТЕ ЛИ? ЕДНО СВЕСТНО СЕМЕЙСТВО НЕ ОСТАНА?ИДИОТИ!

Глупаци тъпи и злоради, товеа не може да е вярно. Мгото ги харесвам и двамага, т. е. тримата и момченцето е сладур!!! Не вярявам...

Споко. В следващата серия тя ще се омъжи за брата-близнак.

Ok! Преместих го, сега всичко е наред!

еее..наистина жалко..бяха много готина двойка!

Фани

Ох,Валери и Николета,сега пък тези....ще взема да пусна една сълза...Това ли са новините бе хора?!?!

Невъзможно е да се сравняват парцалите Николета и Валери с тази по-стойностна двойка...

Възможно е. Тука само ни се пробутват в друг етикет: не футболист и манекенка, а артист и тв водеща.

Кооооо???? Нееееее!!!!!!

Един известен бизнесмен се хвалил пред съученице че всяка година пращал жена си на остров Бали. Втори да не остане по-назад пък пращал неговата на Бора Бора. Мите заварчика мислил мислил, пък се изцепил: Е па яз си я ебем у дома, оти че я пращам некъде?! Та и Марийчето явно е пращана напреде назаде ...

НЯКОИ "ЛИЧНОСТИ" СИ СМЕНЯТ "БРАЧНИТЕ" СИ ПАРТНЬОРИ КАТО НОСНИТЕ СИ КЪРПИ ЗА ЕДНОКРАТНО УПОТРЕБА (ХАРТИЕНИТЕ). КАТО ЩЕ ГО ПРАВЯТ ЗАЩО СЪЗДДАВАТ ДЕЦА? ВСЯКО ДЕТЕ ЖЕЛАЕ ДА Е ЗАЕДНО С ДВАМАТА СИ РОДИТЕЛИ!!!! ТАКА Е, СЛЕД КАТО МОРАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ СА СЕ СНИШИЛИ ДО НИВОТО НА ЧЕКОВИТЕ КНИЖА!!! ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА НА ТАКИВА РОДИТЕЛИ!!!!

Ама те като са правили детето не са и подозирали, че някога ще се разделят.

оохх,притесних се.....

Хм, чета коментарите и никъде не виждам някой да се затъжи, че всъщност по-важното в случая е, че още едно дете ще трябва да преживее всичко това.

А дали някой от коментиращите има вина за това!? Няма да им мисля децата на всички, егати пича!

Хм, не искам да ти влизам в ниския стил, а и смятам, че не всички са толкова безчувствени.

В тая страна останаха ли некви хора заедно?!?

Да ги пита човек за какво се женят. Омръзна ми да слушам кой с кого се разделил.

някои са известни само с това,че са известни, а тия са тотално безизвестни....

СИЛВЕСОНУР

Тази е тъпа и превзета - спасил се е човека - кефи мъ, шъ взема да му звънна.

Абе хората котка си не взимат от Рапония /с. Костенец/ този жена си взел! Па овреме се е спасил

Luna0102

Тея освен брат и сестра, очевидно са и баща и дъщеря, след като тя му е взела личното име, а на всичкото отгоре са били и женени. Това сигурно е от някоя древногръцко-ромска драма?! Иначе той с този засукан мустак прилича като да е роднина с Тодор Колев( Бог да го прости че го споменавам).

eyiii golyama muka revinarode ta si skini glavata

Ма как ме заболя едно нещо...

И аз многу им симпатзизирах, ама ся на куго ща симпатитизирам не моуем да каем.....

ей сега вече ще си от.бът хората с Мария !!!

Жената е красива.Той има вид на фалирал цигански сводник.Нормално е да се разделят.Въобще не си подхождат визуално.

а както всички знаем визията в водеща в една успешна връзка, и по-точно как точно ви оценяват визуално като двойка останалите хора... ???Що за глупост!

Успешната връзка се крепи на следните неща-страшен секс,тук визията е водеща,заедно с уменията разбира се,бизнес интереси общи--тук също има дрес код и визията също е водеща,деца--тук също визията е важна,най-вече на кого се е наметнало отрочето.Любовта е пипера,комбинация от тези 3те водеща до тях или произтичаща от тях.Така ,че визията е много важна.

какво пък значи да си подхождат визуално? просто питам

Gal

до 9999...... кво каиш?

Жалко. Аз ги харесвах, и честно казано помислих, че заглавието е заблуда.

голяма симпатяга!много ми харесва тази жена

Ама е скромен - "Всички красиви булки могат да ми звънят, без това да е притеснително"! А пепеляшка, да предам ли да ти се обади!

За мен новината е добра : ) Абсолютен фен съм на Мария - класна , секси и интелигентна. Няма да остане дълго сама .

Простее , няма класа

Има чар обаче.......ако разбираш въобще какво е това!

еееее.... и те ли??

Симпатизирах им, като семейство. Имах чувството, че много се обичат. Но явно вече не могат да се дишат.

Предполагам, че е начинът на живот, който практикуваха и рекламираха - вегани, непушещи, не пиещи, общо взето разчитаха на фотосинтезата и ето докъде ги докара всичко това...