Кобилкина обяви, че слага край на брака си

Сексоложката обяви в официалния си сайт във "Фейсбук", че слага край на 11-годишния си брак.

Обратно в новината

Коментари - Кобилкина обяви, че слага край на брака си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много хора се развеждат не е първа нито последна да си намери друг тъпа сексоложка иска да стане известна с това ли тъпанарка

е и какво от това нас не ни интересува

кой е оня черен катър до нея на снимките

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТАЗИ!!!!!!!!!!! МОЛЯ ВИ. УЖАСНО ГРУБО СЪЩЕСТВО, НИКАККЪВ НОРМАЛЕН РЕЧНИК. АКО ИСКАШ ДА ОТКАЖЕШ СЕКС, СЛУШАЙ НЕЯ!!!!! ЧЕСТИТО НА МЪЖА Й!!!!

Свекървата ти от сутринта подскача от радост в квартала.

Изчервих се....В първия момент прочетох, че от сутринта свекървата подскача от радост в кревата...Ужас :DD

Често срещано явление.Веднага единия да започне да изакрва повече пари и да има контакти с по- успели хора от половинката си се стига до раздяла.Повярвала си е много и сега си мисли,че е нещо повече и заслужава повече. Е как утре ще ходя на консултация при нея за брака си,като видно и тя няма да си вярва на приказките,които ще бълва.

До гога ще ни занимавате с този БОКЛУК?Голяма специалистка,няма що.Ако ми се запали мерака,ще чакам някой да ми каже как да го гася-СМЯХ.Защо изобщо някой си "Х"я допуснаха в ефир?И той стана за смях.

въобще не я коментирайте тая нагла простачка,гони пари и разврат...

Тази е станала известна в България не защото има нещо в главата или защото е добра сексоложка , а защото някой я е пробутал и защото е нагла и се завира и не и пука. Винаги е имало наивници да се връзват на шмекери и така . Това го казвам не защото се развежда , а защото и личи от 100 километра колко е меркантилна и фалшива.

Ми иска чадото да опита много и различни питони ...

Pускините/украинките като идат в чужбина първо гледат да си хванат някой, който и да е, та да се прикрепят- покрив над главата и сигурност. почват да се някой по-богат и перспективен и първиа мигне окото. Това е схемата.Сума от тях.

Това е схемата на провинциалистките, които напълниха София.

Кобилкиното йони е зажадняло за магаре или поне пони.

Твърде много е изтърпял тоя нещастник-цели 11години!Майки пазете синовете си от тая ламя която се оглежда за нова жертва

Едно на нула за кобилите.

Толкова елементарни и злобни ли са станали хората в тая държава? Чета и невярвам на очите си. Коментарите са ужасно националистически. Рускиня, руски жени и т.н. А вие като невероятните българи защо не се видите вие и жените ви каква слава имат и какви са. Каквато и да е тази жена тя е успяла да постигне нещо в една чужда държава с нещо което е учила.Колко от великите български жени са стигнали по далече от проститутка или стриптизйорка навън? И не съм руснак, българин съм, като ме плюете

Опа-а, колеги, на някой сме му настъпили мазола (комплекса)...

И много внимавайте, български мъже, ако около Вас се завърти някоя украинка или рускиня!

А сега всички да направят бойкот и да не купуват "услугите" на тази т.нар. специалистка заради очевадната й безскрупулност и наглост.

Във vbox-a пишете play:4b3a2eaec7 Професионализмът лъсва като подмокрени йони...

Двама приятели лекари - гинеколог и УНГ решили за един ден да си разменят кабинетите. Влиза жена в гинекологичния кабинет и попада на доктора по уши, нос и гърло, а той по навик: - Отвори широко и кажи-ааа! А жената скокнала: - А, не докторе - само не я учете да говори, чеее ...

Ми то и аз сложих край на моя (брак), ама не се правя на конь...

Краят на брака го слагат жените. Най-честите причини: алкохолизъм, изневери, геймърство, хазарт, насилие от страна на мъжа. Така че, Грую, не се прави, всички знаем, че жена ти се е отървала.

Лъжеш се! Курвалък, меркантилност, мързел/мърлявост и "по-млада кака" са достатъчно основателни причини за прекратяване на брака и от страна на мъжа. Така че не си мисли, Ганке, че светът се върти около... йонито ви.

Съвсем скоро четох нейна реклама за семинар -КАК ДА НАПРАВИМ МЪЖА СИ ЩАСТЛИВ И УСПЯЛ- /само за 99 лв!!/-тя не успяла,а акъл ще раздава-кой и се вързва?

Ти па! За 99 лв. ти дава само заготовката, и за само още едно левче - ключа от бараката! Истинският ключ! Минала си се, мила.

Експерт по секс да се откаже от брак, все едно Папата да се откаже от църквата и религията. Сещайте се колко е експерт, щом един мъж не може да задържи до себе си. :) Що изобщо ни занимавате с тъпите рускини дето начесване нямат?

Ти пък защо реши, че Наталия иска да го задържа този мъж?

Мъжете и използваните салфетки!Захвърлят се!

Толкова жалко и комплесирано същество като тази недоклатена руска к*рветина не съм виждал!!! Срам и позор за такива индивиди, които деморализират обществото с пошлите си изяви за криворазбрана сексуалност и освободеност ... Жалка сган ... Заради такива като нея България и Русия са в БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ДЕМОГРАФСКА КРИЗА и МОРАЛНА КАТАСТРОФА!

Ну... не получилось!

Ехааа, кобилата, която всички тъпи подки имаха за идол, изглежда има много щастлив семеен живот :) Тъпи корви!

Браво на нашият човек най-сетне му дойде акъла в главата. Тя майка му сигурно най се радва, че се отървават от спасената от бардака. Сега да си намери една хубава българка и да си има деца.

За мен е абсолютно компроментирана личност откъдето и да е и закъдето и да отива... Взе българското гражданство и... "с огромна благодарност и любов!". То бива, то може лицемерие и меркантилност, ама чак пък толкова не бива! "Жена" върху която и сопола си не бих оставил...

СЕГА КАБИЛКИНА ДА СИ ПОЧЕШЕ СВОЯТА " ЙОНИ ако иска да я подръгне да си бръкне в дупе и там от където е дошла!!! такива кранти у нас не вървят!!!!!!!!!!!!

Кобилкина търси нови жребчета :)

Чета злобните ви коментари и се чудя защо така нападате жената? 11 год. семеен живот са си предостатъчно за да се създаде поколение, а тя все още НЯМА, а желае. Всяка жена желае да се осъществи като майка, но ако този мъж не желае или не може? Колкото и да ви звучи неправдоподобно АЗ харесвам Кобилкина. При нас темите за секса са табу, а тя така добре обяснява всичко. Все още няма българи - специалисти в тази област. Лекциите й са посещавани от много хора, мисля, че това е ниша у нас, която трябва да се запълни със специалисти.

"Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа кой си!". Живи и здрави, и ти пожелавам с лекциите на Кобилкина на 52 да си като на 25! И най-вече: колкото нейните лекции са изпълнени с истина, откровеност, любов, сърце и т.н., с толкова да бъде пълен и живота ти!

Благодаря! И аз ти желая колкото си добродушен и толерантен, толкова пари да имаш :)))) хахаха, защото друго явно не те вълнува.

аре ве тая овца нали уж замина за Англия, за да създава бизнес империя на пет контитента, какво само тука виси и ни занимава със сексуалните си проблеми

Олииии, ми сига какво ще каже нейното йони за неговия членчик?

Hе само криете постовете на неудобните за вас гейберастки подлоги ами направо ги изтривате.A за умрял и грозен катър нищо,колкото по малко ни занимавате с глупости за руски блядки по добре

изтрии те го и този пост пъпчиви дирници.бг и олигофрни както казваше за вас кирил домусчиев.

Аз не съм го написала, за да го публикувате, а до вас, за да спрете да ни занимавате с подобни хора с дни. Виждате какви са коментарите по нейн адрес, тя не е някаква личност, за да й се отделя толкова внимание... Не съм доволна от Вас!

Много важно,че Кобилкина била сложила край на брака си! Колко хора се разделят и развеждат.Не е от значение!

ВСИЧКИ ПСИХИЧНО БОЛНИ,БЕЖАВИ И ИЗДИРВАЩИ СЕ СИ НАМЕРИХА МЯСТО В БГ.ЦИГАНИЯ,ПРОСТИТУЦИЯ,НАРКОМАНИЯ,СЕЛЯНИЯ И ЛУМПЕНИ.КРАТКАТА КАРТИНА

Твърде голямо внимание й се обърна на КОбилкина......, и се възприе за голямата работа.

Да не би да не му е толкова дълъг....стажът? Голяма "експертка" си ни ти, няма що, само че откъде се пръкна и ни се давръндиса точно на нас на главата? Не можа ли другаде да идеш? И сега да не земеш пак да додеш насам?!...

11 години? Много е издържал! Дано е запазил поне част от здравият си разум (ако го е имал) и да вземе добра издръжка:)))) Тя е психолог, колкото аз съм космонавт.

ми изглежда здравомислещо. Влюбил се е, сега ще преосмисли стореното.

който не го умее, преподава...

Така казваше един кадърен професор. Който може прави, който не може преподава.

Тотално оплюхте жената, изкарахте я безхаберна. Аз пък от всички снимки виждам безразличния сурат на мъжлето. А тя вкопчена, милата. Еми, не е могла да го реанимира до безкрайност тоя увиснал....

Понеже всички много питате: Е нали е голяма майсторка по брачните въпроси. Как така до развод е стигнала? Отговорът: И най-якия компютърджия някой път си сменя компа :D

"Разделяме се с любов и благодарност, но е време всеки по пътя си" - това в превод винаги означава: Тя има нужда от секс, но той не го вдига (пред нея) от години. Той може да е "верен", но себеотдаден чекиджия. Дотук с любовта и благодарността.

Отървал се е човекът без жертви! да ходи да пали свещ и да благодари на господ!

Прочетох почти всичките коментари и си мисля, че Иван Хаджийски сякаш не е писал преди век, а преди часове! Наталия Кобилкина никога не ми е била симпатична! Откакто се появи в публичното пространство ми е била с усещане за лицемерие, духовна нечистоплътност и комерсиализъм. Репликирах негативно няколко пъти постовете ѝ в една социална мрежа, резултатът, на което беше - изтриване на мнението ми. Не тая злоба или завист! Не я познавам лично, а и нямам такова желание! Никой от нас не знае какво му е предопределила съдбата! Никой от нас не знае, когато е в "семеен брак", или така модерното напоследък "съжителство" колко време ще продължи връзката. Всички си казваме "Докато Бог или смъртта ни раздели", но повечето от нас не полагат и минимални усилия това да се случи. Жените станаха прекалено агресивни! Няма и помен от същността им - нежни, гальовни, слаби (не физически и психически), ласкави, център на семейството. Мъжете се научиха, че и без да са "ловци", ще получат само с щракване на пръсти "силиконов дивеч". Оксиморон ли е?! За мен, г-жа Кобилкина е продукт на съвременното консуматорско общество! Няма значение къде е родена и къде живее или ще работи. Факт е, че не е щастлива, въпреки, че е превърнала неудовлетвореността си в бизнес. Не ѝ се подигравам! Жал ми е за нея! Дано да разбере, че не празните брътвежи за щастие и любов са носител на материален доход! Истината е да ги изпитваш!!!

Евалата. Много добре написано. Браво

Батка ти си гений :)