Майкъл Дъглас и Катрин в бракоразводна битка?

"Бракът на Катрин и Майкъл приключи", е разкрил пред сп. "Стар" източник, близък до звездната двойка.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Дъглас и Катрин в бракоразводна битка? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз се определям като доста готина мацка на 35 г. и имам същата диагноза като Катрин, но лекарите казаха, в много лека степен. Не се ли досещате, говоря от собствен опит, че Майкъл прави услуга на Катрин като иска молба за развод, защото иска да си гледа спокойствието на стари години и не може повече да изпълнява съпружеските си задължения?Аз съм почти нимфоманка и за хора с такава диагноза, добрият и редовен секс е от 100% значение, за да се чувстват добре. Щом е започнала да пие, значи и липсва мъжка ласка! Нека по-скоро да си намери млад и хубав жеребец и така ще забрави за проблемите с БАР. Катрин, не си само ти така! И аз си търся нов мъж. Ако има кандидати сред тук коментиращите с голям... и още по-голяма банкова сметка, да ме контактуват чрез сайта! А, и преди това да прочетат малко за това БАР, та да знаят, че болестта може да отшуми напълно, ако има подходящ и разбиращ партньор.

Име Джон Джоузеф Траволта Роден 18 февруари 1954 г. (1954-февруари-18) (59 г.) Енгълуд (Ню Джърси), САЩ Брачни партньори Кели Престън (1991-) Оскари Номиниран: Най-добра мъжка роля 1977 Треска в събота вечер 1994 Криминале Награди Златен глобус Най-добър актьор - мюзикъл или комедия 1996 Игра на пари Официален сайт link Джон Траволта (на английски: John Travolta) е американски актьор, танцьор и певец, станал популярен през 1970-те с ролите си в Треска в събота вечер и Брилянтин. Роден в Енгълуд, Ню Джърси, на 18 февруари 1954 г., той е най-малкото от 6 деца. Баща му е от италиански произход, а майка му от ирландски. На младини майка му е актриса и певица, но по-късно става учителка. Той е сциентолог и също така лицензиран пилот и притежава 5 самолета. Номиниран е за Оскар и за Златен глобус. Джон Траволта е женен за актрисата Кели Престън и има дъщеря. Синът му Джет (1992-2009) умира на 2 януари 2009 година, на 16 години след пристъп, докато семейството е във ваканция на Бахамските острови.[1] Точните причини за смъртта все още се изясняват.

Не преписвай и не флуди. Темата е за други артисти.

Катрин Зита Джоунс е забелязана в елитна столична дискотека, в компанията на Слави Трифонов. Започнати твърдят, че нашият хубавец е забил Катрин, по време на ваканцуването си с бат Сали на Сейшелите.

Точно така , много добре разбираш от жени, те влизат в критическата веднага след като навършат 40 и понеже Майкъл кипи от младост, това ще да е причината да и бие шута.

Ти не разбираш. Критическата при жените може да настъпи много преди 40. Стресът е една от причините... За лекарите и може би за Майкъл е по- изгодно да не е критическа... Все пак става въпрос за пари...

Ти колко жени познаваш в критическата под 30?

НАЙ-ПОСЛЕ ,...ТОЯ ВЪОБЩЕ НЕ И СЕ ВМЕСТВА !

Това е може би най дългият брак в Холивуд след този на Джонтра Волта Значи, време им е !

За първи път чувам за Джонтра Волта... За Джон Три волта- да.

Когато един мъж не си грижи за жена си, то някой друг ще го направи. Възраста Няма значение!

Докторе, възрасТТа се пише с двойно Т:) Внимавай при писането на рецепти и с мераците си по чуждите жени... Някой мъж може да те направи пациент ако се престараваш в грижите си ...

Тук само кисели патки коментират под новините. Ако ставаше въпрос за жена на възрастта на Дъглас и мъж на възрастта на Катрин, никой нямаше да прави злобни коментари по адрес на по-възрастната жена. Или ако такъв беше направен, щеше да получи 1 милион минуси. Само злобни комплексирани патки коментират под новините в лайфа. Намерете си най-накрая един х*й и се оправете, щото сте станали много кисели.

идва време, когато жената се превръща в непоносимо бреме за всички мъже, колкото и да е била хубава и желана преди. опитвал ли е някои да чета една и съща книга всеки ден, години наред, при това книгата да му смърди, пърди, бърбори и обира парите денонощно? по добре, по спокоино и по евтино е с проститутки или с ръка и въображение.кафа от жени исползувачки.

Същото, драги, се отнася и за мъжете. Само дето много жени са прекалено милостиви, не си изоставят половинките и си ги гледат, вместо да им бият шута и да си гледат живота.

Да не забравяме че тя е болна от БиполярноАфективно Разтройство. Само хората сблъскали се с това, знаят за какво става въпрос

А дали действително е болна... Много луди са на свобода и обратното- много нормални по една или друга причина са в лудницата.

Като човек поназнайващ медицина ще ви кажа , че нито Майкъл е преборил рака , нито Катрин биполярното разстройство. От бракове разбирам по-малко и там няма да се натрапвам.

братя, не мойте ги мислете...майкълът и катринчето, катюшката...ама и тя е умна женицата..търпя го толкова дълго и накрая така направи, че уж той не изтърпял....ей това е гениалното, когато искаш да разкараш някой,да направиш така, че той не може да търпи....

Ясна е работата. Когато тя му е помагала да се бори с рака, тогава е можел да я търпи. Сега вече е добре и тя не му трябва. Голям мъж, няма що! Той винаги си е бил егоист. Спомням си, че в едно интервю преди много години беше признал, че тя иска още деца, а той не, понеже вече си имал от предишния брак.

На тоя скапаняк сега кой ще му сменя памперса ?

ЗА НЕГО НЕ БЕРИ ГРИЖА - МОЖЕ ДА КУПИ БЪЛГАРИЯ И ДА Я ПРОДАДЕ. А НА ТЕБ КОЙ ЩЕ ГО СМЕНЯ?

именно, този филм вече сме го гледали

,, Войната на семейство Роуз,,,,... Only you can... Only you...,,- Platters-

Шапка свалям за таланта на Майкъл Дъглас, но тази красавица може да му е дъщеря.

Войната розите :).

Тази сладурана съм и така мераклия че ако я лепна Майкъл ще рече моля те оставия и почни мен.

де да беше такъв мераклия и да пограмотиш малко...

имах предвид "да се поограмотиш" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На мен пък не ми е ясно защо мъжа трябва да плаща на жената след развод? Сякаш докато са били женени той не е плащал повече.

Ми щото след развода кой ще я вземе :D

Точно тази никой няма да я вземе нали? Това не е ли дискриминация на мъжа?

Ми щото какати Катрина така е намачкана в снимките от близо,ще от сега нататък само парите ,ще го вдигат на някой с желание да пробие но не в нея ,а в Холивуд.Справка друга чанта ,бивша съпруга на голям актьор -и новото попълнение на двама мъже и половина-отвратителния Аштън и Демито.

Не подценявайте Майкъл\за него се носи славата ,като един от най-надарените мъжкари\.И какво значи,,старче,,този не е вършил черна работа,най-тежката работа ,коята върши е да си завърже вратовръзката.Просто браковете в Холивуд не могат да устоят на изкушенията на живота!

Е, че в семейното право в С.Америка, колкото по-дълъг е бракът толкова по-солидна е издръжката. Нали се сещате, защо Катрин се омъжи навремето за дядката и как оттогава си е парила сметката да се опита да издържи, колкото може по-дълго. Та оттам и биполярното разстройство, и пиенето...Как се спи с такова деде, трябва да ти е много здрава психиката.

Право си, Истино, мацката се поболя и алкохолизира от необходимостта да търпи старчето. Тежката му диагноза допълнително я стресира. Преодоляха за момента неговите проблеми, обаче стресът и избива. Да си търси по-млад мъж и ще се отърве бързо от всякакви психопроблеми.

Мацката мина четиридесетака и пича я сиктердосва.

Стадий? Кой е този? Древногръцки поет, брат на Функций? Grammar nazzi strikes back :D

Лола, не схващам коментара ти? дано се заблуждавам и не се опитваш да правиш "остроумна забележка" за правописа на думата стадий, защото ще си в грешка.

Вероятно в статията думата "стадий" е била написана с главна буква, но впоследствие са се поправили:)

Благодаря !

"Актьорското семейство (...) в 4 стадий" Или трябва да е "в 4ти", или "в 4 стадиЯ", или "4 стадиИ", зависи от контекста (който също се губи). Все едно, де. Забележката беше остроумна, да. Нивото на грамотност, уви, не позволява асимилирането и.

Haaaahahahahaa

...на мен ми е интересно какво значи "ПРЕОДОЛЯ" 4ти стадий на рак?!(понеже ако е така - ето това е НОВИНАТА) .. значи ли ,че е оздравял или просто така си тръсвате някоя и друга думичка тук там....

Ние също минаваме през огромни трудности и когато проблемите са при мъжа ми аз го подкрепям почти с цената на живота си. От друга страна когато аз имам проблемужасно ми липсва неговата подкрепа!!! Не знам защо мъжете са такива... и на нас ни писва, но сме отдадени на сейството до край. Но те... те не са такива...

Е скъпа, това не винаги е така! Има го също така и обратното. Да не си затваряме очите и да не дърпаме чергата към себе си!

Какво значи "отдадени на семейството докрай"? Животът е един, и не е честно само единия в двойката да прави компромиси и да предлага подкрепа. Всеки знае себе си, разбира се, но аз поне в подобна ситуация отдавна да съм отсвирила благоверния. Не може да се жертваш до безкрай. Всичко си има граници.

не, не е така винаги...ако женичките са по-глуповати, номера минава...обикновено умните жени бягат надалеч от надути самовлюбени задници...

Любовта е вечна, докато трае....

Хайде сега.Катрин имала биполярно разтройство и на него му дошло до гуша. Истината (предполагам) е , че Майкълчо вече не може да изпълнява мъжките си задължения , а Катрин си ври и кипи още :) Като ги гледам на снимките като баща и дъщеря ,и става ясна картинката.

БСП- бесни страшни пенсии 2- сякаш за нашите комунисти е правен този филм -невероятно но факт

Всичко тия промени в характера и идват от биполярното разтройство, преживяла съм ги и знам. Много съжалявам да чуя, че му било ''дошло до гуша'' и смята да я зарежа когато сега на нея и е тежко!

Никой мъж не понася промените в настроението, гневните изблици, тайното пиене и капризите на жените. Тази непоносимост е особено силна, когато тези проблеми се случват с любимата и красива жена до мъжа в семейството. Ако приемем, че не е по силите на жените да се справят сами, то задължително мъжете трябва да намерят начин да не отключват тези женски проблеми.

Същото важи и за мъжете. Никоя жена не е длъжна да понася "тежкия" характер, капризите или промените в настроението на мъжа си. Ако приемем, че не е по силите на мъжете да се справят сами, трябва след предварително уговорения период да им бъде бит шута. За съжаление познавам няколко души, които търпят изблиците на половинките си, като наивно се надяват, че нещата ще се оправят. А живота си тече...

още като чух за биполярното й разстройство, усетих, че има нещо гнило в Дания.

kokobrais

Краси тази новина е много много стара и предъвкана, виж ако бяха писали че се е посрала:-)щеше да е друго:-):-):-)

Ами Майкъл си е старче вече. Има нужда от спокойствие. А Катрин си е мацка, която има нужди. И аз да съм с толкова възрастен мъж и аз ще изкрейзам.

Ми доста изкараха заедно все пак - нормално

Брей колко неочаквано.

Нищо ново, тези се женят и развеждат под път и над път!