Бременната Ким Кардашиян се разведе

Съдия от Лос Анджелис одобри искането за развод на Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис, съобщи Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Ким Кардашиян се разведе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много неприятна жена. Единственото нещо което я прави добре изглеждаща това са дрехите (и то не всички) и грима. Иначе да и е живо и здраво детенцето.

Докато роди ще се разведе още два пъти и ще се изчука с няколко нови любовника. Боклук.Като всички манекенки. Пфу

Тази е отвратителна, на какво се кефят американците. Тя има задник пет декара.

Момичето си е симпатично, но вече мина тридесетте години и загуби от атрактивността си. Те станаха известни преди много години с още двете й сестри, брат им, майка им и вторият им баща, който е бивш олимпийски шампион. Те са деца на адвоката на О ДЖЕЙ Симпсън - Кардашиян, който го измъкна с оправдателна присъда през 1994 г.след явното за всички убийство на бившата му жена и приятелят й. После адвоката умря от рак, жена му се ожени, имат 2 дъщери с олимпиеца и ги дават на нещо като реалити шоу. Не е ясно защо, но както каза вчера Патрашкова, някои хора ги дават по телевизията и стават известни без да има причини за това. Май визираше черната Златка. Та там в такива шоу се карат, сдобряват, женят - развеждат, един милион глупости, на който му е интересно си ги гледа. Иначе с нищо особено не са се изявили. Ким се снима за списания, за модни линии, има парфюми с нейно име, но всичко това е комерсиално покрай известността й сега. Та не се кахърете, всичко е за пари.

Бръмчалките по света нямат вина , че журналистите ги правят известни. Тук журналистиката е за бой предвид преднамерено опростачване на населението.

От тоя миндил, освен тъпи маймунски врътки в живота , какво ли друго може да се очаква!?Безкрайно безинтересна е!

Изглежда по-добре като е бременна. Чертите на лицето й са омекотенил Иначе е антипатична

ако продълява с пластичните манипулации, има опасност скоро да се превърне в копие на жената котка.

Абе какво занимавате хората с тия бо.к.луц.и ?!

Ау, страхотна новина. Ще си го преместя от единия крачол в другия.

аменската гювендия ким кардашян има силен афинитет кам богати чернокожи, хем пари, хем далги и дебели сексуални инструменти. а е тапа като задник, .медиите си правят голям кодош с нея, но тя не се усеща и си мисли, че е звезда.

ти си много умен щото...

Всеки ден се развеждат, тази с какво е по-различна, на всичкото отгоре е ниска и трътлеста, а да е успяла в нещо, не знам?!

вий пък що четете кат не ви пука :) по хубоо с ким отколкото с васко цигането да ме занимават :)

Васко е по убавото цигане

ти си вземи васето у вас аз ще взема кимиту :П

Ниска, дебела трътла! Отвратителна е!

Коя е тази? С какво е допринесла за подобряването на света, щом все пишат за нея - омъжила се, бременна, разведена, пръднала....

"Звезда"от Биг Брадър Америка, ако не се лъжа ;) Явно и там има набедени за звезди, като у нас..

Всъщност е дъщеря на защитника на О'Джей Симпсън, баща й е бил гениален адвокат и тя се възползва както може от наследството и завещаната й визия.

Абе, "джуртналистите". Защо не пояснявате, че този й, така измислен "брак" е бил само за шоу и в него няма нищо истинско. Даже самата пачЪ си беше признала за това, след като ги бяха хванали, че нищо в брака им не е истинско и всичко е било за повече пари.

Така е при нас, арменките. Винаги излизаме на плюс, особено в по-малки страни. Даже накрая излизаме ние жертвите.

АМАН ОТ ХОЛИВУДСКИТЕ ИМ ПРИУМИЦИ!ПОЗНАЙ КОЛКО НИ ПУКА С КОГО ИМА ВРЪЗКА И ОТ КОГО Е ДЕТЕТО?!

Децата страдат, жалко

Май наистина си idiot! За какви деца говориш в случая - това, което е на път е от новия й жребец.

Ало, ти си многоооо, амааа многооооо зле!!!!! Така му обясняваш на idiot от кого ще има някаква си там деца, все едно, че ти е сеста или тая е фактор в животата ти. Със сигурност idiot не е загубил, че не знae за онази и мъжете и, и както е сигурно, че ти не си спечелила като знаеш тази 'уникална' информация

да ти писне от такива кучки,за такива като тази браковете и разводите се превръщат в индустрия.сладникави мелодраматични историики,да ти се доповръща