Роби Уилямс избрал България заради плажа

Роби Уилямс се е спрял на Бургас и фестивала "Spirit of Burgas" заради мястото - да направи първия в кариерата си концерт на плажа.

Обратно в новината

Коментари - Роби Уилямс избрал България заради плажа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък българите бягат в Гърция и Турция пак заради плажа.

Много хубаво ще е, но докато не дойде, а ако дойде не си замине преди концерта, нещата според мен са под въпрос. Както стана с Джамиракуай. Иначе не си падам по поп музика, но Роби Уилямс е голям творец и бих го гледал с удоволствие. Дано да стане работата.

"Звездите" благоволяват да дойдат в България едва когато остареят и вече не ги искат никъде другаде.

ей тоя още ли се мисли за голямата звезда, чак и 3 пъти отказвал. и правил концерти само по разни фестивали, ми нормално, ако направи самостоятелен концерт я събере 100-200 човека я не :)

Ти и твоите приятели чалгари със сигурност няма да отидете. Иначе - да голяма звезда е.

гуем праз! един боклук повече у мръсотията на плажа и местното море

...обиколилият вносни местенца,плажа на Бургас със сигурност е по-чист от гетото в което живееш с провинциалното ти мислене.Щайгата с доматите и към Гърция-да играеш сиртаки...Г-н провинциалист,завистта ще те погуби,избягвай я!

хахаха, комплексарско селско изказване

то наистина само там може да види черен пясък...

Не го харесвам, нито като певец, нито като поведение. Лигльо. Спомням си как гледаше като натровен с гъби, когато беше в България и снимаше с предишния си състав видеоклип към някаква песен. Голямо високомерие, голяма простотия. Когато искам да се уверя в таланта му, просто си пускам Robbie vs Elvis - trouble и пада голям смях.

Английски дрисльо. Дай му само разварт. Абсолютен палячо.

А не е ли заради ,...Ели Валенкова?

Не ме вълнува ,Робито.

Коя е тая Ели Вале....еди коя си...