Роби Уилямс пристигна в България с частен ”Боинг”

Роби Уилямс кацна снощи в 21,10 ч. на летището в Сарафово с частен "Боинг" 737*.

Обратно в новината

Коментари - Роби Уилямс пристигна в България с частен ”Боинг” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважавам му кариерата, но някак си ми оставя едно евтино чувство... Все едно да гледам Нерон в Quo Vadis как пее на арената :D

всичко е за простолюдието.Медийни продукти.Както на изток така и на запад.промиване на мозъци,иначе паплачта без зрелища ,ще вземе много да разбира .Така Роби и тем подобни -да отвличат вниманието.

голяма простотия.На тоя няма да си хвърля сопола ,а те ми го рекламират и въобще кой е тоя лигльо

Чета коментарите и все повече се убеждавам, че болшинството от Вас са или наистина деца , или просто комплексари, които биха дали всичко , за да могат да присъстват на този концерт , но нямат тази финансова възможност. Е, аз пък довечера ще се насладя на MAX и то от Вип място.....:)

ми кък ве, туй мий детска мичта да гледам Робиту от първия ред..

Роби Уилямс изоставя съпругата си и се жени за пътен възел Белокопитово. Търсел по-сложна връзка...

всички меки какички и лелки в годините 25-45 яко търкат катериците и си мечтаят да дойде РобитУ при тях. А явно са забрали, че той е един мениджърски продукт, който пее това което се търси, без собствен стил и възгледи! Пееше детски сълзливи песнички в Тейк Дет 90-те години, после му написаха нов сценарий който съвестно изпълнява и сега се вживява в ролята на 'поп-рок' идол. Смешни сте, водят ви за носа вие се радвате като циганче в сладкарница.

Най-вероятно ще преспи на плажа, криза е, все пак! На диванчето, на което ще покани неизвестната девойка, пеейки й това-онова. Иначе от най-сигурен източник знам, че е кацнал точно в 21:11:11 ч. снощи- Бургаско време, с парапланер. За Айда нищо не знам/все още/. Гранична полиция е претарашила всичко- до самото морско дъно, че и по-надолу. "Пайнер" също ще снимат! Нека да е лято!!

Тоя депресиран турски зет е МЕГА НЕКАДЪРНИК.Защо ни проглушихте главите с реклама на туй нещо?

Мега лъжа!!!!!!!. Спонсорирана от хотел Приморец. То се говори повече за хотела от колкото за Роби. По Нова ТВ, съобщиха , че Роби Уилямс е отседнал в луксозно имение в Бяла.

Уф, до гуша ми дойде да слушам вече за Роби това..., Роби онова... Като че идва краят на света, та всеки час излиза нова подробност за Роби!!! С кой крак стъпил най-напред, кога пръднал, на какво му миришели краката... Веднъж да мине този концерт, та да си починем от Роби!! И преди не му бях особено голяма фенка, но честно, сега вече отковено не го кльопам!

ПИПО

Някой да ти е опрял пистолет на главата и да те е накарал да четеш статията?

Това влиза в билетите! Няма ли КЕВР да му контролира разходите

Роби-Мроби,Металика,Депеш мод....К'ви са тия бе?Дай му на Ганьо Цеца,Лепа Брена,Трифоновска,че да се изтупат едни 100 хиляди...Като Славчо бил...Ама за едно е прав чалгаджията.Няма такава държава..То,ако имаше,такива като него щяха да свирят на виола до някой подлез

С декламиращия ни пропищяха ушите.Голям певец няма що!

Ние пък го чакахме на Централна гара с трена да доди.

Егати фамилията са тези, всички с различни имена?! Както и да е...мислех Роби за по-пич, какви са тези забрани за снимки, скриваници от чакащи го фенове, вардене на хотела и т.н. Дано довечера поне този пръдльо се раздаде повечко.

не се спряхте да хвалите тоя наркоман, като че ли е хванал господ за шлифера, какво му е толкова великото, Гари Барлоу е сто пъти по добър от него и като тембър и като височина на тоновете и октавите, но не е скандален и не се продава, а понеже наркоманчето прави скандали се продава и е по известен, хайде не ме занимаваите повече с Робито и АИдето, тръгнала да ражда и я боли, а оня кретен си припява.

Довлякъл се е да залезе на изток, като повечето квази-звезди изгряли на запад. "History repeats itself."

Хубаво пее човека , но не блести с някакви особени умения . Горе долу пее като Слави Трифонов . На фона на тоталното световно изпростяване , се радва на огромна популярност . С две думи : " Изпъква като свински мъде в рядка кал "

Слави Трифонов !!! Ти сигурно се шегуваш ?

Слави Трифонов??!! Тази чалга съвсем ни е повредила мирогледа.

Най-голям Боинг летящ е747 с 416 пътници и екипаж.

Боинг 747 има конфигурация с 660 места!!! Използва се предимно за чартъри!!! А иначе Еърбус А-380 има и вариант с над 850 места!!!

не еърбус, а еърбЪС

Роби Уилямс е страхотен. Обаче тук някой не е разбрал, прочел или превел правилно. Богатството на Роби се оценява на около 90 млн. английски лири. Боинг 777 по ценова листа за най-късия вариант е 290 млн. долара. Извод: заглавието е грешно. Самолетът е нает.

Браво адаш!

Че то никъде не пише самолета да е лично негов. Пише частен, което значи, че не е пътувал с редовен полет на някоя авиолиния. А не че си е дошъл с личния самолет.

Да бе, ама първоначално заглавието беше нещо от рода на "пристигна с частния СИ Боинг 777". След това заглавието беше редактирано с правилната информация.

Какво ли ще стане, ако никой не му отиде на концерта?Излиза Уйлямс на сцената, гледа-няма никой!Голям майтап ще стане....

От къде е събрал пари за самолет тоя човек?Какво работи?Един пирон не е заковал.

Никой не иска да работи.Всеки иска да свири, пее и играе.Да се явява на конкурси, аз да съм жури и да вземам 50000 лв. хонорар.

Кво се хванахте за тоя самолет. Машината не е лично негова. Наета е за по-лесно и по-евтино придвижване на него и целия му екип. На световно турне е. Повече от година ще пее през вечер или всяка вечер, за да могат продуцентите му да си вземат парите. Пирон не бил забил....

"Фоайето на хотела е завардено от частна охрана." "Журналистите", от кое село сте ? Пишете по-книжовно !

Не мога да разбера, защо тролите и тук. Какво толкова, дошъл е в Бургас мега звезда. В маскве ще дойде по-нататака.

lu4ka

В Москва вече беше. 12.04.15

Еее, да уволняват полицаи, заради тоа. Егати, унизението! Ние все гледаме да подгъзуваме на чужденците.

Хората си пазят личното пространство, като са казали без снимки, много ясно, че ще уволнят някой селски тарикат, който си мисли, че е над всичко. А такива у нас с лопата да ги ринеш!

Е, как може да уволняват полицаи, заради кефа на един чужденец? А той като надува музиката си, не нарушава ли пространството на живеещите около концерта му?

Много грозен тембьр,но иначе има заряд...нещо май взима...само женски фенове...защото се прави на келеш има мьнгизи:))

Действително има доста неприятен тембър и чисто певчески не е нищо особено. Навремето в Тейк Дет си пееше по-скоро като беквокал. Но с много пари се прави шоу, независимо от качествата на пеещия. Същото важи например и за Адел. Дебелашки, груб глас, ако се вслушаш във вокалите без музика, пък певица номер 1 беше.

Няма как Боинг 777 да кацне на пистата на летище Сарафово... Който разбира знае за какво говоря.

Всъщност може. Виж, за Варна си прав вече.

След като във Варна кацна най- дългата версия на 747 този на Катар по време на възродителния процес щото бай Тодор я беше оплескал яко. В Бургас и Варна са кацали Руслан 124, за да носят тръби за газовото находище в Галата преди 15г., къв му е проблема на 777.

Значи Руслан може, Боинг 777 не може, това нали ако разбираме. Поредната месия завистник.

Ще кацне 777 без проблеми на Сарафово, ама дано не се налага де :)))

"Няма как Боинг 777 да кацне на пистата на летище Сарафово... Който разбира знае за какво говоря. " Хе хе. Който разбира, знае, че пишеш пълни глупости.

Бойнга с който кацна е 737-500 най-масовия. Регистрацията е 9H-OME на частната компания Air X Charter която има и други самолети. Така, че няма нищо вярно в твърденията ви. Изгледайте снощните видео репортажи и ще се уверите :-)

Това с граничните полицаи е прекалено. И въобще с всичките мерки за сигурност.

Аз не мисля, че е чак толкова велик. Той няма хитове от години. А да уволняват наши полицаи заради това англе ми се струва унизително и неуважително.

Направи някакви песни в последно време, но реално той няма конкуренция сред мъжете и в тази възрастова група. Борбата е между жените и групите.

Може и да е кацнал. Но ако си е подпийнал, може и да е пропуснал да ни забележи в мрака,да е снишил и отпрашил чак отвъд Черно море в Сухуми или Батуми, примерно. Тоя е голям терк.

Слугуане му е майката! Изненади ! Фойерверки! Пасти и боза!

Особено пасти и боза :-)

"Според запознати от управата на хотела са подготвили специална изненада за лошото момче на британската музика - АЛКОХОЛЕН ТУР ИЗ ЦЕЛИЯТ СЛЪНЧЕВ БРЯГ - НАЛИ Е ЛОШО АНГЛИЧАНЧЕ ;)

Приготвили са му руска ку..ва.

С руски език, не руска...

Плюс безплатен балконинг...