Романтичните жестове на съвременния мъж

Преотстъпването на дистанционното на половинката е включено в списъка с топ 10 на най-романтичните жестове, които правят мъжете.

Обратно в новината

Коментари - Романтичните жестове на съвременния мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До къде я докарахме, че да се радваме на свалена седалка в кенефа. Веднага подменям романтичните изисквания към бъдещия мъж с новите топ 10 :) :) :)

За съжаление мястото на романтиката в света на материалното е в ъгъла или липсва въобще.

Знам само, че ако прекалявате с цветя, шоколади и други романтични жестове, жените ви се качват на главата и в един момент преставате да бъдете интересни. По умерено с подаръците без повод.

Ако това ти е романтиката...все едно ухажваш чинавничка :D

В този форум има яко разхлопване на дъски - не само WC дъски.

Нищо не струва така евтино и не се цени така скъпо както вежливостта! Това го е казал още Шекспир. Тост: Да живеят жените от двете полукълба. Контра тост: Да живеят двете полукълба на жените.

Това не е стилът на Шекспир. По- скоро на Мигел Сервантес...

Моят мъж се сеща само на 8ми март за едно цвете. Това е. Но какво да напомням, насила ли е - не значи нищо. Щом сам не се сеща..(

СКЪПА МОЯ, МЪЖА ТИ И НА 8-МИ МАРТ ЩЕ СПРЕ ДА СЕ СЕЩА ЗА ЦВЕТЯТА... МЪЖЕТЕ СА КАТО КУЧЕТАТА. НА ТЯХ ИМ Е НЕОБХОДИМА ПЕРИОДИЧНА СТРОЕВА ПОДГОТОВКА. НЕОБХОДИМО Е ПЕРИОДИЧНО ДА НАПОМНЯШ ЗА СЕБЕ СИ, ЧЕ СИ ЖЕНА, ЧЕ СИ НЕЖНА, ЧУВСТВИТЕЛНА И ПР. САМО, ЧЕ ТОВА СЕ ПРАВИ ПОСТОЯННО. КАКТО ПОСТОЯННО ОПЯВАШ НА ДЕЦАТА СИ ДА СИ ИЗМИЯТ РЪЦЕТЕ НАПРИМЕР. И ОСВЕН ТОВА ЕДНА ВРЪЗКА ТРЯБВА ДА СЕ ПОДДЪРЖА. НЕ ОСТАВЯЙТЕ ОТНОШЕНИЯТА СИ НА ТЕЧЕНИЕТО. С ВРЕМЕТО ТЕ ЩЕ ИЗБЛЕДНЕЯТ ТАКА. ИЗМИСЛЯЙТЕ ПОСТОЯННО НЕЩО НОВО, НЕЩО ЗАБАВНО, РОМАНТИЧНО И ПР. И ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ И СЪПРУЗИТЕ ВИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА КОПИРАТ И ДА ВИ ПРАВЯТ ИЗНЕНАДИ... МОЖЕШ ДА МИ СЕ ДОВЕРИШ МИЛО МОМИЧЕ. АЗ СЪМ НА 42 ГОДИНИ И ИМАМ ЗДРАВА ВРЪЗКА ОТ 12 ГОДИНИ. И СМЕЯ ДА ГО ТВЪРДЯ СЪВСЕМ ОТГОВОРНО...

Дари

За добра връзка е много важно родителите да бъдат по-далече и по никакъв начин да не се месят в отношенията. Пожелавам ви да изкарате още много години по 12 и да поддържате стабилна връзка!

Пълна деградация - това може ли да е мъж, щом смята за романтичен жест изхвърлената кофа с боклук....

А жената прави ли романтични жестове, все пак нали ужа има равноправие? Виц: "Едно детенце пита баща си: - Тате, твоята майка била ли ти е? - Не, татиното, само твоята!"

Бай Ганьо и Романтика са две несъвместими неща. Отдавна няма български Мъже.

оя мъж никога не е бил романтичен, това му е непонятно, но по отношение на дъската на тоалетната никога не сме се карали. направихме две тоалетни, разделени са на мъжка и женска дори и гости като идват и няма грижи

Нищо не разбирате вие. Съвременните дъски за тоалетна чиния са ужасно тежки и жените нямат нужната сила да ги вдигнат и свалят. Да го правят мъжете не е жест, а необходимост. (Както и изобщо да бъдат банкомат с вибратор, но без мнение или свои нужди. Жените са хора - мъжете са добитък. Какво са си завъобразявали, че това или онова може да е жест. Добитъка прави ли ти жест с това, че дава мляко или ти влачи каруцата? Ама ха.)

СтабиУен си.

Както пееше Аксиния : "Обещай Дубай, повози я ти и е твоя, знай."

,, Когато вечерта пада, тя тича към мен като прошепната мечта, която нейните очи не могат да видят. Нежно и топло тя докосва моето лице, а леглото е от трева, вместо от дантели... ,,. Надявам се да доловиш разликата . Това е,, Catch the Rainbow,,.

Просто според мен романтика за повечето жени е кой ще й направи по-скъп подарък, така че и простичката песен по се връзва.

Радо

Абе хора, вие сте много зле !!!

Това да се пуска дъската, кой го измисли? Това е най-големия абсурд. Който си ползва дъска да си я сваля , да си я ползва и после да си я вдига

А не е ли най-рационално всеки да си поставя дъската там, където му е удобно? :)

Компромисно решение: всяка тоалетна с две дъски. Фабрично фиксирани. Едната е само долу, другата е само горе.

Лепи й на челото 50 лв. преди да легне с нея - тя е замаяна. После си ги взима - тя е шокирана /от стар виц/. Ако не помогне - два шамара /традиционна/ и тя е напълно убедена. Преди това е направила салатка, сипала му е ракийка пред телевизора както си гледа мача, и чака.....Това е положението. Все пак - азиатските степи са си степи.

Моят пък като иска да е романтичен, отива и ми купува всякакви видове бири...немски, чешки, белгийски и т.н. След това го гледам влюбено поне 2-3 часа.

абе коми, ти се жената мечта!!!!

Мъж, когото жена му го кара да всеки път да сваля дъската на тоалетната чиния, неизбежно ще започне да пикае в мивката!

По- точно във ваната... Вероятността да улучи е по- голяма:)

Аз нямам проблеми с пикаенето и на спусната дъска. Над 50 може би простатата алармира и не става ли?

Ти нямаш ама жена ти може би има :)

Когато мъжът чисти къщата и изхвърля боклука било романтичен жест... А когато го прави жената какво е? На такива мъже би трябвало жените да устройват,, романтични,, моменти... със стрелба по снимката му например...

Не, бре, казвала ти е "ром античен".

Кефиш :)