Яна с уникалнa рокля на РД на Петко Димитров

Яна демонстрира зашеметяваща визия в красива дълга рокля, подчертаваща извивките й на рождения ден на любимия си Петко Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Яна с уникалнa рокля на РД на Петко Димитров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимката с Азис кърти.

TIREX

тоз любим селянин и таз любима курветина..какви звезди ах!

НЕ СЪМ ИМ ФЕН...МНОГО КИЧ,МНОГО НЕЩО,...ПЕТКО С ГЕРДАНА,ГРИВНИТЕ - АЛА ВЛАДИ ВЪРГАЛА ОТ МАГУРАТА...А ЗА ОБКРЪЖЕНИЕТО ДА НЕ ГОВОРИМ - ЦВЕТА НА НАЦИЯТА...ЕДНО ОБАЧЕ Е ВИДИМО С ПРОСТО ОКО - ЯНА ГРЕЕ ОТ ЩАСТИЕ !!!.И най-злобното сърце би омекнало при вида и.ДАЙ БОГ ВСЕКИМУ !!

Неслучайно французите казват.Които си приличат, се привличат!

Уникална, да...сигурно е единствената рокля от гимнастическо трико, обявена от напушените платени журналя за "вечерна". А тоя Петкан, малииии, само едни джапанки му липсват ! Салфетки и Азис: БРАВО , ЯНА, КАКВА КЛАСА, КАКВО ЧУДО!

журналистите тотално се сдухаха за да пишат за циганин и компаньонка

На един рафт има 2 книги: едната много тънка и и на нея пише Логика и друга до нея много дебела на която пише: Женска логика -том I

Ако това е зашеметяваща рокля и добър вкус на "бизнесмен", ще помоля критиците които са обявили това парти за нещо повече от селско тържество да си хвърлят дипломите в кофата...

е, и кой се интересува от бурните вечери на тоз и оня, като я гледам не виждам сходство между снимките и текста....направо си е платена информация, живи глупости....

Стига вече с тази оцъклената сте ни занимавали!Голямата красавица-като жаба.Че спала с този,че спала с онзи.Много ме интересуват садо-мазо изживяванията на някои мъже.

побоялата простащина е сепер гнусна - при това,колкото и да се правят на безхаберно щастливи,никога не са удовлетворени от себе си и търсят трескаво скандални изяви.

Много сте гадни ! Оставете хората да се обичат !!!

С удоволствие бихме ги оставили, ама те не щат да ни оставят!!!

Да не ги бия по главата да плащат, за да се пише за тях?

Мога да кажа само на бившият и приятел-не съжалявай за тази продажна селска мома -някои казват ,че има богат баща -душевно постна е тя .А за нейния нов-нищо ново под Слънцето ,любов необяснима ,не ми се гледа физиономията му-напомня ми за нещо селско ,недобро ,някои казват ,че има участия в извънзаконовия бизнес-не знам,сигурен съм ,че тази връзка няма да я бъде ,а и неговото време ще свърши....

Хубаво, че Петко се опитва да свали килограмите и да не изглежда като татко и. Заслужава уважение, знам, че не му е лесно.

Горкичкият!

Е, нищо ново. Той има парите, тя младостта и красотата. Мисля,че всеки от тях знае, че трябва да си плати. Никой от нас не е наясно какво е трябвало да прави Петко, за да може след години да си купи едно хубаво момиче. Много мъже имат такива до себе си, но не ги ценят, тъй като са им безплатни. Хора, осъзнайте се и нека си пожелаем здраве и късмет.

да бе да, 100.. Пич, Петко е ЖигулИ! Нема ли $ нема лИбоФ

Търкулнало се гърнето,намерило си похлупак!Жалка история!

Жени,защо сте толкова меркантилни?Ако ще и плондер да е,и чичка да е,видите ли джипа и мангизите ви омекват крачетата.Питам сериозно,осъзнато ли е това,примерно с цел-ще бъда с него за да го използвам,или пък децата ми да са осигурени,или просто губите разум и парите ви действат като алкохол и не сте много наясно какво става.Ще се радвам да отговорите,защото за мен това което става в женската главица е пълна загадка и далеч от всякаква логика.

Такива са ти контингента, ти си си виновен, нали яки пички искате.

Пешо ти е дал ясен отговор.Мъжете хем търсите ефектни мацки, да са със силиконче, екстеншънче до кръста, да се кълчат съблазнително в бара и да събират очи с късата поличка.Да, ама такава свястна няма.Свестни момичета много, ама не са набуклени със 100 кила гримове и фасони.Така, че - въпрос на избор.

Да не си на мястото на Орлин.Аз ако съм имал сериозно гадже с което уж всичко е перфектно и сме един за друг и ме зареже заради някаква мутра пълна с мангизи от чалгарии и постоянно ми навират пред очите и пред цяла България колко са щастливи не бих се чувствал никак добре.Но според мен няма какво да съжалява за такава,щом харесва такива мъже значи няма какво да се съжалява за някакъв секс и измислено щастие.За съжаление повечето жени са такива,но има и свестни (около 1%).

Понякога човек не знае колко много печели, когато губи.

Охх, Янааа !!!!

Много щастие и до следващият "Дансинг стар".

да бе големя убавец е петко ..че и умен- да върти перачниците за мръсни пари на мутрите. сто процента е подставено лице но разполага с пари а кучките винаги ги надушват

Тоя Петко е много вървежен нещо, я колко мацки изръшка за нула време. И все различни по визия. Явно има защо така да му се хвърлят жените. Излъчва наистина първичен сексапил, но много своднически се облича, кат беден бразилец :) Яна мен по принцип не ме кефи, но тук наистина сияе и това я прави красива. Само не знам докога ще е така и кога горчиво ще плаче, поредната изоставена. Ама няма да ги мисля, да си изживеят тръпката. Но роклята не става - верно е кат патладжан, а и материята много кич. Иначе хубава фигура на Яна. Абе, суийт чалга ин тайм :)

:) +1 за ,, Sweet CHALGA in time,,! ,, You `ll see the line...,,

И Петко е с уникален тоалет и дръзко герданче :-)

Двамата са готини , поне на първата снимка. Не трябваше да гледам другите... Костибродската василка сред книжен амбалаж . Покъртително.Кой нормален средноинтелигентен човек ще покани тоя грачещ смешник на рождения си ден ? И това е официалният пиар на събитието. Подозирам , че неофициалните снимки са доста по-интересни . И брутални.Яна не заслужава цялата тая аграрна помия.Или я заслужава , ако е чалгарка ...

янка била троянска сливка..а за петко е трябвало да се поръча песента-дърт козел млада върба лющеше.

пълно с боклуци чалгари!

С тези избелени зъбки Петко става за реклама на ,,Орбит".Може и на ,,Лакалут".

Защо Азис , докато пее, се е разкрачил над тези накъсани тоалетни хартии?Какво символизира това?

Тя с официална дълга рокля, той се облякъл като че ли отива на плаж-мила родна картинка!!! Криво разбраната цивилизация! Смешници!

На мен пък ми изглеждат щастливи заедно. Това е най-важно . Кой какъв е....то пък ни е сме едни- с мед да ни намажеш. Ако им е писано да са заедно - ще бъдат , ако не - всеки по пътя си.

по висока от него с изкуственна усмивка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Радвам се за тях. И двамата имат Х фактор. Дано винаги да им е хубаво заедно!

Янчето е от стар аристократичен род, богати реститути, много е сладка , позитивна, красива, момиче с класа , нека си живеят живота , щастливи за мига, не е задължително да остареят заедно, а вие завиждайте че не сте на 1 страница вие

И като е такава върла аристократка защо налетя на този селски бик???И това ми било класа, стил и вкус.Дрън-дрън...

и аз съм от стар аристократичен род, но не мисля за необходимо и кой знай каква гордост да съм залапана на страницата за да покажа толкова важна информация за себе си

не си,не си,ели симеонова,ти си генетично обременена,и тука си се развилняла да хапеш.

Герданчето на Петкан направо ме разби.Ех, красота!

От "Продавалник" си го е взел. Или както там го презентират: "Дървен кръст тип броеница в светъло дърво . Хитов аксесоар, създаден по модел на католическия францискански кръст. Изработен от дърво, украсен с мини икони. Може да се носи на шията като колие, моделът е унисекс, а също и намотан на ръката като гривна или просто като талисман. Шармантен и загадъчен, францисканският кръст е вдъхновение за дизайнери като DOLCE&GABANA, DIOR, които миналата година разработиха различни негови варианти. Не случайно е предпочитано бижу сред звезди като Дейвид Бекъм, Кристиано Роналдо" Ха-ха-ха :)))

Баща й е директор на банков филиал в провинцията. Не го виждам да е много богат.

Хора, това ли ни е хайлайфът?!Разчекнати, мазни и потни мутри, кичозни дрешки, простотия...Смърди на селски нужник.

Уви, ДА.

Този момък Петър ли се казва? Фамилия има ли си? Кво го пишете с едно име като чалга певица? Верно, че България е малка, ама не се знаем всички по малки имена! Що за бизнесмен се представя само с първо име? Така представен звучи като селския идиот...

Тя г-жа Деницова на херцогиня Кейт Мидълтън й вика Кейт, та някакъв Петко Димитров ли няма да нарече просто Петко!? :)

С тази рокля е заприличала на ходещ - и танцуващ - патладжан.

Браво, Карл , много точно !!:)

Аз,... може да не съм права,... ама тоя Петко, ... не го одобрявам! Аз бих избрала Орлин.

Бати падението, заринати в салфетки, Азис на ухо и Яна откраднала на Галена роклята (вероятно Троянски дизайн)!!!

Добре де , ти ако си собственик на клубове , в операта ли ще си празнуваш рождения ден ... с фрак ?

Не я боли Лили, защото въпреки че е с аграрен произход, на село свинска мас колкото искаш. Всичко е смазано като немска машина и се лъзга идеално и безболезнено.

Яна има готино тяло. Стига сте злорадствали. Също така баща и е супер богат, това оборва и тезата за златотърсачката. Само едно не ми е ясно, какво стана със Орлинчо, нали бяха голяма любов, или Багата го е направил женски гълъб, или пък той през цялото време си е бил ...

Викаш не го прави за пари...още по-зле тогава!

Ако баща и е супер богат, това означава че Петко си пада по богати и хубави наследнички, защото предишната му изгора беше Гигова

Kalin

Крив нос,криви черти абе грозничка си е бая.Едно не може да и се отрече ,че е пробивна - би минала през 100 кревата само и само да е под светлината на прожекторите.

две комплексирани души, без вкус. нека да се радват.

Тоя рожденик толкова ли е беден та се е облякъл с пижама. Ега ти вкуса, ега ти чудото. И роклята и без пари да ми я дават няма да я взема. Много грозна рокла.

Голяма работа!Много интересни новини както винаги,от заглавието се прехвърлих веднага на коментарите

Две грозни мутри!