Рожденикът Симеон II се срещна с астралния си близнак и адаш Симеон

Георгиев му разказа защо е кръстен на него и му пожела да си видят отново на 100-годишнината си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не е жив къв е !

Защо не направите проучване за това как е проиграл ордените на баща си на хазарт? Това е всеизвестен факт за Симеон Втори - българо-продажник!

Какъв цар, какъв дворец, какви пет лева бълнуват драскачите от ДИР? Има ли още такива дето искат цар да им нарежда? В 21-ви век сме от 20 години! Крайно време е да излезнем от света на приказките.

Като му гледам шкембето на адаша, сигурно ще изкара до 120 години.

оооо Дедо Симо имаш ли пари...

Дядо ми пре 37г. най-после е успял да премине в седми клас , защото послучай рождението н царя са прибавили по една единица , та с тройката е преминал нататък... А ако имаше и други престолонаследници е можело и вишист да стане.....

Няма такова нещо цар на България.

А всъщност никога не е бил коронясването. Симеонов има кръвта на Романови, които назначават дядо му Фердинант в България. Но Симеонов няма никаква кръвна връзка с последните български царе на Търновска и Видинска Българии, братовчедите Цар Фружин Шишман и Цар Константин Втори Асен. Фружин Шишман вика на помощ в КРЪСТОНОСНИ ПОХОДА поляка пан Владислав Ягело - Варненчик, Константин Втори Асен се бие под знамената на ШВЕДСКИЯ КРАЛ за Свободата на България. Симеончо продаде България на Кремъл.

БУГАРСКИТЕ ДЕБИЛИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ АРИСТОКРАРИ ОТ ТАКАВА ВИСОКА КЛАСА ДА УПРАВЛЯВАТ ТАЗИ ДИВА БАЛКАНСКА ДЪРЖАВА!!!

Крадлив и лъжлив дедо....

Крадлив дедо... И лъжлив. С това ще го запомня.

Честит рожден ден, Ваше Величество! На многа я лета! Много яко, да се срещнеш с непознат човек, кръстен на теб. А дядо ми е получил една единица повече в училище, послучай раждането на Царя.

Един ни оправя с 200. Друг за 800 дни. Мераклиите различни. Потърпевш винаги народа.

Бай Симо Рулетката е достоен наследник на пияницата и корварина Фердинанд. Двамата с чичо си Правешкият Цървул Тодор Замфиркьов Яшаров (агент Янко) поставиха унуката им Винету от СИК начело на Задунайският WC.

Да са живи и здрави!

2 дебила ета сила