Калоян: Рут направи всичко за пари

Калоян Трифонов, бившият приятел на Рут Колева, обясни всичко около любовната им драмата и разкри, че Рут е направила аборт.

Обратно в новината

Коментари - Калоян: Рут направи всичко за пари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рут е изпечена лъжкиня. В съшия ден в който е абортирала е била заедно с Любо, а пред Калоян е казала, че е с баща си. Не знам какво виждат тези момчета в тази, прилича на тетка от пазара.

kokobrais

На пазара има в пъти по-хубавки...това е като от някое затънтено руско село където разликата между жена и крава е малка...

Victoria

От това което видях в Къртицата - Рут е изключително отблъскваща личност. Отвратителна гадна душичка и кокоши акъл. Мислех си го още от първите й нахакани включвания с Денис Родман. После тънкото присламчване към Любо и дузпа на Калоян и за да е пълна програмата - накрая отсвири и Любо. Такова същество заслужава да си остане само завинаги. То не разбира концепцията на любовта, а може би и на приятелството.

Victoria

Дори, абсолютно всичко да е сценраий (което не изключвам) - какъв трябва да си, за да се съгласиш на тоя сценарий и да създадеш това впечатление. Отговор - такъв дето не заслужава грам уважение.

Явно този младеж няма много ангажименти като актьор и се чуди как да изкара някой лев на гърба на бившата си любов. Мъж с комплексите е още по- голямо зло от незадоволена жена....

телосложение на аграрна селянка.

Аграрна селянка-ама пее и е известна. А ТИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАШ ????? Сигурно си някоя мижитурка незабележима на дневна светлина ????

Известна,известна,колко да е известна.Много хора разбраха,че съществува точно от предаването "Къртицата".А ти да не би да си ПР-ката на Рут.

каде е известна тая с физиономия на тостер, яжно само в твоите фантазии сигурно и ти си същия ръб като нея затова ти допада тая

Много лесно е за обяснение:когато Рут е била на 10 години , маика и си бие камшика със някакъв пич и оставя Рут на грижите на баща и. Сега тя е голяма и може да се грижи сама за себе си. Това е истината. А твоя баща какво е направил за теб - освен това да си злобна какво друго????

Преди предаването я харесвах, пее, готина е, но селд това се разкри като комплексарка, жадна за мъжко внимание, кято е готова да лъже наи-безцеремонно....тук изобщо не включвам беменноста й което си е личен избор.

Ми то връща , бре! Стига да имат акъл, да се сетят . Я гледай Стоян Ганев , примерно! На Дянков сина се метна от 4 метра , на дедо Мони Мусалата какво стана с първородния син? .......

А Софиянски, Черепа, Бойко, Цвъки, Доган, Първанов, Сергей, Емо Фаса, Мазен Миро, Фидоска, Янева съдийка, Хампарцунян, Борат подуенски и т.н. и т.н. На тях "станало" ли им е нещо? Или те ще плащат в другия живот?

Иди ги питай!

Калоян открил топлата вода. Браво. От мен да знаеш голям късмет извади че я разкара.

ПРИЛИЧА НА ГРОЗЕН МЪЖ ТЕМЕРУТ ТИПИЧЕН ТЕМЕРУТ

:))))))))))))))))))) true

langlima

Пише се "нагоре", а НЕ "на горе"!!!

Не можах да разбера,Калоян за Рут ли го е яд или,че не се е докопал до парите?

Толкова сме се принизили... Станали сме като къртици - само да трупаме в хралупата. Пусти пари, курорти, маркови парцалки и т.н. За няколко евро на магистралата отиват.............

тази беше до мен в самолета в петак!!! уястна само се чудеше как да предизвика вниманието на хората и говори на висок глас по телефона. самолета излита а тя още дранка глупости и траибваше да и се скарат .....явно го направи нарочно за да я забелеят

ТЕМЕРУТ МИНДИЛ СКАПАН

Тази за първи път я чух в Черешката на тортата. Много странен дом показа и говори САМ за баща си и показва снимки САМО негови снимки. Веднага си казах, що за човек трябва да си, че да нямаш и една снимка на майка си. Мда, определено още тогава ми светна, че има нещо сбъркано в тази набедена певица.

Алби ( нерегистриран ) 01.07.2013 16:30 Много лесно е за обяснение:когато Рут е била на 10 години , маика и си бие камшика със някакъв пич и оставя Рут на грижите на баща и. Сега тя е голяма и може да се грижи сама за себе си. Това е истината. А твоя баща какво е направил за теб - освен това да си злобна какво друго????

от кой е браменна тъз убавица Рут????

с епруветка че не имало желаещи за операцията по оплждането

била е бременна, ама друг път

И двамата сте боклуци, гнийте си в мисловните фекалии.

Комерсиализациятра е все по-голяма и все по-голяма. Всмуква се в най-фините елементи у човека. Няма бариери за нея. Само човек, съзнателно може да устои. Но никой не си дава заор- обяснява го с "ами ката е сега; Такива са времената. Те и другите така правят; ..." Като дойде погрома над всички, тогава всяка мишка ще се пита, ама защо и аз и ще гледа всеки сам да се спаси. Но нима има спасение на човака, от самия него!? Може ли да избягаш от сянката си?! А таз мома, се вижда от самолет, че е разпоретина от класа. Който и се връзва на приказките е ГОЛЯМ ГЛУПАК. Тоз момък е изгорял, но колко още чакат ред ...

Калоян казал ,че бебето вероятно е станало при едно от нейните излизания от шоуто.Двамата описуми пък в едно от коментарните предавания казаха ,че нама да издадат тайната на Рут която тя била описала в предварителната декларация но опстоятелствата наложили това. Големи лъжи в тези реалити предавания.

Я НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИНТЕРЕСНИ - ДНЕС ВСИЧКО Е ВЪРЗАНО С ПАРИ! КОЙ НЕ ГИ ИСКА? ВСИЧКО СЕ ПРОДАВА ЗА ПАРИ - КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА СЪДНИЦИ!

Скрий се нещастник!

Няма скрий се, точно така е . Алчноста е нещо страшно и разрушително. Хората искат да имат,имат,имат и на всичко са готови.

Не знам истина ли е или игра по сценарий на Къртицата,но да се излагаш за пари си е алчност и безумие.То затова всички водещи и гости на тв 7 се опитваха да ни внушават колко умна и зряла била Рут.Ами то да създадеш дете,когато не си готов да бъдеш родител ,да се напиваш и напушваш по време на бременност не са нужни талант и образование.Просто Рут показа .че е едно своенравно.разглезено и алчно същество,без никакви задръжки.

Рут е млада, влече я живота. Сега й е до връзки, купони и концерти. За дете човек трябва да е зрял и отговорен. По-добре, че го е махнала, защото определено не е готова да стане майка. Но нека бъде по-внимателна и да се пази, в крайна сметка образовани хора сме, има толкова предпазни средства. Човек не трябва да бъде невеж по отношение на здравето си, ако един ден наистина иска да има поколение.

Рут изобщо не е забременявала и не е правила аборт. Познати са й предпазните средства като на всеки бял човек. Жадна кариеристка като нея ще си планира бременноста внимателно, моля те не говори просто така:)

Това говори много лошо за нея тогава. Как е възможно човек да лъже за такова нещо. Да внимава, защото съдбата не прощава и връща за такива долни постъпки.

Ти май одобряваш аборта?? Това не е ли вид убийство?? Или все е дно си махаш пъпка на муцуната!? Недоумявам от просотията, но я разбирам, а се натъжавам, че не мога да спася света, даже себе си не мога ...

Гръмни се и можеш да считаш, че сериозно си помогнал на света!

Рут не беше бременна по време на "Къртицата" и никога не е правила аборт след шоуто - защото няма за какво:) С Калоян са имали кратка връзка и са се разделили 3-4 месеца преди старта на "Къртицата". Но и двамата за сценария на продуцентите, и за пари, я постъкмиха историята. Само забележете как след "голямото разкритие" Рут уж си запази личното си пространство, отказа да коментира темата, водещи(и продуцентите) уж се съобразиха с това. Иначе са като хиени когато трябва да разбунят и опорочат живота на някой обикновен за тв рейтинг. До края на шоуто се споменаваше тук-таме от водещите и самата Рут "еди-кво си, но в моето по-особено положение сега дрън-дрън". Глупостите наред, беше ги срам и не можеха продукцията и Рут чак толкова да лъжат и преиграват затова оставяха така нещата "Абе то го има, ама ние не коментираме ей така от морал, разбираш ли":) Той - за малък хонорар и да се покаже по ТВ за пръв път бъдещият актьор. Тя - за по-голям хонорар и да стане малко по-известна като певица. ПР за кариерата й. Тези неща ги знам не от първа, а от втора ръка. Рут съм я виждал няколко пъти, а Калоян 1 път. От техен познат ми е информацията. Ако искайте вярвайте, знайте само че тези хора на снимката Рут и Калоян не се целуват от чувства, а от взаимен интерес и очакване как ще се получи пред камерите и кой какви дивиденти ще извлече от ситуацията. Освен хонорарчетата. Затова са ми гнусни. Новината на дира е поръчкова и платена в този случай. Нямам идея кой от двамата(или и двамата), пак си правят ПР. Да са живи и здрави и да преуспеят дано:)

Ти да не си Рут и да се оправдаваш сега:))) Ако това е вярно, то тя показа съшноста си - алчна, комплексарка, обичаща лъжата.... Рут само с пеене май при тебе не става... а имаш талант.... жалко.

Ето един прекрасен пример как човек може да се прецака жестоко за малко пари...

За тебе малко, за други много. Ама дали малко или много 100к са си 100к...

Никой уважаващ себе си нормален човек не би участвал в подобни деградиращи и комерсиални тв реалита, които излагат на показ всичко лично. Но за пари на какво ли не са способни. Тази Рут е абсолютен разпад като човек. Жалко за таланта, който има...

тая Рут, май нещо боклучее

Калояне, спри да се тюхкаш. Достойни млади жени колкото щеш. Просто се огледай и ги потърси, но на правилното място.

От всичко писано ми се струва, че актьорчето се жалва, че не взел няколко стотинки от многото кинти.

Рут тотално се изложи в това тв предаване. И преди не я харесвах , но сега направо ми е неприятна.

Отвратителна, каква певица какви 5 лева?! В тяло става,нооо..в главааа... И на какво отгоре това огромно самочувствие?!

Докога ще ни занимавате със сърбежите на някаква си Рут. Влязла в някакво шоу, излагала се, взела си парите.Поредната паднала "звезда".Хайде стига вече.

Кой е тоя Рут и кой е тоя Калоян? За какво става дума изобщо? Това някакво порно ли е?

Яко порно беше та дрънкаше. Поредното изнасилване на зрителя от двамата опосуми :)